Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Telefon váltás esetén mi a betonbiztos protokoll az alkalmazás átvitelére?
Elolvastam az összefoglalót, kerestem a topikban is, de nem lettem okosabb.
Köszi. -
anadroid
senior tag
-
-
ACE-
addikt
válasz Somatom #33591 üzenetére
Én visszakerestem a "Welcome" e-mailt, amit a Revolut-tól kaptam, az abban lévő időpont ami releváns.
Brandynew: Én is ajánlom a Zen-t, ott nincs meghívó, csak regisztrálj, és mehet is a feltöltés/váltás.
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
anadroid
senior tag
válasz Somatom #33593 üzenetére
Olcsóbb, ha nyitsz egy Zen számlát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kp78
addikt
válasz Somatom #33591 üzenetére
Az app a limiteknél csak a napot mutatja.
Max. az emlékeid alapján tudod belőni, h mikor várhatod a nullázást.
Esetleg óránként ránézel és amikor nullázódott, akkor a következő ilyennél már fogod tudni, h mikor várd a nullázást.Ez amúgy balinlin tippje volt, de szerintem helytálló.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Somatom #33589 üzenetére
A regisztrációd pontos ideje (is) számít (óra perc).
Nekem is délután nullázza limiteket adott napon, mivel anno délután regisztráltam.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Somatom
veterán
A tizedikei forduló az mit jelent pontosan? Most tizedike reggel van, nagyon kéne váltanom, de még az előző havi limiteket mutatja az app.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ReFleXx
addikt
válasz SpaceJam #33582 üzenetére
sztem érdemes kicsit tobbet hagyni a deviza szamlan, mint amennyiert vasarolnal, nekem volt mar hogy a shop eloszor beterhelt 1 dollarral probabol majd leakarta vonni a teljes összeget de akkor mar nem tudta mert nem volt eleg dollar a kartyan. az 1 dollart a vasarlas vegen jovairtak
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33579 üzenetére
Újra van a tízezres akció!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz SpaceJam #33582 üzenetére
Illetve az a jó taktika, hogy áthúzok pénzt a magyar kártyáról forintban (hisz az nem utalásnak számít a magyar bank oldaláról, hanem vásárlásnak - ergo ezt akárhányszor eljátszhatom?), átváltom euróba és úgy vásárolok, mert így kicsit jobb a váltási arány? Szóljatok, ha hülyeséget beszélek!
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Ez az első, hogy váltottam némi HUF-ot EUR-ra, pont anyit, amennyibe egy online vásárlás kerül. Tényleg automata, ha van annyi EUR a kártyán, akkor azt vonja le, és erre nincs más befolyásom?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sajtos365 #33557 üzenetére
Nem kérte.
Aryes 33558: CVC-t se.
Brandynew 33559: Tuti, hogy Unis volt, mert látta, vágta a 11.27. óta történt dolgokat. (SMS-ek, hogy próbáltam a Revót feltölteni, az írásos érdeklődésem stb.)
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33577 üzenetére
Éjfélkor ért véget, és egyoldalú volt.
-
bazsimano
őstag
amugy per pillanat van valami referall program amivel mind a ket fel jol jar a revolutnal?
-
Oliverda
félisten
Mindig volt rajta annyi pénz, hogy le tudják vonni, vagyis ennek nem ez lehet az oka. Mondjuk ezt még el lehetne viselni, de ott van még az üzleti kártyákkal való trükközést és az ügyfélszolgálat kommunikációs színvonala is, ami számomra azt támasztja alá, hogy nem lesz egy hosszútávú sikersztori a zen.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33569 üzenetére
Most néztem utána, eddig -65€-ba (mínusz!) került a Zen 10 hónap alatt, a garanciahosszabbítások értékét nem számolva.
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Most akartam hozzáadni Revolut kártyámat a Curve app-ba, de azt írja hogy ezt a kártyát nem adhatom hozzá a Curve-höz, próáljam meg másik kártyával.
Keresgettem, de nem nagyon találtam erről semmit.
2024-ben fog lejárni a kártya, Mastercardos.
Van ötletek mi lehet a gond? Köszönöm!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33567 üzenetére
Nincs, viszont van 0,99€ havi díj a második hónaptól. Elég lazán szedik be, nekem február óta eddig négyszer vették le (lehet, hogy ha éppen semmi sem történik abban a hónapban, akkor békén hagynak?) Van viszont egy tisztességes mértékű visszatérítés, ha rajtuk keresztül indítok fizetést pl. az Aliexpress vagy a Banggood felé (3,5, ill. 8%), amiből már legalább 4 évre előre bejött a havidíjam .
-
bazsimano
őstag
nah akkor megint koszi a sok valaszt! hitelkartyarol is megy ugye a feltoltes, es akkor ezek szerint az azonnali es ugyanugy kkoltsegmentes!
anadroid: a zennel nincsen ehtevgi extra koltseg? amugy a valtasi limit az boven eleg
es szeirntem megoldhato, hoyg nem hetvegen valtok.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33563 üzenetére
Nem jön meg hamar a magyar utalás, újabban 2 nap is lehet.
-
anadroid
senior tag
válasz bazsimano #33560 üzenetére
Megjegyzés: ne utalj, hanem tölts kártyával! Ha több a váltandód havonta, mint amennyi itt ingyenes, avagy hét végén kellene, akkor a Zen jobb. Van saját topikja. Kb. 3 óra a magyar utalás.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
mind2toknek koszonom!
És akkor még érdeklődnék, hogy fizikai kárta automatikusan jár?
az ingyenes standard csomagba, akkor ha jol láttam semmi egyéb költség nincsen, ha csak ott parkolatatom a penzt!?
Gondolom mivel van magyar szamla ezért azonnal megérkezik rá az atutalt osszeg, igaz?meg egyszer elore koszonom a valaszokat!
-
Lmh
őstag
-
zsola400
aktív tag
válasz bazsimano #33560 üzenetére
Igen, a Revolut erre is jó, arra kell figyelni, hogy hétvégén feláras a váltás de ezt az app jelzi, hogy mennyivel lesz több. Van virtuális és egyszerhasználatos kártyája pont ilyen netes vásárlásra, a virtuálisat pl. fagyaszthatod vásárlás után. Az ingyenes csomagban van limit a váltásra 350e/hó, e felett is lehet váltani, de ez megint feláras.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
Atolvasgattam az osszefoglalot! és lenne egy kérdésem.Revolut jobban vált mint bármilyen másik baknak a kártyája? multkor vasaroltam neten és mire a bank lekonyvelte addigra 382es eur huf arfolyamon valtotta...gondoltam hogy nem lesz olcso de olyan 370 -372 korulire szamitottam...
Szoval azon gondolkodtam, hogy nyitok egy revolutot és arra utalok forintot es azon keresztul fizetnem az ilyen euros netes vasarlasokat, ez mennyire hasznos/jo otlet?
vagy nincsen ertelme?elore is koszonom a segitseget!
-
Brandynew
őstag
válasz Digitalpimp #33554 üzenetére
Hasonló valakijéhez a kártyaszámod vagy nem a Uniból hívtak, hanem valami átverés lett volna, remélem, nem adtál meg neki semmi adatot.
-
sajtos365
tag
és kérte a hölgy a kártyaszámod?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz viktorhu #33555 üzenetére
Nem igazán, hazai shopban fizettem forintban. Végülis spanyol közel van Észak-Afrikához.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
viktorhu
veterán
Ami volt online vásárlásod, annak nem lehetett köze ahhoz a próbaterheléshez? Amúgy kikerülhet kártyaszámgenerátorral is, de nem spanyol címre szokás lopni (ha csak nem valaki Afrikába akart volna rendelni valamit generált kártyaszámmal).
-
Digitalpimp
senior tag
válasz viktorhu #33453 üzenetére
Ma hívott az Uniból egy hölgy és azt mondta, hogy valamilyen spanyol ruhás webshopból akartak 1 eurót (gondolom tesztként) leemelni, erre riasztott a rendszer, meg alapból megtagadta a fizetést is. Utána zárolták a az internetes vásárlást. Azért érdekes, hogyan-honnan kerülnek ki kártyaadatok, mikor én végképp nem vásárolok össze-vissza, még boltban is ritkán használom.
-
-
xors
senior tag
Hello!
Ti már tapasztaltátok, hogyha be van állítva egy széfnél (HUF) az apró megtakarítás, és nem forintban vásároltok, akkor is megtakarít, csak éppen átváltja a valutát forintra előbb. És itt lehet veszteni rajta egy picit, mert ha épp hétvégén vásárolsz, akkor hétvégi árfolyamon lesz átváltva...
Erre még nem találtam megoldást, csak ha kikapcsolom az apró megtakarítást amíg valutában fizetek, de ez elég bonyolult. -
Brandynew
őstag
válasz paolinho #33546 üzenetére
Most épp a Visa fizet nekik többet. Nem sok jelentősége van, nálam mindig van kétféle, előfordulhat, főleg külföldön, hogy valahol nem működik az egyik fajta, főleg repülőn, jegyautomatákban találkoztam ezzel a jelenséggel. Nekem van minden, ERSTE dombor, ERSTE credit, Revolut, Curve, Vivid, Monese, Wise, Bunq (valamelyik MC, valamelyik Visa), így soha nem fordulhat elő, hogy valami fura helyen ne fogadnák el az egyik kártyámat se.
-
paolinho
őstag
Nekem nem rég cserélték le az egyébként is csak 2024-ben lejáró Revolut kártyámat. Annak van jelentősége, hogy a régi Mastercard volt, míg az új az Visa lett?
-
Brandynew
őstag
válasz Grundez88 #33503 üzenetére
Ennek nincs köze a Revoluthoz. Én évek óta mobillal fizetek, Revolut van alá betéve elsődlegesen, és soha nem tapasztaltam még hibát, rezzenéstelen arccal fizetem ki a boltban a kiflit vagy a 14 Ft-os zacskót is, nem használok kp-t.
Ha nálam nincs hiba, akkor nálad is csak egyedi dolgok miatt lehet, amelyek függetlenek a Revoluttól.
A mobilodhoz, a használt fizetési apphoz van köze a hibának, amit tapasztaltál vagy ha kártyával fizettél, akkor túl közel volt egy másik kártya is stb. Ez az elektronikus fizetés problémaköre, nem Revolut specifikus a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
balinlin
senior tag
válasz Quinine911 #33539 üzenetére
Kisebb összeg (20k alatt) soha nem okozott gondot nekem
Majd ha lesz rá idegzetem akkor megpróbálom megint azt a kártyát amivel gond volt és ha nem jön össze amazt is[ Szerkesztve ]
-
tread777
tag
válasz SpaceJam #33504 üzenetére
Én sose ütköztem ilyen hibába, ezek 99%ban felhasználóra vezethetők vissza.
több mint két éve használom, tankolástól a kocsmáig... eddig 0 (nulla) forintomba került, valami akció vagy kampány keretében még fizikai kártyát is ingyen kaptam.
Ha a MÁK hajlandó lenne beírni közleménybe 8 kibetyár számot, akkor még a fizetésem is ide kérném... -
-
balinlin
senior tag
válasz Quinine911 #33496 üzenetére
Ma Decathlon: 3850p elutasítás metal MC kártya
Shell 21400 simán ment premium Visa
Mindkét esetben Apple Pay ugyanazzal a telefonnal -
MODERÁTOR
válasz SpaceJam #33525 üzenetére
Minden kártya alatta van a családban. Egy katt és váltás. Nincs keresgélés a fizikai kártyák után.
Revolutot miért? Kb bármelyik app-ot kenterbe veri költségvetés terén. A Budapest bankokat biztosan. Az Apple pay is működik vele. (Igaz a Budapest bank azóta már képes rá, de sok bank nem. ) Nejem csodálatos OTP kártyája pl még a Gpay-re is alkalmatlan. Szóval mind a kettő megoldásnak bőven van jogosultsága itthon, lehet neked nem.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
ACE-
addikt
válasz Somatom #33530 üzenetére
Hát, figy, 50.000 Ft-ot egyszer átváltasz, átteszed a Ft számlára. Annak az 50ezer Ft-nak esetleges árfolyamvesztesége, ami bizonyos esetben még akár nyereség is lehet megér annyit, hogy legközelebb megspórolj 2 km-es gyaloglást... Nekem igen, ha neked nem, akkor szenvedj csak, szíved joga...
-
SpaceJam
aktív tag
A Google Pay-hez most is hozzá lehet adni mindenféle kártyát, én a K&H-sat is hozzá tudtam adni (bár lehet azért, mert az már eleve MasterCard, ami jobb esélyekkel indul online körökben). A Pay-ben eleve választok, hogy Revolut-tal vagy K&H-val akarok fizetni NFC-sen. De a többi indokot megértem. Köszi!
Gabás: A kézpénzfelvételi limit így is alap minden kártyánál, bár gondolom, itt összesít, meg egyéb opciókat is enged. Mindenesetre részemről ez akkor nem érdekes a 2 db kártyám mellé.
hedgehog: Igen, igazad van, most megtaláltam ezeket a költségeket. Szerencsére ezek nem voltak nagyok eddig, de akkor odafigyelek erre.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
hedgehog
senior tag
válasz SpaceJam #33510 üzenetére
Azért megnézném azt a KH számlát, ami nem vonja le tőled a "könyvelési díj"-nak nevezett tranzakciós adót. Lehet hogy neked valami régebbi, vagy drágább díjcsomagod van hogy több ingyenes utalásod lehet (tranz.adó akkor is kell legyen), de az biztos, hogy most nem tudsz olyat kötni, aminél ne lenne utalási költség is, ami most kb. 0,43-0,60%.
Itthon egyébként én is inkább a KH hitelkártyát használom vásárlásra, de csak mióta van hozzá GPay, előtte csak Revoluttal fizettem mindenhol.
Utalni mindent Revolutról, kivéve ha valami nagyon hivatalos helyre megy, ahol nagyonhivatalosan akarom hogy megérkezzen (vagyis nem jó ha a feladónál Currency Cloud van )
Bár ritkán utalok, mindent kártyával fizetek inkább.-- aka p3d3str1an
-
Somatom
veterán
Aztán, amit nem használok el, az Forintban álljon? Space Jam azt kérdezte, hogy miért használjuk. Leírtam, hogy én miért. De, eddig nekem elég jó megbízhatósággal működött (angol bines Curve mögött). Azt nem tudom, hogy mi lesz a Magyar bines Curve esetén.
-
RR-13
őstag
Aki új regisztrációt végez majd, és ajánlással jön, annak írom, hogy a Curve alá berakott Revolut virtuális, vagy fizikai kártyával teljesített 3db, min. 1000 Ft-os fizetést, nem veszi figyelembe az ajánlás feltétel teljesítésénél a Revolut rendszere, vagyis nem tényleges vásárlásnak tekinti az ajánló program.
2 napja szerencsétlenkednek ezzel, és 4 ügyintéző sem segített, csak mindenki húzta az időt, tegnap este pl. 12 órát kértek , hogy várjunk..., majd mivel ma sem haladtak, és megint időt kértek, ezért magam oldottam meg.
Curve alól átraktam az UniCreditre a vásárlásokat, és csináltam 3db netes Emagos vásárlást a Rev. virtuális kártyával, amit egyébként azért raktam a Curve alá, mert nem tette be GPay alá egyik virtuális Rev kártyát sem, pedig 2 is van..[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz SpaceJam #33525 üzenetére
1. Curve kártya régebben azért volt jó, mert hozzá lehetett adni Google Pay-hez, és így megoldani az adott banknál még nem létező NFC-s fizetést. Sokan még mindig szinte csak emiatt használják. A másik a Gbit (Go back in time) funkciója, miszerint 30 napon belüli tranzakciót át tudsz helyezni egy másik kártyára. Ez hitelkártyásoknak, Vivid-et használóknak kedvező. Én ma már leginkább már csak emiatt használom, mert az ERSTE-nek van saját Google Pay megoldása.
2. Nincsenek költségei, a költségeket a banktól húzza le.
-
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Oliverda #33524 üzenetére
Lehetséges. És akkor még két rohadt laikus kérdés tőletek (kissé off, bár kapcsolódik):
1. A Curve kártya mely esetekben jó, miért használjátok olyan sokan?
2. Nekem pl. a Google Pay is teljesen új volt, hogy a különféle kártyáimat azzal tudom NFC-s fizetésre rábírni. Ez a Google-től csak egy jó fej szolgáltatás, és nincsenek rejtett költségei?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Oliverda
félisten
válasz SpaceJam #33515 üzenetére
Az ATM-hez sétálásnál még mindig egyszerűbb és gyorsabb lett volna megnyitni az appot és ránézni az egyenlegre, illetve a tranzakciók listájára, majd ezután újrapróbálkozni chip+pinnel.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Somatom
veterán
A számlám Erste Eurós. Oda érkezik a fizum. Ha az ahhoz tartozó kártyával fizetnék otthon, akkor az Erste váltana (vacakul). Ezért kell a Revolut, ott váltom át Forintra. Ha az Erste Ft számlámról akarnék fizetni, akkor előbb a Revoról át kéne utalnom oda a Forintot. Ez több nap és fölösleges művelet.
[ Szerkesztve ]
-
-
ACE-
addikt
válasz Somatom #33513 üzenetére
Nem igazán értem, hagysz a sima számládon vésztartalékot, ha ilyen van akkor onnan tudsz fizetni, ha Revolut-ról lefogy, akkor ahogy írtad sec perc alatt átutalsz Revo-ra, és imádkozol hogy éppen akkor ne legyen probléma. Nem igazán értem miért jobb Revo-val fizetni...
-
RBJ
addikt
Revolut automatikusan levonta a premium tagsagit.
Nem szandekoztam megtartani standard elég. Utólag visszaleptettem de ez már csak következő évben aktív gondolom.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Somatom
veterán
Nem ilyen egyszerű ez. Megkapom a fizut, feltöltök belőle a Revolutra. Pikk-pakk megvan. Az átváltás is. De, ahhoz, hogy a hazai bankos kártyámmal fizethessek, át kéne utalni a Ft számlámra a Revolutról, ami több nap. Ráadásul ha kevesebbet utalok, az sem jó, ha többet, akkor meg Ft -ban tárolom a pénzem, ami szintén nem jó. Sokkal jobb kihagyni a Ft számlámat és közvetlenül Revoról fizetni.
-
Grundez88
kezdő
válasz Oliverda #33508 üzenetére
Ahhoz azóta nem nyúlok, mióta néhány hónapja volt egy dupla terhelés, mert szintén valami hiba volt az első próbálkozás vége, másodszor elfogadta, utána kocsiban telefonon néztem, hogy 2 alkalommal is levette a pénzt. Persze visszajott, de nem 5000 Ft-ról volt szó, hanem úgy 65k-ról.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Grundez88 #33506 üzenetére
Nekem van egy K&H kártyám, évi 6 ezer (MasterCard), ezen kívül nincs semmilyen más költsége. Egy hónapban van, hogy 10 felé is utalok, de nem látok semmilyen extra levonást. Nagyobb utalási összegeknél mondjuk még nem néztem meg, hogy mit művel.
A kézpénz felvét az, amiből kettő ingyenes. Valami ott nem volt tiszta nálad.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
ACE-
addikt
Ezzel én is így vagyok, a feleségem is és én is mindig Curve kártyával fizetünk Google Pay-el. Ha gond van az asszonynál, akkor fizet a betéti kártyájával, szintén Google Pay, vagy ha minden kötél szakad fizikai kártya. Ha nálam van gond, akkor előkapom a fizikai Curve kártyát, és CHIP+PIN-el még sosem volt vele gond... de persze nálam is van betéti kártya és a Google Pay-ben is vannak még kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz bigdady #33505 üzenetére
Ha a pénzbekérőt el tudta küldeni a delikvens, akkor a felhasználónevét is (Vagy ha szerepel a telefonkönyvedben, még ez sem kell)
SpaceJam: Terminálhibák minden kártyával előfordulhatnak, a rend kedvéért leírom, hogy szinte naponta használom a R-kártyát problémamentesen bolti vásárlásokra is
-
Grundez88
kezdő
Azért mert volt magyar K&H, OTP és CIB kártyám is. Aztán a CIB mindenféle email, postai tájékoztató, telefonos felkereses nélkül atrakott egy másik szamlacsomagba, plusz olyan kedvesek voltak, hogy még kártyát is rendeltek mellé, a számla es kártya megszüntetés 12k-ba fájt.
A K&H-nal hiába vagyok olyan csomagban, hogy havi 120-130k beerkezo forgalom esetében van havi 2 ingyenes utalásom + 300 Ft körüli a számlavezetesi díj, pár hete egy 175 ezer Ft értékű utalás után levont egy 1989 Ft-os átutalási jutalékot + egy 1075 Ft tranzakciós költséget. Meg is szüntettem az egészet.
OTP kártyát meg már több, mint fél éve, mert nem használtam. -
SpaceJam
aktív tag
válasz Grundez88 #33503 üzenetére
Komolyan kérdezem tőletek, hogy miért jó az önszopatás? Állandóan ilyen hibákat írtok folyamatosan. Nem az az értelme a Revolut-nak, hogy pénznemek közt váltsatok meg országok közt utalgassatok? Miért nem lehet meghagyni a Revolut-ot ezekre, és egy normál, magyar bankos kártyát használni az itthoni bolti fizetésre?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
Grundez88
kezdő
válasz bigdady #33501 üzenetére
Én tegnap az Aldiban jártam pórul. Nagybevásárlás, 35k körüli összeg, érintem a Revolut kártyát, erre kiírta a terminál, hogy egyszerre egy kártyát használjon. Limitek rendben voltak, érintéses fizetés bekapcsolva. A Revolut azóta sem jeleníti meg a tranzakciót, nekem meg kellett 2 km-t sétálni az első ATM-ig.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kaptam revolut pénzbekérőt fizettem volna revolut kartyával erre kiírja nem támogatja a revolut ezt a kereskedőt. Sáros vagy mi? De akkor hogy küldhet bekérőt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest