Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carline

őstag

válasz instantwater #6243 üzenetére

Ha frissítést csinálsz TWRP-vel vagy fastboot rakod fel az update_rom kapcsolóval akkor nem csinál data törlést.
    Viszont ha már .eu stable után .eu weeklyt raknál fel ott is kötelező a format data.
    Poco F2 telómnál tudom hogy én is próbálkoztam, hogy az adatok megtartásával tudjak visszatérni stock romra, fastboottal "save_user_data" opcióval az indonézt raktam fel .eu romra, de első boot után bootloopolt párszor és csinált egy factory resetet. Gondolom valami integritás ellenőrzésen bukott a dolog és azért csinálta.
    De mint mondtam megpróbálhatod de ments mindent előtte.

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

• user26

senior tag

válasz instantwater #6243 üzenetére

Szia!
    Xiaomi.eu:
    Ha heti kiadást használod (weekly), akkor nem igazán ajánlott a "frissítés" a Stabil Xiaomi.eu -ra, a heti verzió mindig újabb a stabil kiadáshoz képest. (persze lehet próbálkozni, de később majd szívni fogsz, nem megy ez, nem jó, elöbb lemerül stb..)
    Ha Xiaomi.eu Stabilról szeretnél Xiaomi.eu hetire váltani, akkor mehet a frissítés.

Gyári régiós Miui/HyperOS:
    Ha pl EEA régiót használsz, és szeretnél ID régióra váltani, akkor azt frissítéssel nem tudod meg tenni, tiszta telepítés ajánlott hivatalosan. (Hosszútávon opcionális)
    Android Fő verziónál ajánlott, de nem kötelező tiszta telepítés.

Egyéb:
    Ha gyári régiós verziót használsz, és Xiaomi.eu -t akarsz, akkor a tiszta telepítés kell. Ez fordítva is igaz. Inkompatibilitás miatt elsősorban röviden tömören.

Recovery ROM -t twrp, vagy of -ből tudod telepíteni, Fastboot ROM -t PC -ről. Xiaomi.eu ROM veriók hybridek, ami azt jelenti, hogy lehet így is és úgy is telepíteni...
    Minden esetben mindig legyen mentés.

Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák