Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
Az első tok szerintem drága, Ali-n lehet olcsóbb lenne.
Nekem a 2. (Nillkin) kék van, több mint fél éve használom, elégedett vagyok.
Smart flip tokot sima 10T-re felejtsd el, nincs AOD, értelme talán a PRO-nál van.De nekem kényelmetlen az ilyen kihajtós tokok...
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Ma reggel megjött az Android 11 frissítés, viszont az a problémám, hogy a nova launcher gesture vezérlés egyszerűen megszűnt működni.
A default miui launcher működik szépen, de ha átváltok bármilyen más launcher-re, akkor hiába állítom kézmozdulatra, nem működik.Tapasztalt ilyet valaki?
Hogy lehet ez megoldani?
Vagy ez valami Android 11 limitáció?Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
+1
A csere készüléken nálam is látszik a sárgulás, de nem olyan erős. Majd ha a gyári fóliát leveszem, akkor kiderül, hogy fólia vagy mégis kijelző probléma.Poco launchert az F1-en használtam, szerettem, de valamiért meg-megtorpan.
Szóval én inkább lecseréltem Nova-ra, mérföldekkel jobb.Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz Viktor0610 #435 üzenetére
Megtörtént, de nem lett jobb.
Így is tök erősen oda kell nyomnom az ujjamMittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz instantwater #431 üzenetére
Én is a szürke TPU-t rendeltem
A TPU-val viszont az a bajom, hogy a szélein annyira "vastag", hogy a feloldáshoz jobban oda kell nyomni az ujjamat. Viszont a kamera körül is magasabb a perem, szóval asztalra tenni talán "biztonságosabb"A frosted viszont ridegebb/keményebb anyag, egy rosszabb mozdulat miatt könnyebben elpattanhat.
A Poco F1-en lévő frosted mondjuk kb. 1 év után adta meg magát, ami azért nem rossz.
Picit csalódás, mert enyhén ez is csúszós, de nem vészes.A gyárinál mindkettő mérföldekkel jobb!!44!
Hunter2 : igazából tök ugyanaz, mint az Ali-s képeken, semmi humbuk.
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Megjöttek az Ali-s tokok, 2 Nillkin.
1. [Super Frosted Shield]
2. [TPU Ultra Thin Case]Hát, a frosted még mindig viszi a pálmát...
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
We release monthly and quarterly security patch updates on Xiaomi devices for at least two years after product listing in the marketplace.
LEgalább két év...
De tudsz olyan telefont mondani, ami 3 évig kapott security patch-eket?Ilyen csak a Google Pixel vonal, szóval ha ez a legfontosabb, akkor vegyél Pixelt.
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Már ha a Mi 10T csúcskategória lenne. Inkább felső-közép kategóriában játszik.
Poco 8.1-el jött, megkapta a 10-et is, bár az picit más vonal, de szerintem 2 főverziót ez is fog kapni, a 11 már úton van.Más gyártókkal összehasonlítva azért ez nagyon is jó.
Samu néha még ennyit sem ad.[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Nekem a Poco F1, ami két éves telefon volt, egészen a múlt hónapi eladásig kapott biztonsági) frissítéseket, ezért is vettem szintén "Sáomit".
Egy főverziót biztosan fog ez is kapni (11), és szerintem a 2 év security patch is várható, bár konkrét infót nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasni [link]
Annyire nem pörög ez a topic, 400++ hozzászólássalA cseretelefon már jobb, de ott is van kicsi sárgulás.
Ezek után már gyanakszom a gyári fóliára, de amíg nem jön meg az üvegfólia, addig nem húzom le.Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz Viktor0610 #382 üzenetére
Köszi, ezeken mind túl vagyok.
1-2 napig működik is, aztán valamiért csak feloldani a telefont nem elég, el kell indítani az alkalmazást. Aztán megint jó egy darabig.Szóval szerintem vagy app hiba (timeout vagy mittudomain), vagy egyszerűen az android/MIUI kilövi a memóriából.
Btw: NFC beállításoknál mi a különbség a SIM pénztárca és a HCE pénztárca között?
@ProEvoFan - Próbáltál esetleg a telefonon nyomni egy NFC helyreállítást menüből?
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz ProEvoFan #377 üzenetére
Nekem ERSTE hol működik, hol nem.
Ha manuál elindítom előtte az appot, akkor működik, utána valószínű a task killer kilövi (pár nap után).Apró érdekesség: 3 hete van meg a teló, a gyári átlátszó tok már sárgul..
Mondjuk lesz@rom, úton van két Nillkin tok, na de akkor is na.Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Valaki rendelt már a telefonhoz mondjuk Ali-ról tokot, és nagyon bevált neki?
Nillkin tokokat nézegettem eddig, csak ennek a telefonnak nagyon kilóg a kamerája a hátlapból
A gyári nekem picit csúszós és nem is tűnik masszívnak. Mondjuk nem is szeretnék egy ormótlan armort rá.Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
válasz novinyul #300 üzenetére
közbe összeszedtem magam, visszavittem a Lurdyba.
A srácok is sokáig nézegették, végül ők is (ha nehezen is) meglátták a sárgulást.
Elég kezdetleges volt még, tényleg nagyon kellett rá koncentrálni, de már első indításkor szemet szúrt, hogy valami nem okés...Szóval végül kicserélték. Mondták is, hogy ez az első, amivel találkoztak.
Na most megnyomkodom ezt is, remélem rendben lesz
Mittudomain!
-
atiska007
senior tag
Hello!
Ma vettem én is egy ilyen telót, de gondban vagyok.
Kicsit nekem úgy tűnik, mintha a képernyő alja sárgás lenne.
Nem annyira feltűnő, de mégis mintha látszana valami. Nem tudom eldönteni, hogy esetleg a gyárilag ráragasztott kijelzővédő fólia miatt lenne.
Mit tanácsoltok, vigyem vissza 72 órás cserében?Mittudomain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- PlayStation 3
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest