Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt160
tag
válasz Mr. Elliot #556 üzenetére
Köszi!
Nálam még a Gemia fogad nem az asszisztens... -
Mr. Elliot
senior tag
válasz zsolt160 #555 üzenetére
Most kipróbáltam és nem változott meg, marad újraindítás után a beállított.
Ha valaki kitudja kapcsolni az új rendszer alatt a google asszisztenst, akkor kérem ossza meg velem. Youtube-on és fórumokon azt találom meg, amikor csak a bekapcsoló gombnál lövik ki. Nekem az nem elég, szeretném offolni teljesen. A régi videók alapján ezen a rendszeren nem találom a módját. -
zsolt160
tag
Még egy kérdés. Nálm újra indítás után az eddig beállított háttérkép eltűnik, helyette ugyan az a háttérkép fogad. Ez ellen valami, vagy az új OS ezt javítja?
Viszont a téma és a zárképernyő az nem változik...[ Szerkesztve ]
-
zsolt160
tag
válasz Mr. Elliot #553 üzenetére
Köszi!
-
zsolt160
tag
válasz Mr. Elliot #548 üzenetére
Szólj ha a megosztást próbáltad, van e változás? Jelenleg nálam most pár napja jó...
-
Mr. Elliot
senior tag
Teljes gyári beállítás után is lassabb maradt a régi rendszernél, sok az akadozàs. Ez van sajnos.
-
Gézengúz
addikt
válasz Mr. Elliot #548 üzenetére
Eddig semmi negatívum, nekem valóban gördülékenyebb a rendszer.
Resetet sem kellett nyomnom.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Elliot
senior tag
Beállítások menübe lépnék és 8-10 másodpercig fekete képernyő fogad. Ez a leggyakoribb jelenség.
120 hertzen a kijelző és élvezhetetlen a látvány pedig idáig is azon használtam, akkumulátor használatról nyilván még nincs elég tapasztalatom de összesegében az egész rendszeren lassulást érzek. Nyomok majd egy teljes gyári resetet és kíváncsi vagyok utána mi változik. Bár én úgy gondolom a 4GB már kevés ide. Megosztàst még nem próbáltam, kíváncsi vagyok arra is, hogy ott mi változott. -
Googie
csendes tag
Mitöl rosszabb???
-
Googie
csendes tag
Indiai règió ès máris jön ota-n a hyperos2!!!
-
Googie
csendes tag
Sziasztok! Olvasom hogy hyperos2 vmgeuxm frissítés jött ki. Van olyan infótok honnan érdemes letölteni? Amit eddig próbáltam azt nem müködik. Előre is köszi!
-
zsolt160
tag
válasz Mr. Elliot #540 üzenetére
Igen nálam is ez van más megosztásnál is....
-
Gézengúz
addikt
Már fent van, (2.0) de hiába töltöm le és rakom be a megfelelő mappába, ellenőrzésen bukta.
-
zsolt160
tag
Egy éve kaptam a Pannon illetve Yetteltől, februárba jött a 14 a HyperOS-el, azóta egyre rosszabb. Elején még az újraindításkor elfelejti a háttérképet, aztán most meg elkezdte ha egy cikket el akarok küldeni mondjuk Viber-en, rányomok az ikonra és mindig más alkalmazást nyit meg. Eddig az újraindítás segített, de már az se. Szerintem a 15 a HyperOS-al ha jön, akkor se lesz jobb, mivel már alapból nem jó....
-
fila
senior tag
nem semmi
gyereknek megjött az android 15
HyperOS 2.0.8.0
teló RAAEG verzió, kínábólalza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
Mr. Elliot
senior tag
Xiaomi Cloudban(készülékkereső) Google Gmail címről váltani akartam de nem engedi a Protonmail-t.
-
carr
őstag
Feleségemnek ez a hyperfOS van... 1.0.12.0 umgeuxm 14ukq1.230917.001 ver.
Hát... nem lett jobb. sőt!!!
Sztem kerüld nagy ívben. lassú mint a tetyű.
alkalmazást szinte azonnal bezárja hogy átmész mondjuk az authentikátor appra, majd már nem él a link, újra kell kérni, stb. nyögvenyelős 4gb-os szar.Ugyanaz témában valakinek van tapasztalata ROMolással? Van erre hybrid rom? olyan érdekel amiben van és működik a hívásrögzítés leginkább.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Googie
csendes tag
Járt már így valaki?Azt írja ,hogy other reason mi lehet a gond? Legújabb szoft verzió, frissítés ellenörzèsènèl
[ Szerkesztve ]
-
Googie
csendes tag
Sziasztok! Olvastam hogy van 14-s frissítés valaki felrakta már?
-
mexel
veterán
Így van. Én nem láttam közelről még csak telefonon mondták. Egy másikon
Ha jól tudom az újabb xiaomiknak nem is lehet felnyitni a bootloaderét így, csak működő sim adathasználattal, wifivel nem. És így nem is lehet engedni a fejlesztői módot stb. Szóval jó kis kör
Ez a sim adathasználat nyilván azért van hogy a letiltott telefonokat ne lehessen mókolni, imeit matatni
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz zsolt160 #524 üzenetére
Igen. ez az, a Family Link amit mondtak, és ez nem engedi a törlést. Azt nem tudom hol vették, de nem garis már úgy tudom ( erre nem is vonatkozna) A szerviz ha ennyibe kerül akkor kukázni fogják szerintem, vagy alkatrésznek eladják.
Nagyon köszönöm az indfót, továbbítom, én is úgy olvastam hogy ez kuka kategória sajna[ Szerkesztve ]
-
zsolt160
tag
válasz zsolt160 #523 üzenetére
Nos kicsit keresgéltem a Xiaomi fórumokon, és ezt állítólag valami Family Link program ha be van kapcsolva és nincs engedélyezve az USB debugging, find my device, akkor csak a márkaszervíz marad, mert csak megfelelő programmal lehet nyitni ami még telefonos boltban sincs meg, és az átlag ilyen jellegü programok nem oldják meg a gondot.
Amit olvastam abban a MédiaMarkt-ban lett véve a készülék, ők vették át a telefont és 50€ volt a javítás, 4 hétbe tellett. -
-
-
movax
őstag
A kikapcsolt telefonon nyomd a Hangerő fel+Bekapcs gombokat addig, amíg megjelenik a MI logó. A menüben a hangerő gombokkal mész le-fel, válaszd a Wipe data opciót és a Bekapcs gombbal erősítst meg. Majd Reboot to system. 10-15 perc alatt visszaállítja a gépet gyári állapotra.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismerősöm anyukájának vettek anno egy redmi note12 telefont. Mami szépen használta, majd jól lejelszavazta a készüléket és elfelejtette mit adott meg Azóta nézegetik. ( újonnan vett, számlás, stb, nem lopott készülékről van szó)
Lehet ezt valahogy hardresetelni, vagy új rom-ot feltenni így? Vagy kuka, esetleg hivatalos szerviz? ( utóbbi kérdés megéri-e anyagilag)
El akarták így adni de nem javasoltam, furán nézne ki sztem. Én nagyon régen ( kb 10 éve) csináltam fw-t és fw cserét utoljára telefonon, azóta nyilván sokat változott a világ, talán ez nem is megoldható már ilyen egyszerűen. -
carr
őstag
válasz zsolt160 #516 üzenetére
Ezeket azért elég fenntartással kezelni. Régebben bár lehet az új készülékeket nem érinti, hogy jobb a lassú töltés az akkunak. Nem?
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
zsolt160
tag
Hát új eu szabályzás miatt nem szabad az újjakhoz, viszont érdekes mert a régiekhez igen, és én is kaptam hozzá.
Ráadásul olyan kavar van töltőfej és kábel szabványok között, hogy nem mindegy milyen fejet vagy kábelt veszel, hogy maximálisan töltse a készüléket, plusz ha a jövőre is gondolsz, lehet ahoz másik fejet kell vegyél.... Hiába veszel egy most 33W-os készülékhez 120-ast, és az tölti a 33W készüléket, de már egy másikat ami tudna 120W-ot, azt nem tölti anyival a szabvány miatt, mivel kommunikálnak egymással, és itt van a képben a kábel, mert az is lehet a ludas.
Ezért tartom hülyeségnek a fej elhagyását, hisz ezek alapján lehet venned kell új fejet, és nesze neked zöldítés. -
Tomek979
tag
Sziasztok!
A sógorom vett a media marktban egy redmi 12őt és nem volt benne töltő adapter csak a kábel. Tudom ez nem az a fórum, de nem találtam ennek külön. YouTube unboxing videókban pedig ott van. Ő maga bontotta ki a fóliából a dobozt, tehát biztos nem nyúlt bele senki. Lehet valami csomagolási hiba? -
sbe561
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás Hyperos alatt, hogy ne lőjje ki a háttérben futó alkalmazásokat? Csináltam egy gyári visszaállítást, de sajnos nem segített! Nem lehet lelakatolni mint anno! -
Googie
csendes tag
Semmi tökèletes!!!! Èvek óta redmit nyúzok ès nem is válltanèk 5A-val kezdtem amire kell azt tudja. Nálam a fotó nem lètszüksèg a következő is redmi vagy Poco lesz.
-
Googie
csendes tag
Meglepődve olvasgatom a problèmákról,nálam minden jól működik. Bejövő hívás ok,fizetès ok.Miui ès hyperoson is. RN12 8/256 NFC nem tudom nálatok mi okozhatja!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Ford topik
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...