Hirdetés
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Jó hát megvan ennek a telefonnak a korlátja azért.
-túl kicsi, illetve a gombok mérete nem változtatható
-nincs torrent
-a YouTube alkalmazás úgy ahogy van sz@r
-a Chrome is
majd folyt köv -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #74028 üzenetére
olyan szerencsés szoktam lenni, hogy 1 nappal előtte adnak el MINDENT amit kinézek. ezzel is így lesz b+
-
válasz
vodrosjozsi #74027 üzenetére
Van időd
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #74026 üzenetére
basszus elgondolkodtam
-
válasz
vodrosjozsi #74025 üzenetére
Nem is tudom...
biztos köze lehet ahhoz, hogy az öreg 1 III felregisztrálta magát a hardveres társkeresőre, de hát ez az ő dolga, nem az enyém -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #74024 üzenetére
Vajon mi történt?
-
Viszlát Sony...
(Nem hirdetek semmit, mert fórumon nem szabad)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #74011 üzenetére
Samsung
Apple meg teljesen Pixel vonalat követi majd az I17-el....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #74020 üzenetére
Na te is miniszterelnök lettél, hogy nyomógombos nokiát használsz?!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #74018 üzenetére
Jaja kiürült mint, mint a pénztárcád szifonvétel után....
Node használd egészséggel! -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #74016 üzenetére
Hát az az évi 7 és fél komment ami ebben a fórumban van beszédes
-
vodrosjozsi
addikt
hát..
másodszor is lesz egy ájfónom
tudom, tudom, mehetek a sz.rarcok közé de kb ti is azok vagytok -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #74012 üzenetére
belenyomtam 50 órát, egyelőre elég is volt, valami még hiányzik belőle, de nagyon jó lesz ez
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #74012 üzenetére
Na van ott lóvé pénzre...
Node nálunk hogy beszart a tv az xbox alatt beraktam a kisebbik lányomhoz. Azóta reneszánszát éli! -
vodrosjozsi
addikt
Annyira zseniálisan jó a Rivals, karácsony óta majdnem minden reggel játszom a ps5-ön (bár maga a ps5 is zseniális) és hát most jelenleg nincs még ennél jobb pvp. Kár, hogy androidra nincs
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #74006 üzenetére
De, kimentem a hanyatló nyugatra a nem étező németországba. már vagy 2.5 éve
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #74004 üzenetére
ó lesz helyetted pár más. A magyar nép többnyire jelentgetős nép, németektől szépen eltanulták anno. (mert a német van olyan mocsok, hogy akár egy fingásért is feldob... erős tulzás, de kinézem belőlük)
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #74002 üzenetére
Feltéve ha tudnak is erről a csodás szabályról. ha nem, akkor pislognak majd az új lakóhelyükön
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #73999 üzenetére
Lassan Távoli Nyugat Koreai köztársaság lesz Magyarország
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #73997 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam én is
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #73970 üzenetére
Késveboldogkarácsonytboldogújévet.
Grat a telóhoz.
Komment írás alatti figyelmeztetés lol.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73994 üzenetére
Boldog Karit Pupákok! -
vodrosjozsi
addikt
Jöhet akkor ide is az öreg
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73992 üzenetére
Arra utaltam, hogy elveszem
De természetesen nem megy, érettségin a matek 25% rulez -
válasz
vodrosjozsi #73991 üzenetére
Bszki asszem ma nem megy a matek
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73990 üzenetére
Akkor nem adom vissza
-
válasz
vodrosjozsi #73988 üzenetére
Ha adsz letétbe 600k forintot, akkor természetesen
A felét visszakapod, szerződésbe is foglalom -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73987 üzenetére
Új akkuval, az is ~hozza az újkori eredményeit.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73985 üzenetére
Kipróbálhatom?
Eskü visszaadom -
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #73985 üzenetére
Ja, a prémiumok közt nem rossz az üzemidő ennek sem. De, egy A52s kenterbe veri. A55 pedig még jobb (üzemidőben) .
Milyen tokot használsz ? Emlékszem a Sony -ra vettél valami fémkeretest, és az plö nekem is tetszett. Most van két Pitaka -m. Egyik sem rossz, de nem ~ájuldozom.
Erről jut eszembe... - a Flip 6 -osra vett Pitaka -ról leestek a kamera helye körül lévő fém "védő gyűrűk", pedig nem volt piszkálva, & leejtve sem. Azt is gariztatni kell . -
Egy hét használat után azt mondom, hogy király ez az s24 ultra...
Főleg az üzemidő valami brutális... na meg a hangszóró -
válasz
vodrosjozsi #73983 üzenetére
Oda kell írni, hogy nincs alku, inkább megtartod, ha nincs rá jelentkező
-
vodrosjozsi
addikt
Fent van a Samsung K zoom, már sehol se lehet kapni, 7000ft volt egy új akku bele, működik faszán.
Ebay-en 40-50 körül mennek, itt felraktam 40ért.
Na láss csodát 2 hét alatt 1 ember, kérdezi h vannak e valódi képek, doboz megvan e, erre a végén benyögi, hogy 15?
Madár vagyok én, de nem ennyire b+ -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73980 üzenetére
De csí.. ja hát igen. Enyémhez se járt már
Bár nekem van
Nagyon szuper, semmihez se jó
Gerner1:
Azt tudom, hogy amíg megvolt a tabs7 addig ugyanúgy 2 óra volt feltölteni a 45w töltővel mint a telefont a 25w töltővel. Vicc. -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73979 üzenetére
Igen. Bár, alig van időbeli különbség a 25W -ossal történő időeredményhez képest.
-
válasz
vodrosjozsi #73979 üzenetére
Mittuggyamén, nem vettem külön töltőfejet
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73978 üzenetére
A töltés maradt 45w, ugye?
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Használd egészséggel!
Spigen tok hanjól látom. Nekem az van Pixelen és kb ugyan így néz ki. -
-
mark!
őstag
valakinek nincs véletlenül occóé egy eladó m2 ssd-je, amit holnap reggel megvehetnék tőle, lehetőleg a keleti/nyugati környékén?
512-es tokeletesen elég lenne -
gerner1
nagyúr
válasz
Akkor pacsi . 👍🏻
-
Az én új drágaszágom
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73967 üzenetére
Jó piaca van a retro cuccoknak, most élik reneszánszukat! Lada, Trabant, Simson olyan áron, hogy belepistulok a látásába...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #73966 üzenetére
De, zenit van, a második, az elsőt sikerült eladni egy 10-esért.
lusta vagyok filmet venni bele, meg nem is nagyon értem. Van egy K zoom itthon (az is fent van aprón), az pontosan elég a semmire amit fotózok néha.
Tökre unom, hogy kiállítási tárgyak vannak a lakásban megmondom őszintén. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73965 üzenetére
Nincs, de van más bt bill amit szintén nem használok. Spigen tok van rajta.
Csak nem Zenit vagy Szmena fényképeződ van? Zenit volt nekem, Szmena meg faternak. -
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73955 üzenetére
Mindet megveszem a felének a feléért!
-
mark!
őstag
válasz
gerner1 #73957 üzenetére
hát akkor remélem, hogy soha nem sikerül eladniuk. kibaszottul rugalmas vagyok ilyen téren, megyek bármikor bárhova, tudok fizetni kp-tól kriptóig mindennel, 100k alatt eszem ágában sincs alkudozni, max egy postaköltséget szoktam beleboltolni az árba, mert azért mégis csak zsidó vagyok
mindenesetre érdekes ez nekem? hogy a saját pénzük ellen vannak. -
gerner1
nagyúr
válasz
Ezekre vannak egész jó módszerek. Némelyik, ebben már tapasztalt & fekete-öves hirdetőnél lehet is olvasni olyan tartalmat, amely igencsak letöri az ilyen lendülétét, ezeknek a mennyit engedsz a feléből & társai taktikával ( és főleg okosba ) operáló többnyire neppereknek .
-
mark!
őstag
válasz
szó sem volt alkudozásról, annyit írtam hogy itt meg itt tudnám átvenni ekkor és ekkor, azóta semmi
így meg nem fogok napokig várni, megyek a következőre. -
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #73953 üzenetére
akkor írjon ki más elérhetőséget, itt most egyiknél sincs
-
-
mark!
őstag
azt lehet tudni miért nem írnak vissza aprón az emberek? 10ből 2-3 ha reagál valamit, és ezzel szerintem sokat is mondok.
mennék igazából azonnal a cuccért aztán nem jön válasz annyi se, hogy kabbefaszom -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73950 üzenetére
Dehogyis
jó ez így
Én amúgy rákocskát hiányolom nagyon.
Ő mindig frankón felkrta az agyát
LoL csak bádogember és én maradtunk hűek magunkhoz -
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #73948 üzenetére
Amennyiben ugyan arra gondolunk, akkor Deutchland -ban dolgozik. Elfoglalt, szerintem előnyére vált. A mobilfotós topikban szoktam látni, hogy megoszt ezt-azt .
-
válasz
vodrosjozsi #73947 üzenetére
Mi van vele?
Örök ban? -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73945 üzenetére
Jajhátazammatökéjetes vaze!
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73943 üzenetére
Nem az enyém, csak használom .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Quqesz #73938 üzenetére
Kíváncsi vagyok, melyik gyártó fogja tudni ezt jobban megoldani. Mert, bármi is legyen a hajlítható kijelzőn (valami minimális védelemnek lennie kell...), annak minden esetben kisebb rádiuszt kell tudnia felvennie összehajtáskor, mint a kijelzőnek, és nem nagyon tud hová kimozogni. A fizikát, itt sem lehet megtöfni ...
Hogy legyen más is .... A foglalkoztatómtól kapott, céges, alig ~1éves Iphone 15 Pro :
Akku púposodás. A nekem ki HTK -zott példányon, nem a hátlapot, hanem a display -t nyomta fel. A tavalyi beszerzésnek közel az ⅓ -da, hasonló problémával került szervizbe ... -
-
Quqesz
nagyúr
Akkor van gond hajlítható vonalon....
-
gerner1
nagyúr
válasz
Quqesz #73930 üzenetére
Kijelzővel (van ~3éve Z-Flip 3 is) nekünk, eddig, nincs gond. Ennél is, ami problémás az a gyári védő-réteg, ami a belső display -en van. Az, a hajtogatástól elég hamar ~opálos törést ad látványban (ennél 2db vékony vonalban a zsanér felett). Amíg garis, addig a szervizben díjmentesen cserélik. Mi, ~4-5 havonta adtuk be.
Sajnos, semmiféle utángyártott (fólia) nem ajánlott, mert azoktól, a kijelző sérül egy idő után, és nem fordítva (a hajtásnál). A zsanér eddig ezen is jó, pedig kapja az ívet.
Az üzemidő az újonnan sem volt valami vastag. Akkucserénk 1x volt gariba (púposodás), és akkor a kisebbik akkut cserélték. Majd idén, már s.költségen cseréltettük ismét, de mindkettőt. Üzemidő visszaállt ennél is az úkorában mért értékre .Augusztus óta, van egy Z Flip 6 -osunk is. Ez sokkal jobb minőségérzetet ad a korábbit is a kézben tartva. Pl, ez teljesen összezár, szebb a keret, stb. Kellemetlen módon, még egy hónapos sem volt, és már megjárta a szervizt (USB port..) . Sajnos, az a belső kijelző folia ~opálosodása (itt 1db vonalban picit szélesebben a zsanér feletti részen ) már ennél is enyhén kezdődik.
Üzemidő, ezen sem valami acélos, de jobb , mint a Flip 3 -asé.Mindkettőnél előny, hogy nagyon kompakt méret, kényelmesen elfér. A kijelző tapintást pedig szokni kell valóban. Füles nélküli használattal, nagyon sok lesz a hajtogatás (ez van a miénkkel is...) . Szóval, aki sok hívást bonyolít /nap, annál ez is mérlegelést kíván.
-
vodrosjozsi
addikt
Nem váltod ki sajnos, hiszen a tablet 8-10 col, és inkább 10 felett ajánlott, a fold asszem meg 7.
Olyan tablet kellene amit félbe lehet hajtani, szerintem annak lenne értelme. Bár én a tabletre is csak munkaeszközként tekintek és amíg az office ilyen gáz, és nem kapható teljes értékű szoftver addig nem is érdemes nekem tabletet venni.
A fold pedig hát.. nem tudom. A flip-nek van értelme, a fold-nak nem nagyon. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73934 üzenetére
éppen ez zavar. lehet, hogy az első 2 generációtól már jobbak az újak, de még mindig nem JÓ. ugyanúgy hajtogatni fogod, a zsanér szét fog menni, és ahogy néztem, a kijelző sem olcsó ezekbe, fold 3-ba valami 280k talán, szóval ott vagy, hogy jobban megéri venni egy másikat. lehet, hogy kiváltod vele a tabletet 2 az egyben, de nekem ez a rizikó akkor sem érné meg.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #73930 üzenetére
Dehogynem, nézz be a fórumba (bármelyikbe).
Igazából fold2-4ig egészen szépen szétjöttek, a flip-nél is van gond, de a nagyobb gond az, hogy beül a por a hajtásnál amire nincs garancia.
Nagyon szeretnék egy ilyet a tab s7 után, de erre nem érett meg a gyártó. 1 milla bazz, és ilyen kaki az egész. Emlékszem az első hajlítható kijelzőre amit a samsung mutatott be, nfs most wanted ment rajta, mekkora dolog volt már. LOL -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #73931 üzenetére
olvasd el mit írtam fentebb az ipadon....van még kérdés..
-
Kaptam egy iPad-et (azt hiszem valami Air 14 vagy mi a tököm a neve) munkahelyen, illetve barátnőmnek iPhone-ja van...
...nem nekem találták ki az alma készülékeket, úgy érzem magam, amikor ezeket használom, mintha egy 80 éves őskommunista lennék, aki most ismerkedik a technológiával -
mark!
őstag
váltsatok ájfonra
3 napig használtam egy nothing phonet amíg vártam az almára, hát nemtudom, arra amire kellett munka/social appok terén jó volt, de nagyon nem volt egy jó élmény, aztán lehet, hogy tovább kellett volna használnom.
a hajtogatósak tetszenek most nagyon, csak a galaxy fold pl nem igazán használható "telefon" módban, bár az új pixel egész jónak tűnik, de továbbra is nagyon félek, hogy ezeknél az a kérdés mikor megy szét a kijelző, nem pedig hogy egyáltalán szétmegy-e. -
Rhino666
addikt
válasz
vodrosjozsi #73927 üzenetére
Spoiler alert: már rég nem fogod használni, mert elkopik az akku és kijön valami forced főverzió frissítés rá ("támogatás" címszó alatt) amitől totál használhatatlan lesz és amit persze nem lehet revertálni.
-
Rhino666
addikt
válasz
vodrosjozsi #73924 üzenetére
Milyen sokat fog érni az 5 évnyi szoftverfrissítés, ha már most is lassú.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #73924 üzenetére
Ja és megint fáj a kisujjam
Én egy S7-S9 telefonnal ki tudnék egyezni, baromira nem kéne nagyobb telefon számomra. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73923 üzenetére
Hát igen, ebből a szempontból jobbak a néptelefonok, de ugyanolyan kaptafa mindegyik.
A35 van épp, pár évig nyúzom max, van rajta szoftverfrissítés 5 évig még, de nem vagyok elalélva.
Nagy, lassú (néha), nincs jack, a giroja szar (cod közben nem valami jó), attól függetlenül, hogy friss exynos van benne a modern warfare szaggat rajta (ez mondjuk lehet a cod hibája), és nehéz is.
-
válasz
vodrosjozsi #73922 üzenetére
Én viszont soha többet nem veszek Sony-t.
Nagyon szerettem az 1 III-t a memória bővíthetőség, a kameralyuk-mentesség, a hosszú kijelző, sokoldalú kamera és az audiós képességei (jack / 192kHz/24bit / LDAC) miatt, de például az eduroam iskolai Wi-Fi-kre nem tudok csatlakozni tanárként, mert a hülye Sony olyan tanúsítványt kér a kapcsolódáshoz, ami nem is létezik (és erre a rendszergazda sem tudott megoldást találni), illetve egyszer már antennahiba miatt be kellett vinnem szervizbe a telót, most pedig az ujjlenyomat-olvasó miatt van ott, mert az kezdte el megadni magát... (Ez utóbbi elvileg szériahiba, de mivelhogy kevés Sony júzer van, ezért hivatalos gyártói álláspont nincs róla, és azt se lehet nagyon tudni, hogy szoftver vagy hardveres-e...)
Nyáron melegszik, mint az állat, az üzemidő harmatgyenge a 4K kijelző miatt (ahhoz képest amúgy elég jó, normál használat mellett egy napot bőven kibírna), térerőben elég rosszul teljesít, és nagy ritkán előfordul, hogy egyes alkalmazások érdekesen viselkednek, mert nem a Sony-ra (és a 21:9-es kijelzőre) vannak fejlesztve...Mindebből, ami az 1 VI-ra váltás esetén előrelépés lenne, az kb. egyedül az üzemidő lenne az új FHD panelnak köszönhetően.
Próbálgattam már az 1 VI-ot, nagyon pöpec kis jószág, de nekem most egy néptelefon kell, amire minden fejlesztés/support rendben működik.
S24 Ultrával szemezgetek éppen... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73921 üzenetére
Remélem szar
Lenne pénz lóvéra már vettem volna xperia 1 akárhányat mert nár nagyon hiányolom a kis sony nx kamerámat -
válasz
vodrosjozsi #73920 üzenetére
Azt nyúzom éppen
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73919 üzenetére
nyd
és az XZ megvan még? -
válasz
vodrosjozsi #73918 üzenetére
Neked eladom szívesen, újszerű áron
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #73915 üzenetére
eladó?
-
válasz
gerner1 #73916 üzenetére
Hát mondanám, hogy vicc volt, de amúgy tényleg nincs különösebb nyoma az elhasználódásnak, újkorában is kellett töltő a nap végére.
(Amúgy általában figyelek, hogy 20% alá ne nagyon menjen.)
Sony-nál tök jól működik az akkukímélő töltés.
Nyúzom a készüléket rendesen, de úgy kb. 80%-osra mondanám az akksi állapotát tapasztalataim alapján.Most éppen nem tudom megnézni, mert szervizben van jack és ujjlenyomat-olvasó javítsa miatt
(Most járt le a gari, és előtte gyorsan bevittem még az emagba. Majd meglátom, hogy ha visszakerül, mit csinálok vele)
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #73915 üzenetére
Ne már... ~25naponta degradálódik 1% -ot minden mobil akkuja, átlagosan.
Szóval ~36hónaposan biztosan van már minimum 30%(+) akku degradáció neked is, ha az átlagtól lefelé eltérő szerencsés csillag-állásokkal, nálad, az csak 0,7-0,8%/hónap volt ...
Vicc volt, ugyi ?
-
-
Rhino666
addikt
Udv!
Pixel 9 csalad SOT szemelyes tapasztalatok vannak esetleg? A teszt topikjaban nem voltak valami segitokeszek.
Udv:
Rhino666 -
zolikaDB
veterán
válasz
vodrosjozsi #73900 üzenetére
Fú, biztos bennem van a hiba...
Adott egy kertes ház, adott benne egy kinti macska.
Eddig napközben a garázsban lakott, amikor a kislányom hazajött, játszottak, elvolt az udvaron, éjszakára bezár, reggel kaja, játék, utána bezár, suli után kienged, játék kaja estig.
Örökké nem lehet bezárni kulcsra, meg tudom, hogy a macska eljárós, de jobban esne a lelkemnek, hogy amikor fél - egy éves lesz a cica, és nem jön haza 3-4 napig, tudjam kb merre jár.
A gyerek miatt.
Tehát nem kutya, nem benti macska, nem erdőben kiránduláskor akarom csekkolni, nincs Samsung órám (csak egy 10 éves Garmin), és viszonylag jó áron akarok valami egyszerű megoldást, amennyiben az megoldható - de ha nem, akkor így jártam.
Valszeg jól értem, hogy az Airtag és a Samsung Smarttag 2 ugyanazt tudja, azaz kb be tudom lőni, merre lehet az állat - nem centiméter pontosan, de úgy kb ház/utca pontosan. És ehhez nem kell az, hogy a környéken élőknek akár az Apple/akár a Samsung telefonjára legyen telepítve/bekapcsolva valami spéci funkció, aminek az átlag user a létezéséről sem tudna - csupán annyi, hogy legyen otthon egy akármilyen telefonja, ami a "rendszer" része. (nem Huawei, nem Xiaomi, értettem)Remélem, jól értelmeztem a dolgot, és remélem ezek a kütyük tudják, amit kb. most elvárok/gondolok, hogy tudnak.
Samsung Smarttag 2 kb. 10e Ft Alzán.
Más, vagy akár az Alza saját nyomkövetős kütyüje (Alzaguard márkanév alatt) 8-9e Ft.
Gondolom, így azok okafogyottak az árukból kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Eladó ARCADE ATARI Gamestation Pro - RETRO játékkonzol 200+ beépített játékkal, ÚJ,bolti ár alatt!!
- Százezrekkel ár alatt! Új bontatlan magyar bill asus zephyrus 2024 es modell! Oled , ryzen AI 370hx
- Umax VisionBook N15G Plus laptop, új, Magyar Windows
- AMD Ryzen 9 7950X3D Gaming Processor 3 év Ipon Gari
- ZOTAC H55-ITX Wifi MiniITX félkonfig
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest