-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
-
-
-
mezis
félisten
A WiFi AP-knek különböző nevük (SSID) van ?
Ha a név maradt, a router meg változott, akkor a Win-nél jobb eltávolítani a korábbi WiFi-s kapcsolatot és újra kerestetni vele.
A titkosítás jelszava lehet teljesen azonos. A TKIP-t meg jobb inkább nem bevenni a módok közzé.
[link] -
Multibit
nagyúr
A gyári firmware-el jó a wifi
Akkor használd azt!
Olvastam, a Tomato firmware topikban gyakori vendég voltál. Ha ragaszkodsz a Tomatohoz, vehetnél egy korszerűbb - mondjuk - Asus routert, mert úgy néz ki, hogy ezzel a Netgearrel nem jutsz előbbre!
Titkosítás, csatorna sávszél jól van beállítva? Milyen ellenoldali modulokkal használod? Több klienssel tesztelve is ennyire lassú a wifi? -
-
-
Wind-Storm
őstag
Lényegében igen, de nem tudom az USB - TTL konverter mennyire működőképes, (hallottam már a működésképtelenségéről) én egy régi gépet és RS323 - TTL nokia kábelt használok soros portozásra.
Routertípusonként eltér a bootloader, (u-boot, redboot, CFE - broadcomnál) esetleg a memóriacímzés is, csupán ennyire eltérő.
Konkrétan router típusokra, alverzióikra specifikálják a visszaállítási metódusokat.
De azonos hardver esetén működhet egyéb típusra illő eljárás is, ezért érdemes már most szétszedni és belenézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest