- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Köszönöm szépen mindnyájatoknak a válaszokat!
Végül inkább megkértem az eladót, hogy zárja a bootloadert. Nyugodtabb leszek így#6272 Peaceliker
Szerintem (számomra) gyári állapotban is hibátlan.
Ez megnyugtató!#6273 instantwater
"Nem mai darab a Redmi 4X, azután felüdülés lesz."
Én is ebben reménykedem, már nagyon unom, hogy állandóan belassul, nehezen indulnak az appok, stb Már épp ideje megválni tőle -
addikt
-
Carline
őstag
Csodálkoztam is a minap mikor ránéztem a 10T Pro romokra az XDA-n, hogy a project elixir összes dolgát zárták és törölték. Indok nem volt én meg nem kutakodtam, hogy miért csinálták.
Backup telefonként használom már csak, nincs rajta semmi fontos.
Köszi hogy megosztottad az infót. Ha törlik legalább visszarakom a stock miui-tCall recorder: Samsungon régebben CSC váltással volt megoldható. Azóta Samsnungom nem volt, biztos nehezítettek ott is valamit.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
addikt
-
user26
senior tag
Megoldva.
Probléma forrása: user error.
Viszont itt hagyom másnak is jól jöhet.
Minden olyan Xiaomi.eu ROM, ami 2023.12.03 napján, vagy utánna lett feltöltve, az tartalmazza az Injektort, ami segítségével az Integrity-n áttmegy, viszont, magát az Injektort frissíteni kell, ebből mindig van "napra kész", azaz a legutolsó.
Ha a ROM-nak, a kiadás dátuma 2023.12.03 elötti, akkor nem tartalmazza az injektort. Ez azt jelenti, hogy helyből nem fog átmenni az Integrity -n. Erre hiába telepíted az Injkektor.apk -t nem lesz jó! Én Magisk + PIF modult próbáltam, de az se működött jól. Tehát alapesetben a ROM -t kell frissíteni, hogy perfekt legyen minden újra.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
kano
nagyúr
Pl a Pixel Experience. De majdnem mind tiszta AOSP alapú rom.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Soha nem ott csináltam, de szerintem a legújabban mennie kell.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Igazából mindegyik szívja az akkut sajnos standby-ban. Szerintem egyébként a CrDroid hibátlan (viszont erőszak simán merül kb 15-18%-ot.
Én most Paranoid Android egy tesztverzióját használom, ez fogyasztásban tökéletes. De ez egy nem publikus tesztverzió, mert addig sírtam a fejlesztőnek míg csinált nekem egy tesztet (illetve 3 release-t), de végül is nem adta ki hivatalosan.
Viszont van pár probléma jelenleg a PA romokkal:
- nagyon lassú a wifi csatlakozása;
- nem működik a noti. LED.
Én szeretem a PA-t. Ha nem zavar az éjszakai túlzott merülés, akkor CrDroid.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
dilajoska1
őstag
-
kano
nagyúr
A következő rom telepítéséig vagy Format Data-ig tart.
-
kano
nagyúr
Nincs olyan, hogy örökre megszűnik. Ha visszaraksz egy másik romot ismét titkosított lesz.
-
kano
nagyúr
Az A12-es romok mindegyike titkosítja a data partíciót. A rom flash után kell egy DFE flash is.
Backup nekem sohasem sikerült rendesen, valami mindig volt vele. Szóval én inkább tiszta telepítést csinálok.
Nem túlzottan kedvelem az A12-t, olyan mint egy nagypapaOS. Azt gondolták, hogy senki sem lát? Szóval igen, A11-et használok jelenleg, de nagyon sokszor volt már A12 településem és néha A11-nél is kell a DFE flash (attól függ, hogy hogyan csinálja meg a romot a DEV).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Soha nem volt ilyen problémám ezzel a TWRP-vel sem (hogy formázás után ne látná a DATA partíciót, ugye nem A12 rom első bootja után nem tudja olvasni a Data-t, mert az nagyon más tészta).
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával