Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz Viktor0610 #468 üzenetére
a felvételt ha visszahallgatom az zajos.
maga a beszélgetés hangminősége az rendben van, hozza a normális telók szintjét.szerk: a maten kiváló volt a felvett hang minősége ehhez képest, ott megkaptuk egy app felinstallálása után a gyárit. ott viszont közben volt xar a hang, ha használtam a felvevőt.
igazából ez nem egy komoly bug, ha úgy adódik, h valamiért vissza kell hallgassak egy beszélgetést, akkor úgyse az számit, hogy mennyire zajos, hanem, hogy mit mond.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
mate 20 pro után azt mondtam, soha többet kinai.
aztán 3-4 hónap alatt kiforrta magát a mate, ennek másfél éve, és most, h céges telót kellett választani, 20FE ellenében választottam ezt. Eddig megdöbbentett, mennyire patent készülék. emlegették, h bugos, meg fagyós, de semmi jelét nem tapasztaltam.
és a kinai ótvar BT sincs itt, egyelőre.
2 dolog van, ami gyengébb. kijelző, az a mate 20Proé sokkal jobb, hiába csak 60Hz, szebb a mozgás vele, ez szappanos, és az oled az a pokolban is oled. másik ami furi, hogy usb-cs fejesem sokkal rosszabbul szól ezen, mitn a maten.
+1 probléma az a hangfelvevő. az mondjuk a matenél se volt éppen tökéletes, mert, ha használtam, a túloldal panaszkodott, hogy akad a hangom, itt meg szar a hangminőség.
de villám, stabil, problémamentes. és tök jól kezeli a 2 simes használatot. számokhoz lehet rendelni melyik simen menjen a hivás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Viktor0610 #464 üzenetére
bl nyitás vodás telónál garivesztés gondolom?
-
bajnokpityu
félisten
válasz Viktor0610 #462 üzenetére
És nem gyárilag? Acr?
-
bajnokpityu
félisten
Call Recorder van a helyi romokkal is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest