Hirdetés
Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
Elkészült az új topic (Build Games (Blood, Duke Nukem 3D, Redneck Rampage, Shadow Warrior)) [link].
Zárható!Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Eszembe jutott egy jobb ötlet. Mivel a topic nyitó hsz. a Redneck-ről szól, ezért bezáratom a topic-ot és megnyitom az újat: Build Games (Blood, Duke Nukem 3D, Redneck Rampage, Shadow Warrior). Ez lesz a címe és az XP-mód telepítéséről szóló iratot is átrakom oda, nameg a petíció linkjét. És nem feledkezhetek meg a képekről sem.
[Szerkesztve]Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
OK. Még a délután folyamán intézkedem és meglátjuk mi lesz belőle. Nekem a ShadowWarrior is teccik, de nem fut rendesen valamiért, még XP-móddal sem (meg anélkül se), egyszóval szaggat.
Majdnem öszeszartam magam tegnap a Blood-tól, amikor hirtelen rámtámadt egy szellem. Csak annyit a gémről, hogy aki nem ismerné, annak nagyon ajánlom, hogy kipróbálja. 5 nehézségi szint van és 3-ason már elég kemény tud lenni pár pálya. Nemis tom mit mondjak a DukeNukem3D-ről. Nálam a RedneckRampage-hez meg a Blood-hoz képestkb 75%os gém, úgy mint a ShadowWarrior.
És van egy kérdés. Miért nincsenek magyarországon bolti forgalomban ezek a játékok? Nem úgy értem, hogy ott a Teszkó polcán, hanem internetes áruházakban.
Ha át lett nevezve a topic, mindegyik gémből linkelek képeket. Így biztos nagyobb lesz itt a forgalom.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #146 üzenetére
Lehet, hogy átneveztetem a topic-ot Build Games -re. Mi a véleményetek? Vagy jobb lenne mindegyik ilyen játéknak külön topic?
Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
A petícióm hivatalos lett.
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=4907
Kérlek írjátok alá.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Jó rég nem írt már ide senki. A segítségeteket kérem. ,,Build'' motoros játékokat kereresek, olyat mint a Redneck.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Hát kicsit lelapult ez a hely. Biztos azért, mert ez a játék is (mint mindegyik) a fél éves kategóriába tartozik, azaz játszol vele 1 hónapot, megunod aztán félév múlva megin folytatod 1 hónapig és így megy ez állandóan. Kell egy kis játékmentes időszak az embernek, hogy hosszú idő után megint élvezhesse a kedvenceit (én is ilyen vagyok).
Szívesen szerkesztenék pályát a gémhez, aki csinálta már, lécci ossza meg velünk, hogyan kell használni és még mindíg él, hogy szervezni kéne egy redneck-es LANparty-t.
Egyszer végigviszem Nightmare-ben, vagyis PsyhoBilly-ben és közbe megtalálom az összes relytekhelyet (nem lesz könnyű).
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
Valamiért mindíg szaggat a játék, ha az új pályákat próbálom indítani a Nolfb és a VDMS -el együtt.
-
Yeti910331
aktív tag
Ha valakit érdekel, akkor összehozhatnánk egyszer egy Redneck Rampage -es LAN Party -t.
-
Yeti910331
aktív tag
Nem hiszitek el mi történt. Ma délelőtt nyitottam egy Redneck Rampage topic-ot a HWSW-n és az SG-n. Hogy mi lett?, K***A NAGY FORGALOM! [link](alulról felfelé olvasni), [link](felülről lefelé olvasni). Viszont van egy kis bay, akik oda írnak, azokat nem érdekli a petíció.
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #106 üzenetére
UP!
És pont lesz**om, hogy megunták. Kérlek gyertek be és írjátok alá.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
UP!
Ilyen kis lelkesedést én még nem láttam soha.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
UP!
Hátha azért mégiscsak benéz ide valaki.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
,,...elküldöd nekem vagy neki mail-ben...'' és az az url véletlenül van benne az előző hozzászólásba
-
Yeti910331
aktív tag
Na kezdjük a petíciót!
Először is üdvözlünk minden Redneck rajongót!
Ha tudod írd alá a petíciónkat (még nem került sor az elkészítésére), melyet elküldenénk az Interplay-nek, miszerint megkérjük a céget, hogy csináljanak egy XP MOD-ot vagy egy grafikailag sokkal szebben kidolgozott motort a Redneck Rampage alá. Bővebb információt találsz rólunk a http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=286724 -n.
Felveheted a kapcsolatot velem ( kuwabara_14@hotmail.com ) vagy Boglyával ( nikkelbohl@msn.com ), csak annyit kell tenned, hogy leírod a neved egy papírra, amit lefotózol digitál fényképezővel vagy telóval és elküldöd nekem mail -ben.
Köszönjük.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Hol vagytok nagy Redneck rajongók??? Nehogy már csak mi ketten legyünk az egész PH! -n.
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
Megtaláltam a címet:investor-relations@interplay.com .
És a többi RR rajongónak írom, hogy ne csak nézzétek a topic-ot, hanem írjatok bátran. Ne csak mi 2-en legyünk itt már.
A RR-nek a rendes leírását itt találjátok [link], amiben le van írva, hogy hogyan kell indítani XP alatt hibátlanul. Én persze nem tudok rendesen angolul, úgyhogy ha valaki lenne olyan kedves lefordítani úgy dióhéjban, azt megköszönöm.
-
Yeti910331
aktív tag
Na! Hol van a többi magyar RR rajongó? Hát hiába nyitottam ezt a remek kis helyet? Nehogy már csak mi ketten legyünk.
-
Yeti910331
aktív tag
Lehet küldeni a levelet, persze nem én fogom, mert nem tudok angolul sajnos. És találtam valahol egy videót a Redneck Rampage Deer Huntin' -ról. Nagyon jó játék, csak sehonnan nem tudom letölteni.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #89 üzenetére
De van mégegy ötletem!!! Körbejárom Csömört (ott lakom) és minden hírdetőtáblára felteszem a felhívást, hogy csatlakozzanak. Így csak jön valaki.
-
Yeti910331
aktív tag
Hát pl. felmegyek a DC-re és akinek meg van osztva a RR, megkérdem, hogy van-e kedve kedve csatlakozni a petícióhoz; felmegyek a chat.hu-ra és ott is megkérdem és az MSN-en is van 1-2 partnerem akik ismerik a gémet és tőlük is megkérdem.
A petícióba csatlakozáshoz való hivatalos felkérést már megírtam, idézem: ,,Helló! Nem írnád alá a petíciónkat (még nem került sor az elkészítésére), melyet elküldenénk az Interplay-nek, miszerint megkérjük a céget, hogy csináljanak egy XP MOD-ot vagy egy grafikailag sokkal szebben kidolgozott motort a Redneck Rampage alá? Bővebb információt találsz rólunk a http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=286724 -n.'' (az url a RR topic címe).
Mit szólsz?
u.i.: Nem hiszem el, hogy semmilyen RR fannak nincs kedve írni ide rajtunk és az öcsémen (PH! Rajongó-n) kívül. Hiszen ha visszanézel a topicban, felbukkannak 1 hozzászólás erejéig ezek a figurák akikről beszélek.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #83 üzenetére
De mégse tudtam, mert egész hétvégén itthon dolgoztam a fater szülinapja miatt (51éves). De talán Hétfőtől szerencsével járok, mivel az öcsém erdeisuliba megy és csak az enyém lesz Péntekig a gép.
-
-
Yeti910331
aktív tag
Nem világos, léccives mond el mit ír az oldal.
Van pl az msn-emen 2 RR-es ismerősöm de ritkán vannak fent. Meg a StrongDC-n is sokan osztják meg a gémet csak napokig nem válaszolnak és amikor leülnek a gép elé inkább kikapcsolják a progit minhogy válaszoljanak rá.
-
Yeti910331
aktív tag
És egyenlőre kísérletezem a VDM-el és a Nolfb-vel, hátha sikerül valahogy elindítani egyszerre a kettőt ([link]). Itt sajnos angolul van leírva hogyan kell.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz PH! Rajongó #71 üzenetére
Nem éppen arra gondoltam, hanem hogy a mailbe rajuk az aláírásunkat (mint egy rendes petícióban). És ehhez viszont jó sok RR rajongót kéne felkeresni a neten vagy DC-n vagy bárhonnan, hogy írják alá és elküldjük a kérelmet angolul (valaki lefordítja angolra mielőtt küldjük az üzit). Szóval ti ketten eddig benne vagytok. Ennek örülök.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz UnConnecteD #68 üzenetére
És most mindannyian egyszerre a szép jövő kedvéért: YEEEEE HAAAAAW!!!!!
Ez jól esett, ugye te is benne vagy a petícióban?Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Igazad van! Nyújtsunk be petíciót az Interplaynek (ha kell én még fizetek is, hogy megcsinálja valaki)! Ha végignézel a topicon, az elmúlt időben jött ide egy pár rajongó, de nem sokat írtak. Őket kellene újra idecsalogatni (írni nekik egy privit). Na meg, én talán tudok keríteni 1-2 rajongót, ha szerencsém van.
-
Yeti910331
aktív tag
Húúú b***dmeg, hogy nem jutott eddig ilyen eszembe? Király vagy! Mostmár kezdek türelmetlen lenni (mikor készül el az interplay-es fórum?). Alig bírom elképzelni így a gémet, biztos állati jól nézne ki. De, ha nem is válna valóra, akkor még mindíg ott van az az ötlet, hogy sima XP-módot csináljanak (mai hang-és videokarikkal való kompatibilitás).
-
Yeti910331
aktív tag
Olyan jó játék ez. Howa tűnt az a nagy lelkesedés?
-
Yeti910331
aktív tag
A Redneck1 grafikailag jobb, de a 2 élvezhetőbb.
Ja és nem tudom telepíteni a route 66 -ot mer valami hibát ír ki. A másik téma meg még továbbra is fenn áll, hogy hogyan kell a cli2nop-ot, a nolfb-t és a vdm-et egyszerre használni.
-
Yeti910331
aktív tag
NA! Mi történt a nagy RR fanokkal? Azért több lelkesedésre számítottam. [link]: itt találtok új pályákat a redneckhez. És a nap folyamán küldök is egy pár képet az új pályákról.
-
Yeti910331
aktív tag
Érdekelne hogyan lehet multizni neten a RR-el. Valakinek valami ötlete van?
-
Yeti910331
aktív tag
Ja, és tegnap jöttem rá a nolfb használatára. Tehát letöltöd a netről, kicsomagolod a K.S motorjára épülő játék mappájába és Parancssorral kell futtatni:
C:\>CD REDNECK2
C:\REDNECK2\>'NOLFB'
(INNENTŐL MÁR FUT A NOLFB)
C:\REDNECK2\>RA.EXE
(ÉS A JÁTÉK MÁR INDUL IS) (néhány vieókarinál nem lehet (setupban) 640x480 fölé rakni a felbontást (pl GeF4) mer csak 320x200-ban adja vissza (tehát max 640x480) és a mellékhatás, hogy rekett a hang, de jó a felbontás.
Ha inkább a hangnál döntesz (akkor szar felbontásban tucc csak jáccani) töltsd le a VDMSound nevű SoundBlaster emulátort:
(ha már telepítetted az emut):
jobb katt az egérrel a ra.exe -re: Run with VDMS
(bejön egy varázsló ablak)
'Setup a custom configuration' -t kell kiválsztani aztán Tovább>
'Create a new configuration from scratch' -t kell kiválasztani aztán Tovább>
'Advanced' gombra katt (bejön egy másik ablak)
(Ott a SoundBlaster fülre) IRQ: 5 | 16-bit DMA: 6 | DSP Ver.: SoundBlasterPro aztán 'Ok'
Tovább> gombra katt és 'Befejezés'
Remélem sikerül.
És ha jó erős a géped akkor DOSBox-al (dosemulátor) el lehet állítólag indítani.
És mondom is hogy kell használni:
(telepítetted a dosemut):
Z:\>mount c c:\REDNECK2
(az emunak észlelnie kell a mappát)
Z:\>c:
C:\>RA.EXE
(a játéknak el kell indulnia)
Ha valami IRQ vagy DMA hibára hivatkozik akkor a DosBox mappájában a dosbox.conf fájlban kell valamit átállítani, de elfelejtettem hogy mit.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #53 üzenetére
Örülnék valami leírásnak (persze magyarul), amiben benne van az összes RR-ben található rejtekhely.
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #48 üzenetére
UP!
Rajtad meg PH! Rajongón kívül semmi RR fan nincs ezen az oldalon?Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #46 üzenetére
Tegnap még nem ez a kép volt, hanem BillyRay Santa.
-
Yeti910331
aktív tag
Befestem egy kicsit ezt a szürke topic-ot.
-
Yeti910331
aktív tag
-
Yeti910331
aktív tag
Ja és szeretnék vmit kérdezni (már feltettem 1 pár100 topicban de nem kapok választ). Hogy van az, ha futtatni akarok vmi progit a GL-es (pl.:Tenebrae, GLQuake...) progit mindíg ezeket a hibaüziket írja ki (csak win xp újratelepítés óta van ez):
-
Yeti910331
aktív tag
UP!
Unatkozom!Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
Én meg újra RR-ezek. Sikerült megoldani a problémát.
[link]
Ezen az oldalon leírást találsz az összes Ken Silverman motorjára épülő játékról XP-vel kapcsolatban.
Mondjuk csak a Shadow Warrior-hoz, a Duke Nukem 3D-hez és a Blood-hoz, de amiket onnan letöltesz az jó a RR-hez is, mivel az is Ken Silverman motorjára van csinálva.
Remélem ezzel el fogod tudni indítani.Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Yeti910331
aktív tag
válasz Yeti910331 #31 üzenetére
Pár perce kipróbáltam ezt a D-Fend-et. Semmi változás nem történt. Ugyanúgy futnak a játékok, mint korábban.
-
Yeti910331
aktív tag
Nem arról van szó, hanem már indulás előtt is ezt csinálja, ha a startnál maradok.
Ezt írja ki: You forgot to disable the car's security system first.
A RR-el kapcsolatban nem tudsz olyanoldalakat, ahol le lehet tölten hangokat wav-ban? (Nekem csak az 1, rész hangjai vannak meg.)
Ja, és nem tudod hogy állítsam be a DosBox-ot a gépem igénye szerint? (Az egyik oldalon [link] van leírás a DosBox-ról, de ott csak P4-hez vannak beállítási leírások.)
-
Yeti910331
aktív tag
Szóval neked elindult? Érdekes. Nekem az intró után mindíg kilép (tökéletes a hang) és vmi olyasmire hivatkozik, hogy át kell állítani a hangkariban vmi '16-bit DMA channel' izére.
Én ma kicsit nosztalgiázom, kihasználom az alkalmat, hogy van DOS emulátorom.
Elővettem a régi játékaimat (van belőle 1 pár100, pl.: GTA1, Jazz JackRabbit, Prehistorik 2, Prince of Persia 1, 2, Lemmings 1, 2). Ó, azok a régi szép idők.
-
Yeti910331
aktív tag
Tudok a fórumról, de csak a te segítségeddel fogok tudni beszólni, mert még csak kezdő angolos vok.
Vagy pl van ez a dos emulátor: DOS-Box, de én nem értek hozzá és a topicjában nincs leírva vmi pontosan, sőt ha jól emlékszem már több mint fél éve nem írtak oda.
És van ez a pályaszerkesztő a gémhez: Build Editor By Ken Silverman, ez se megy XP-n.
-
Yeti910331
aktív tag
Én azt mondom (még csak ált.isk. szinten tok angolul, úgyhogy ha valaki tud angolul) küldenünk kéne (meg a többi RR fan-nak) az Interplay-hez 1 mailt, hogy hálásak lennénk, ha készítenének 1 XP MOD-ot hozzá ami támogatja a mai vieókarikat és 5.1-es hangkarikat. Mit szóltok hozzá?
De elég lenne, ha vmi lelkes fan elkezdene csinálni 1 ilyet.
-
Yeti910331
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy beindul ez a topic.
-
Yeti910331
aktív tag
Na igen. Én is sokat sz**oztam vele míg sikerült:
[link]
Ebben a zip-ben van a 'nolfb.exe': ezt kell bemásolni a főkönyvárba (RR1 vagy 2, tök mindegy), azután lefuttatni (1 pillanat alatt megvan).
Azt nem tom hogy radeon-on megy e rendesen a játék, de a GeF4-emet nagyon nem csipázza (csak 320x240-ben megy nálam), a hangkártyádról meg nem írtál semmit az infodban, de ha 5.1-es akkor kis esélye van, hogy jó legyen a hangja (nekem nagyon rekett hangja van). Ha nem indul miután ezeket beállítottad, akkor a következőket mondom: a setup-ban addíg váltogattam a hangkártyákat míg be nem jött vmi hang illetve be nem indult a játék, ugyanezt kell a felbontás menüben is csinálni.
Ha nem megy szólj és én küldök képeket a beállításról.
Néha be szokott ugrani nekem a játék kezdésekor (ki is lép), hogy ,,ntvdm.exe hibát észlelt zért leáll.'' Ilyenkor azt kell csinálni, hogy újraindítod a játékot, de ha ez sem jön be, akkor a játékot indítsd újra többször.
Ja, és megy 98-on is.
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Minden RR rajongót szívesen várok, legfőképpen azért, mert ha bármi gondotok támadna a játékkal itt megbeszélhetitek és én is segítséghez jutok.
Have Fun!Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest