-
IT café
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
új építésűnél. felújításnál szerintem azt raksz be amit akarsz kb?
Szerintem akkor sem, mert úgy tudom, felújításnál (mértéknél lehetnek korlátai, hogy milyen % felett) sem rakhatnál be szemetet, de persze nem ellenőrzi kutya sem. Ellenben nem az argongáz a lényeg, hanem a Low-e bevonat, attól lesz a 2,8-as üvegből 1,4-es, az argon már csak 1,2-t csinál az 1,4-ből. Felára szerintem minimális lehet, na de ami a lényeg, ahogy amikor "piaci" hétszeres árat kell fizetni a gázért, és nem úgy néz ki, hogy a jövőben olcsóbb lesz az energia, akkor ki az a marha, aki valami szart rak be ablaknak, csak azért, mert az kb. egyszámjegyű százalékkal olcsóbb? Persze -és most korrigálom magam- ha külön kéri az ember, akkor lehet kapni nemhogy argon de még Low-e nélküli üvegezést is egy ablakba, jó kis 2,8-ast, amin csak száll kifele a meleg, meg csurog reggel rajta a pára, ha normál lakásba teszik, na de amikor valaki ilyet kér, akkor azt mondjuk egy üzembe kéri, a gyártótér és a melegedő/étkező/szociális helyiség közé, nem a lakásába fűtött és fűtetlen teret elválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest