Hirdetés
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS RT-AC68U
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Meghívás után regisztrálnia kell, rendelnie kell fizikai kártyát, pénzt kell rá felöltenie és 3x vásárlásonként legalább 1250Ft-ért vasárolnia kell. Utána azonnal jóváírják a pénzt a küldő számlájára. Ha jól emlékszem erre talán 1 hete van.
Csak gondoltam leírom hátha érdekel valakit.
-
Janou
őstag
Sziasztok
A választ sejtem, de azért inkább megkérdezem. A 150€-s érintési limit fellett ha szeretnék fizetni a Revolut kártyámmal azt ugye minden további probléma nélkül megtehetem? Csak annyi hogy chipolvasós terminálra van szükség?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Lenne egy érdekes kérdésem. Egyik ismerősöm valószínűleg egy kamu weboldalon megadta a Revolut fizikai bankkártyájának az adatait.... Ilyenkor mit tud tenni?
Én javasoltam neki, hogy nyomjon rá a Befagyasztásra, bár igazából nem tudom pontosan ez mit csinál. -
Janou
őstag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. A díjmentes kp felvétet bármilyen ATM-nél elkövethetem?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Ha a jelenlegi Standard ingyenes csomagot átváltom Premiumra akkor végig kell fizetnem a 12 hónapot? Mert alul azt írja, hogy ez egy 12 hónapos csomag havi fizetéssel. Vagy van arra mód hogy adott esetben 2 hónap múlva downgrade-jem megint Standard-re?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Lehet láma kérdés lesz de sehol nem találok erre vonatkozólag semmit. Van egy sima ingyenes Revolut Standard-em. Tettem rá egy nagyobb összeget EUR-ba. Kérdés az, hogyha ennél a konstrukciónál mennyi a vásárlási limit? Azt tudom, hogy a váltás havonta 350.000 Ft-ig díjmentes hétköznapokon és a készpénzfelvétel is 75.000-ig. De be tudnék menni mondjuk az IKEA-ba és bevásárolni 500.000-ért? Sehol nem látok ilyen vásárlási limit beállítást.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest