Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz Gubek-Einste #37396 üzenetére
úgy néz ki nincs baja ujra 500 fölött legközelebb jobban vigyázok
-
GZB01
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Asus rt-ac57u routerem, felsetupoltam, de a ipv6 nem akar működni, hogy kell beállítani, hogy az is működjön ?
Digi ftth 1000-es netem van a huawei ONT-tal, ha ez segítség!
Köszi előre! -
core i7
addikt
válasz Gubek-Einste #37396 üzenetére
felment 300 fölé nem lötyög benne semmi lehet megvédte a ház
mennyire vannak benne sérülékeny alkatrészek?
Nagyon összevissza van netspeeden a download de a feltöltés stabil 20 fölött
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
core i7
addikt
válasz Gubek-Einste #37394 üzenetére
kb 120cm t oldalára
,hogy tudom ellenőrizni?
Na most netspeeden felment rendesen 300 fölé
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
core i7
addikt
Sziasztok leesett a UPC ROUTEREM A komodomrol lehet-e valami baja? Törhetett e el benne valami net van csak ráentem netspeedre és 500 as net 66Mbit/s mutat
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Tompika777 #37391 üzenetére
Esetleg kompatibilitási anomália nem lehet amiatt, hogy a stick Huawei a router meg D-LINK?
Ez is egy lehetőség.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Tompika777
senior tag
válasz Gubek-Einste #37390 üzenetére
De ha a sebesség valóban olyan lassú lenne,mint amit a kép mutat, akkor hogyan tudnék YouTube-on 1080p/60-as videót akadásmentesen lejátszani? Mert szerintem ahhoz ez a mutatott letöltési sebesség nagyon kevés,vagy rosszul gondolom?
A másik, hogy a feltöltési sebesség a hálózat terheltségétől függően ugyan, de megvan.
Azzal kezdtem,hogy bejelentettem hibára, és ezt vázoltam egy Telekomos műszaki embernek is, és amellett, hogy azt mondta, hogy szolgáltatói oldalról minden rendben és részükről nincs korlátozás, azt mondta, hogy ha ez a sebesség valós lenne, akkor még 720p-s videót sem tudnék normálisan lejátszani, csak diavetitésként.
Esetleg kompatibilitási anomália nem lehet amiatt, hogy a stick Huawei a router meg D-LINK?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Tompika777 #37389 üzenetére
Sajnos ismert hiba a stick-es router esetében, hogy a router-rel használva az ilyen netet lassú sebesség érhető el csak, a megoldás ilyenkor a SIM kártyás router beüzemelése szokott lenni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
A problémám először a Telekom mobil szolgáltatások topikban vázolta, sajna ott nem lett rá megoldás, így itt is megprobálom, mivel nagyjából leszűkítettem a router re.
A lényeg, hogy átmeneti megoldásként, mivel más nem érhető el a településen mobilnetet használunk. Vásároltam egy új SIM kártyát, egy Huawei E3372 Lte stickeg, és a Telekomtól egy D-LINK dwr-118 1200ac routert. A problémám az, hogy ha sebességet mérek, akkor a letöltési sebesség sem aplikacion sem weboldalon mérve sem megy 2-3Mbit/s fölé, míg a feltöltés simán 30-40-50 Mbit/s.Az értékek valószínűleg falsok, legalább is a letöltési az biztos, hiszen YouTube-on 1080p/60 as videót is akadásmentesen játszik le a telefonom a routerre kapcsolódva. Viszont valami nem kerek, mert viszont van, hogy weboldalak érezhetően lassabban töltődnek be,és van, hogy böngészőben videó lejátszáskor még 360p-s videók is akadoznak.A stick hibáját sikerült kizárnom, mivel hétvégén egy laptopba önállóan bedugva 40Mbit/s körül stabilan volt a letöltési sebesség. Innentől kezdve más csak nem bohóckodhat, mint a D-LINK router.A kínált két frekvencián külön-külön is próbáltam mérni, semmi változás nincs, jelenleg a 2,4 GHz-es sáv tiltva van rajta és csak az 5GHz van használatban. Egyéb beállítás nem lett módosítva, csak a WiFi neve és a jelszó. Már átnéztem a beállítási lehetőségeket, de semmi érdemlegeset nem látok, azért is fordultam ide, hátha van valakinek ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata. -
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37386 üzenetére
Nem tudom érdemes e moddolni, lanon Utorrent egy asztali gépen, wifin Utorrent egy laptopon, plusz 2-3 teló wifin, ennyire van használva
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
MODERÁTOR
válasz Newyorker #37384 üzenetére
Nagyszerű, az most egy remek router. Ha esetleg azt is moddolnád, vagy bármi okból kevésnek bizonyul a gyári szoftver, itt találsz hozzá cfw-t.
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz woodworm #37339 üzenetére
update az asus 65p-vel kapcsolatban: elvileg a wifi jó, mert másolás közben eléri a 10 megát 2G-n és 40mega körül van 5G-N, illetve wifi speetspots nevü appal nézve 110Mbps 2G-n és 440Mbps 5G-n.
Viszont itt jön a furcsaság, mert a fentiek ellenére, ha nézek egy internet speedtestet több oldalon is csak 30Mbps körül mozog 2G-n. (5G-n persze eléri a maximális 70Mbps-et)
Néztem több telefonnal is meg laptoppal is. Ennek mi lehet az oka? Azért furcsa mert kábelen meg simán jön a maximális 70Mbps-el a net. -
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37381 üzenetére
Meg is vettem: ASUS RT-AC57U v1
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #37382 üzenetére
Még annyi, hogy ez tényleg csak wifi jeltovábbítás mód lenne (jelerősítő mód), nincs lan vagy wan ahová ezt most beállítottam. Csa azt nem tudom ugyanaz az ssid kell-e illetve csatornát gondolom csak ugyanazt lehet vagy érdemes (mosnjuk nem is látok rá állítási lehetőséget)
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
asus n12d1-et allitanék be jeletositőnek. Volt erre egy leírás valahol de nem találom. Segítene valaki?
Uaz a wi-fi nevet szórja/adjam meg mint amire kapcsolódok? Koszi[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Newyorker #37380 üzenetére
Leginkább a Milyen routert? topikot.
Egyébként ha be tudod még szerezni akkor ASUS RT-AC57U v1-est, de csak v1-est, a Bluechip-nél a minap még azt adtak, ha ilyet nem tudsz már szerezni akkor Euronics ASUS RT-AC1200GU, ezután pedig az ASUS RT-AC65P-t szokták még ajánlani, de ez utóbbit én személy szerint azért nem szívlelem, mert csak OpenWrt létezik rá a gyári szoftveren kívül, még az első kettőre van Padavan is.
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37379 üzenetére
Milyen ajánlanál helyette?
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37377 üzenetére
De, újraindult az uptime :S
Van modem előtte, onnan csatlakozik le két set top box, invitelesek vagyunk, vagyis mostmár talán digi★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37372 üzenetére
Nah kb 3,5 órát bírt ki és megszakadt a net :S mi lenne a következő lépcső?
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37372 üzenetére
Értem figyelem akkor a szakadást, megterhelem egy folyamat pici letöltéssel egész éjjel, illetve most ps4, plusz mobillal este és reggelre csak kiderül, h volt e szakadás
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37370 üzenetére
Remélem most tesztelem lehet ez a 7 óra állás tett vmit? (nagyon nem akarom, h elromoljon, nem szeretnék új routert venni, nagyon megszereztem ezt)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37368 üzenetére
Elmentem itthonról, kihúztam, állt kb 7 órát, majd visszadugtam és azóta 0 days, 01:08:29 az még a kihúzás előtti állapot volt, nem frissítettem rá egész reggel szakadozást játszott, úgy kb 2-3 órán át, most 1 órája ugye ok a dolog
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37355 üzenetére
Most értem haza! Nézem!
Uptime: 0 days, 00:02:53★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
bigdady
nagyúr
Vagy próbáljam ki a upc connect box wifit. Tudnám hogy rakjam vissza bridge-ből vagyis hogy lépjek be rá
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vettem egy kültéri wifikamerát (woox) de folyton offline-ba megy (gariban is cserélték már) és a wifi csatornára gyanakszom. 1-es próbáltam ott ledobál, 11-est meg sem próbálom sokan vannak. Most 6-oson van és már levettem 40mhz-ről 20Mhz-re is.
1. Szerintetek?
2. Egyáltalán le kell vennem 20mhz-re?
3. Jónak tűnik a 6-os?[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37355 üzenetére
Most el kellett jönnöm otthonról, ah hazaérek megnézem! Előre is köszönöm a segítséged!
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #37353 üzenetére
Jogos, elírtam Szval mind kábelen, mind wifin eldobálja a jelet! Tomato Fw van feltéve rá!
Kihúztam mind a modemet, mind a routert már a konnektorból és vissza, de semmi! Reboot és semmi! Gyakorlatilag folyamat jelet keres a számítógép, 2 mpig megvan, majd elveszti, uez a wifi eszközökön is!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
Van egy ASUS RT-N16 routerem, mely a mai napon folyamat eldobja mind wlan, mind a wifi jelet hogy tudnám kiszűrni, h mi a baj?
-
-
drlalee
újonc
Sziasztok!
Kipróbáltam.
Az alábbi a megoldás:
A "kliens" rúteren (TP-LINK) DHCP kikapcsolva
A bejövő netet LAN-ba dugtam
A IP-t nem szabad azonosra állítani a HG8245H-val (összeakadtak és elment mindkettőn a net).
Így most van két működő rúterem két aktív wifi hálózattal, illetve a TP-LINK-re LAN-ként kötött PC is kap netet.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Van egy TP-Link Archer C5v4-es routerem, és egy kis gondom. Ebben a hozzászólásban leírtam a lényeget. Az MS tippjeit is megcsináltam, de az 5. megoldás felénél elakadtam.
Tud valaki segíteni?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Chris0321
addikt
Másik eszközt azért akartam kipróbálni, hogy kiderüljön azzal is ezt csinálja-e. Megnéztem ezt amit képen mutattál és nálam 100.0 Mbps-t ír ki.
A drivert lefrissítem, ha az sem segít kihívom a neteseket találják meg ők a hibát, én nem szeretek olyasmit csinálni amihez nem értek mert akkor általában el is rontok valamit. -
mezis
félisten
-
Chris0321
addikt
A PC alig több mint egy éves, a feltöltési sebesség megfelelő csak a letöltési nem. Volt windows frissítési probléma nemrég amikor frissítenem kellett a netkártya driver-ét és akkor rendbe jött a net de akkor szakadozott is.
Win 10 van fenn, ott nem találtam semmit ahol kiírná a kapcsolat sebességét.
Mivel az ilyen jellegű dolgokhoz nem értek inkább próbálok szerezni valamilyen másik eszközt amit rá tudok majd csatlakoztatni a netre vezetékkel. -
TeeJay
félisten
válasz atenza #37332 üzenetére
841ND V9 van szüleimnél, nekem van 1043ND V2.x meg AC65P is
65P tud 65megabitet 1antennás LG G4 telóra 20MHz-en
1043ND jó esetben ha tud 40megabitet annyira sok a szomszéd wifi
841ND vidéken 48-50megabitet tud de ott 2wifi van egész utcában mivel falu és nagy a távolság65P-t így állítsd be
2,4GHz
N-only mód fix 20MHz vagy ha nincs zavaró szomszéd akkor 40MHz is mehet
WPA2-AES titkosítás és 1 vagy 6 vagy 11-es csatornákat nézd első körben, ha egyik sem a legjobb akkor 13-as csatorna5GHz-en
N/AC mixed mód fix 80MHz WPA2-AES és 100-as csatornán a legerősebb a jelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
krealon
veterán
válasz atenza #37338 üzenetére
A linksebessegtol fugg, hogy mennyi a merheto atvitel wifi-n.
-
mezis
félisten
válasz Chris0321 #37328 üzenetére
Inkább a PC vagy a vezeték lehet a hunyó.
A kapcsolat sebességét meg tudod nézni a kapcsolat tulajdonságainál.
A PC-t a Windows helyett egy próba erejéig indítsd el egy Live Linux-al DVD-ről vagy PEN drive-ról.mezis
-
mezis
félisten
válasz atenza #37332 üzenetére
Üdv.!
Az ac65p ugyanazon a csatornán nyomul mint a wr841 ?
É a szomszédok ?mezis
-
atenza
senior tag
Sziasztok, csatlakoztam én is az asus ac65p táborhoz az akció miatt.
Eddig egy tp link wr841n volt, és az kb 40-50Mbps-et tudott a 70-es netből wifin.
Az asus pedig csak 30Mbps tud 2G-n. (Nyílván 5G-n hasít azzal nincs gond.)A kérdésem, hogy az ac65p-nek ez a vége 2G-n vagy tudnia kéne ennél többet? (Kb alap beállítás minden, helyileg ugyanott van mint az előző tp-link, közelről próbálva sem kapok jobb eredményt.
Családi házas környezet, nincs más zavaró wifi a közelben.)[ Szerkesztve ]
-
krakki88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ASUS routerrel lenne gondom..... Fél éve vettem egy AC57U-t, amin először mindkét frekvencia jól ment, nem vesztett jelet stb. Aztán egyik napról a másikra, a 2.4ghz sáv elszállt. Hol van, hol nincs, de inkább nincs. Több eszközzel is próbáltam, több telefonnal, laptoppal...de sokszor nem látja, aztán ha csatlakozik is, akkor is pár perc után megint eltűnik. Volt már reset, tiltottam le az 5 ghz sávot, illetve a chanellekkel is szórakoztam, de semmi, ugyan úgy hol van, hol nincs. Mit próbálhatok még meg a szervizbe küldés előtt?
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Olvastam az összefoglalót de ezek közül egyiket sem tudom megcsinálni mert a net szolgáltatóm állította be a készüléket és nem adtak meg semmilyen jelszót a rendszerükhöz.
Az alábbi jelenséget tapasztaltam: az utóbbi időben a számítógépemen (kábellel csatlakozik a routerhez) a net belassult egy bizonyos szint körülire. Ha telefonnal csatlakozom a wifi-re akkor azon a speedtest normális sebességet mutat. Más készülék nincs amivel ki tudnám próbálni. A routert használom már pár éve, lehet kezdi megadni magát vagy más probléma lehet? Újraindítva volt már többször is, nem használt.[ Szerkesztve ]
-
Kn0rB
csendes tag
Sziasztok!
Lecseréltem a routert egy Asus 65p-re, azóta a zyxel nason a transmission elhalálozott. Az elején ment hibátlanul,aztán egyik napról a másikra nem. Ezek a beállítások most, amik a képeken vannak, mit rontok el?
A router ip-je a 192.168.1.100
Örök hála
Ezer éve állítottam be, bocsi a lámaságért ha valami alap dolgot rontottam el
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
devil-k
nagyúr
Asus AC65P
Valami miatt nem látom a hálózaton abszolút a kamerarendszeremet. Hogyan tudom előhalászni? Hiába írom be a CMD-be a arp -a parancsot, nem hoz ki új IP-t... Remélem, nem a hó tett be neki vagy mit tudom én... Offline-nak mutatja.
- mozi bolondéria -
-
ubid
senior tag
Sziasztok
Valaki meg tud erősíteni benne, hgoy TpLink WDR3600 valóban támogatja a multicastot ?-.-
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37322 üzenetére
"Csak arra kellene a TP-LINK, hogy a WiFi-t szórja?"
Igen, wifin szórná a netet a tévének, a telefonoknak és a laptopnak. Egy LAN kimenetet használnék róla, az a PC-nek adja a netet."Akkor állítsd a LAN IP címét 192.168.1.254-re, aztán kapcsold ki benne a DHCP szervert, és úgy kösd össze a HG8245H-val, hogy a TP-LINK-nek is az egyik LAN portjába dugd a HG8245H LAN portjából jövő kábelt."
Kipróbálom, kíváncsi vagyok
-
MODERÁTOR
-
mezis
félisten
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37317 üzenetére
Sajnos nem ez volt a gond, továbbra sem működnek együtt. Esetleg más ötlet?
-
csattila01
tag
Sziasztok.
Vettem egy új nyomtatót, de nem akart csatlakozni így a MAC részben babráltam. Whitelistre raktam a nyomtató MAC címét, aztán nyomtam egy resetet. Gondolom, kizártam minden mást a routerből, kivéve a nyomtatót. Benyomtam tűvel a reset pöcköt de semmi nem történt.
A kérdésem, hogy hogy tudok újra belépni?
DiGi-s Huawei ONT-ről van szó egyébként.Köszönöm
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37317 üzenetére
Tehát az a baj hogy az ip 3. Értékét át kellene állítani a TP link dhcp kiosztási tartományban? 192.168.2.100-192.168.2.200 pl? Egyúttal a dhcp Ip érték 192.168.2.1-re? Na ezt kipróbálom
-
MODERÁTOR
-
drlalee
újonc
Help!
Adott volt a szép életem egy tl-wr543g rúterrel és egy modemmel.
Sajnos (money is money) internetszolgáltató váltottam.
A telekom megajándékozott egy áldott jó HG8245H optikai rúterrel.
Sajnos az általa biztosított jelerősség nem elegendő.
Sebaj, gondoltam rácsatlakoztatom a TP-link tl-wr543g-t.
tl-wr543g WAN -> LAN HG8245H
Sajnos csak a tl-wr543g konfigurálását tudom elérni.
tl-wr543g konfig: 192.168.1.1
tl-wr543g a HG8245H felől: 192.168.1.121
DHCP: dinamikus
HG8245H címe: 192.168.1.254
DHCP mindkettőnél bekapcsolva
firewall és security mindkettőnél kikapcsolva
mi lehet az oka? a kábel jó, elvileg látják egymást. Egyáltalán, melyiken kell állítani?Köszönöm szépen előre is
-
mezis
félisten
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
WDR4300-as routerrel wifin (5GHz) max. 100Mbit-et tudok elérni.
Ez ennyit tud, vagy az én készülékemben van a hiba?
Köszi -
bigdady
nagyúr
Hali
Mióta átraktam a wi-fi csatornát 1-re a kültéri Woox kamerám kikapcsol, és lehet azért mert sokáig nincs WiFi-n. Újraindítással újra jó, de aztán ki van kapcsolva másnap látom.
6-os csatorna rendben volt. Lehet ezek a kínaiak nem szeretik az 1-es csatornát?
Azóta egyszer Midea légkondicionáló is eldobta a hálót.
senki nincs egyesen teljesen ütés a csatorna pedig.6 és 11 zsúfoltabb volt és laptop dobta el a WiFi-t ezért tettem át, azóta az tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
válasz TeeJay #37307 üzenetére
tudsz esetleg segíteni ?
Hogy tudom elérni ,hogy láthassam a webes felületen a torrent progit?
mert az új router óta nem látom, upnp , PORT forward, dmz is van be van állítva mégse érem el a server gépről
ugyanúgy az smb-t sem.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
beuzemeltem az Asus routert ac65p és nem tudom az egyik gépet elérni aminek az ip címe 192.168.50.188 se webes felületerol a torrentet , se mi boxal az smb szervert . Dmzbe is betettem már az IP-t de semmi.előző routerrel ment flottul.
szeretnek kérni egy step be step beállítási segítséget kérni .ipv6 az kell nekem ?
port trigger?
ddns?
ezeket mikor használjam ?
Kívülről hogy lehet elérni a routert?Köszi előre is
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest