- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 10
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem pl. nincs paypassos bankkártyám, mert amikor kérni lehetett ennek plusz költsége volt. Nem tudom azóta ez változott -e.
És ott van a fentebb említett festipay kártya mellőzése is, ha megyek fesztiválra nem kell festipayt kártyát kérnem, telefon mindig van nálam.
Plusz múltkor is úgy jártam, hogy a kocsiban hagytam a táskában a pénztárcám és csak telefon volt nálam a tescoban, telefonnal pedig tudtam fizetni.
Igaz ez az infrára is, nem mindennap használjuk, de amikor kell akkor sok kellemetlenségtől tud megkímélni.
Más: Global ROM-on is van Dual Clock? Vagy ezt is a xiaomi.eu hozta. Ha átmegyek külföldi szolgáltatóra roaming közben, akkor behozza főképernyőre, aod-ra, zárképernyőre az adott ország időzónáját. Ha jól emlékszem ez globalon nem volt még nekem mielőtt váltottam xiaomi.eu-ra.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Androidos fejegységek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Bambanő háza tája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest