-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Az ingyenességen, meg a könnyű pénznem váltáson kívül van előnye a Revolut-nak, ami nekem nem nyilvánvaló?
Egyelőre annyi bizalmam nincs benne, hogy megszüntessem hagyományos bankszámlámat.
-
mzso
veterán
válasz #01110937 #43964 üzenetére
Hm. Ehhez leginkább olyan bankszámla csomag kéne ahol nincs kártya(díj) és van NFC.
A másik meg hogy hogy juttatok el pénzt a Revolutra. Utalásnak szerintem költsége van, az OTP-nél legalább is tuti.
A magyar számlára utalás miatti költség már nem érvényes? https://kiszamolo.hu/revolut-megszuntek-a-magyar-szamlaszamok/
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Mi az a marhaság, hogy túlléptem a feltöltési limitet és más módszerrel töltsem fel a pénzt?
És miért csak a widgetek szekcióban van igénylés opció?
Amúgy hogy van ez a hülye meghívósdi? Nem kaptam csak egy SMS-t az app linkjéhez...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz #01110937 #44023 üzenetére
Nekem a személyazonosság ellenőrzés után közvetlenül azt írja, hogy "sikertelen ellenőrzés már van számlád". Meg hogy csevegjek az ügyfélszolgálattal
(a számlának nem tudom mi köze hozzá, értelmetlen az üzenet) és természetesen csak ennyit ír, nehogy egyértelmű legyen. nem azt, hogy sikertelen személyazonosság ellenőrzés... Tegnap nem is tudtam mire jött az üzenet, mert épp a pénzfeltöltést néztem, próbáltam.A "hozzáadás" opciónál, legfelül a számlánál azt mutatja, hogy 60% az ellenőrzés Annak ellenére, hogy már küldött üzenetet, hogy sikertelen... (Tegnap is ez volt, majd egy idő után átváltott sikertelenre)
Viszont Widgeteknél van olyan, hogy teljes vagyon. Ott van olyan, hogy "igénylés". Amire rábökve feljön egy "pénz hozzáadása" képernyő ahol tudok kártya adatokat megadni (Nem tudom miért van két opció pénz feltöltésre...). Erre írta tegnap, hogy "túlléptem a feltöltési limitet". Ami megint értelmetlen.
Úgy látom egy nagy rakás a gané ez a Revolut is. Az app biztos...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz #01110937 #44031 üzenetére
Ehh. Titokban elrejtve lehetett látni, hogy meg kell erősíteni az e-mail címem. Viszont utána sem kaptam üzenetet a sikeres hitelesítésről. De a webkártya megjelent, viszont pénzt továbbra sem tudok hozzáadni...
Azt írják, hogy várjak 24 órát... Az ígért 5 perc helyett... Így már nehéz lesz összehozni a 15000 Ft bónuszt, mert még 3-at vásárolnom is kell...
Megemlítettem, hogy kaptam kamu üzeneteket hogy "már van számlám", amíg nem volt megadva az e-mail címem. Azt írta szerinte nem azért van, csak "néha tovább tart" a megerősítés. Úgyhogy szerintem ő sem tud sok mindent, mielőtt megadtam majdnem egyből jött a fent említett kamu hiba.
A webkártyát NFC-s fizetéssel össze lehet kombinálni? Még soha nem használtam az NFC funkciót a telefonban.
-
mzso
veterán
A revolut meghívás 15 ezer forintjához mindenképp kell a fizikai kártya?
Ha igen, és az igénylése előtt már használtam a virtuális kártyát, az is beleszámít a három vásárlásba?Azt írja, hogy "A tranzakciókat virtuális kártyával is teljesítheti, amíg a fizikai kártyára vár.", de mivel még nem volt igényelve nem vártam épp...
Nem lehet ezt valahol ellenőrizni, hogy teljesültek-e már a feltételek?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz #01110937 #44072 üzenetére
Szerintem meg a Revolut csinál tré módon sok mindent. A kamu hibaüzenetektől kezdve a rejtett információkig.
Volt hogy behozta a jelszó képernyőt félig bepötyögtem amikor meggondolta magát és átváltott valami másra, ahol ki tudja mire böktem rá.Többször küldött ilyen "A hitelesítési kódod: 123-456 SMS-t. Ne küldd el a kódot soha senkinek! [krixkrax karakterek]" SMS-t magyarázat nélkül amit sehol nem kellett használnom. Azóta sem tudom minek jött.
Stb...
-
mzso
veterán
Fizikai Revolut kártyát ha lejár küldenek automatikusan?
-
mzso
veterán
Helló! Hardver Revolut kártyát bármikor, akárhányszor lehet aktiválni/deaktiválni?
Ha lejár automatikusan küldenek újat? A mostanit csak az ajándék pénz miatt rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Hogy járok jobban ha Aliexpressen vásárolok?
- Ha revoluttal fizetek és váltogatom a pénznemet USD-re?
- Ha revoluttal fizetek és hagyom forinton és majd vált magának?
- Ha direktben a magyar bankkártyámmal (otp webkártya) fizetek? -
mzso
veterán
Helló!
Egyszer használatos kártyával hogy van a visszafizetés? Akármeddig vissza tudják adni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Vajon telekom egyenleget miért nem lehet feltölteni?
A T alkalmazás csak annyit ír, hogy a bank elutasította.A revolut nagy nehezen, később küld egy üzenetet, hogy ennél nem tudok egyszer használatossal fizetni.
Pedig pont az lenne a lényege, hogy nem adok meg sehol olyan kártya adatokat amivel vissza lehet élni... -
mzso
veterán
válasz pictigjis #46310 üzenetére
Mert amúgy az a normális meg logikus, hogy mindenhol megadod az adatokat amivel le lehet húzni a "kártyáról" a pénzt. Még véletlenül se az lenne az értelmes, hogy minden online fizetést is meg kell erősíteni. Az egyszer használatos legalább attól védene, hogy felhasználják újra az adatokat.
Amúgy a Revolutnál nagy mínusz, hogy nincs NFC funkciója. Így kézi fizetésnél is mindenhol odaadod az adataid.
-
mzso
veterán
Helló!
Próbált már valaki a nyomorult dm.hu-n fizetni? Vagy az a végeredmény, hogy meghiúsult a fizetés (pedig revoluton belül még sikeresen engedélyezem is) egyszer használatos esetén. Vagy valami olyasmi hogy ezzel a kártyával most nem tudok fizetni (sima webkártya). Egyébként OTP-s webkártyával sem ment.
Végül csak Paypal-lel tudtam fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózatokról alaposan
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest