Új hozzászólás Aktív témák
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
CCleaner-ben mit kell beállítani ahhoz, hogy tisztításkor ne törölje az Outlook 2007 keresési indexeléseit? Mert azt vettem észre, hogy mikor csinálok egy tisztítást, akkor másnap egész nap dolgozik az újraindexelésen az Outlook.
Előre is köszönöm!
-
CCLeanernél nálam ilyen a másikat nem használom.
Különösebben nem kell semmit ki/be-pipálni, magától is megy a program.Tisztító:
Windows: -
Alkalmazások: Én az Operánál, ill. a Mozillánál az internet gyorsítótárat kivettem, így a megnyitott fülek nem törlődnekRendszerleíró:
nincs változtatásEszközök:
Programok eltávolítása: ezt nem használom, helyette a Your Uninstaller 2008!-at
Automatikusan induló programok: értelem szerűen, amire nincs szükségünk, kivehetjükBeállítások:
Beállítások: minden pipa kivéve
Sütik: értelemszerűen ami kell, azt érdemes megmenteni. Pl: Google, PH..stb
Belefoglalások: -
Kizárás: -
Haladó: csak a legfelső van kipipálva. -
volvoguy
addikt
na üdv skacok. kipróbáltam az összes ilyen registry pucolót....2 maradt ami tetszik igazából, az egyik a CCleaner, aztán a Wise Regisrty Cleaner.
Mind a 2 magyar nyelvű, de nem akarok semmit sem elkúrni ,ezért ha nem gond, szépen sorjában megismerkednék a programokkal, és örülnék ha tudnátok nekem segíteni.
Kezdem is a CCleaner-el.
Tehát megnyitom a programot, szép és jól átlátható a kezelőfelület. Első lépésként kell-e valamit állítanom, kipipálnom valamit ami fontos, vagy maradhat gyári beállításon minden - Beállításoknál, vagy egyéb helyen?
-
volvoguy
addikt
különben úgy voltam vele, hogy mivel egymás után mindig ugyanazt a programot telepítettem fel és töröltem le, nem lesz új szemét a registry-ben...gondoltam majd az új registry fájlok vagy mik felülírják a régieket...de ezekszerint nem ugye? mindegy, hogy ugyanaz a verziójú program, hogy ugyanoda telepítem, akkor is ott maradnak a régebbi registry szemetek?
-
localhost
Közösségépítő
Részben erre valók! De ha törölsz egy játékot és azután ottmarad egy
C:\SuperGame\AllOfItem mappa és az alatt 97 file, azt a cleanerek nem törlik, mondván miből lehetne, honnan kellene tudniuk hogy melyik könyvtár illetve melyik mappa az amire NEKED MÁR végképp nincs szükséged. Törli a bak file-okat, a temp-eket a regisztry- szemeteket és sok minden mást. -
volvoguy
addikt
értem itt javasoltatok elég sokat, és mivel egyikre sem írtátok ,hogy kiemelkedően jó, valszeg ki fogom próbálni mindet.....
Ugye lényegében ezek a registry pucolók arra valók, hogyha törlök egy programot, amit már nem használok, akkor a fennmaradt szemetet ezekkel el tudom tüntetni..legyen szó játékról, vagy más alkalmazásról ugye?
-
wwhy
veterán
Wise Registry Cleaner
a CC után még csodákra képes, és feleslegesen nem töröl. -
localhost
Közösségépítő
Én a CCleaner hívője vagyok, meg egy korábbi alkalomból nálam maradt és rendszeresen frissített program amit még időnként használok. (Üres könyvtárak felkutatásához és töröltetéséhez)
http://www.glarysoft.com/gu.html -
sgergi
veterán
-
volvoguy
addikt
na sziasztok. egyszerű kérdésem volna, jó kis registry pucolóra volna szükségem....
ezeket javasolták ezidáig:CCleaner
Registry Firts Aid
Jv16 Powertools
Advanced System Care 3.3.4
Professional Registry DoctorMelyiket érdemes ezek közül, illetve lehet-e egyszerre 2-3at is alkalmazni? nekem igazából a könnyű kezelhetőség, és az a fontos, hogy csak oylant engedjen törölni, amit tényleg nem szükséges többé....
-
breed30
tag
[Windows Instaler Cleanup Utility ] ajánlom mindenkinek. Müködik W 7 32 bit és 64 bit-en is, a régebbi Windows-okon is szépen működik. Kipróbáltam tegnap.
-
fireproof
őstag
Szerintetek a Registry Clener progival a nem biztonságosan törölhetőeket is megpróbáljam törölni?És ezek a progik mellé még milyen "szemét" eltakarító progit ajánlotok
egistry Cleaner,CCleaner,Perfect Disc(tom ez töredezettségmentesítő) ?
-
cibuu
tag
helo!
igazából ez nem is registry cleaner probléma de hasonló:
ismerősöm elég kezdő pc használó ,és így nem tudom neki elmagyarázni hogy hogy törölje a local settings-temp mappa tartalmát.és a windows\temp mappa tartalmát
van olyan program esetleg ami elvégzi ezeket?mert a cccleaner nem igazán oldja ezt meg... -
hali22
csendes tag
Hali.Kérlek segítsetek!Egy olyan problémám van,hogy nem jol irtam tovább egy lemezt.Az utóljára irt adatot olvasa csak a gép!A nero-k sáv leszedője se szedi le az elsö adatot.Nem tudtok olyan programot ami leszedi a dvd sávokat?Ha tudtok,akkor nagyon köszönöm és a hali22@citromail-ra küldjétek már el a program nevét.
-
Thrawn
félisten
válasz
HarryPotter #40 üzenetére
Csatlakoznék, szerintem is jól dolgozik. Vista alatt is.
-
HarryPotter
őstag
Ccleanerrel (crap cleaner) kapcsolatban érdeklődök: a chip és pcworld szerint ez a legjobb cleaner program, nálam is fenn van, használom és jónak is tartom, de kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak róla, mik a tapasztalatok.
-
akaido
addikt
válasz
manutdzoli #35 üzenetére
Érdeklődnék, hogy az említett progik biztonságosan műxenek Vista alatt?
-
akaido
addikt
válasz
manutdzoli #33 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
Vista alatt Registry Mechanic 6.0-át használok,talál vagy 400 hibát,de abból csak 30-at javít ki.Rendesen beírtam a kódot meg mindent,el is fogadta.Mit csináljak?
-
phare
aktív tag
válasz
manutdzoli #29 üzenetére
Mert bugos, használd a 6.0-ás verziót.
-
manutdzoli
senior tag
Feltelepítettem a Registry Mechanic 7.0-ás verzióját,és se xp-n,se vistán nem akar menni.Mi lehet ennek az oka?
-
mahatma
aktív tag
tud valaki egy jó és ingyenes pucoló progit?
-
8472
aktív tag
System mechanic 5, nagyon jó kis progi.
-
ffodi
veterán
RegSupreme Pro!!
-
finest
addikt
http://www.rosecitysoftware.com/reg1aid/
Registry First Aid, én fordítottam. - Nemsokára kijön a 4.0 verzió, egész jó lehetőségek vannak benne, pl. veszélyességi sorrendben is lehet vizsgálni a talált bejegyzéseket. - De a 3-as is okés.
[Szerkesztve] -
Moordenaar
csendes tag
Registry Mechanic 4.0 ez tényleg nagyon jó!!!
Bővebben: link -
Kazimír
őstag
Kipróbáltam ezt a jv16-ot. Egész klassz kis jószág A regsupreme-el való takarítás után még talált egy csomó mindent..
-
Pet_i
senior tag
Még1 szavazat a jv16-ra: gyors, hatékony és átláthatóbban kezelhető vele a registry is.
-
gabe_
őstag
Ahhan. linket tud vki esetleg, hogy honnan lehet ezeket letölteni? ja és ezek közül melyik freeware?
-
elttiL
senior tag
jv16 powertools - nagyon jó
munkatárs kipróbálta, gyorsan vissza is adta azt a cd-t, amin rajta volt: az ügyes nyomott egy Delete Device Settings -t
egyébként: RegCleaner - néha használtam -
L3zl13
nagyúr
Na ja. Tudom, hogy elvileg segít, ha nincsenek feleleges dolgok a registryben. Meg vallak amik hibákat is javítanak benne, de olyan még nem volt, hogy konkrétan valamilyen gondom akadt, és azon segített volna bármelyik ilyen progi.
Pl megszakadt installálás után tökéletesen kitakarítani a szemetet vagy hasonló.
Az ilyesminek végül vagy valami workaround lett a vége, vagy reinstall. -
fene_vad
senior tag
pontosan ezt csinalom en is, kúl
-
L3zl13
nagyúr
És olyat tud valaki ami tényleg segített már egy adott problémán, vagy valóban gyorsabbá tette a rendszert?
-
gabe_
őstag
hali. tud valaki ilyen programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest