Új hozzászólás Aktív témák
-
5h4rK
tag
válasz OkosTibiKing #9 üzenetére
Megint kezdodik ... Ha a Windows nem jo, akkor mi jo? Altalaban azok fikazzak a Win-t akiknek fingjuk sincs az egeszrol. Ket napja felrakott maganak egy Ubuntut es azt hiszi, hogy o a meno meg e tokos csavo es mindent tud ... osszehanyom magam
-
domi007
őstag
Ne reménykedj, szerintem ez is rohadt drága lesz, ha egyáltalán be tudod szerezni külhonból...
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sokan kételkednek ebben a szerkezetben, de szerintem pl. tanulni nekünk a fősulira kiváló lenne. Egy laptop nekem drága, meg nagy is. Netbook még csak csak megfizethető, de az olcsókon játszani úgy sem kell, akkor meg minek netbookot. Ez (vagy valami ehhez hasonló) meg faja lenne, csak egy USB kellene rá, mindjárt lehetne másolni meg átnézni jegyzeteket, stb...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
HyP3b0y
senior tag
Legyen benne 1TB-os hdd és ezzel torrentezek
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
peti_s
addikt
Sztem várható volt ilyen telefonoknak is az elterjedése, egy kicsit azon csodálkozom hogy XP-t telepítettek rá.
-
Killing
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
7 óra normál üzemmódban. Mondjuk h. mi a normál üzemmód, az kérdés. Amúgy csak mondtam valamit példának, jó lenne valami, ami kicsi, és nem atom. Ez meg kicsi (egy atomos cucchoz képest), már csak egy usb kellene rá...
Én tudnám mire használni, a valamire jó netbookok is elég drágák szerintem, ezen meg csak elfut egy valamire használható oprendszer.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
félisten
Ez ránézésre is kínai. Ocsmány minőség. Kéne a halálnak.
Nem hiszem el, hogy már a mobiltelefonal kapcsolatos hírben is jönnek a Windows szar kommentel, meg a Bill Gates 640kbyte-os mondattal.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
fatal`
titán
Hát ennek szerintem semmi értelme.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Késő talán, de erre a platformra ennél komolyabb MS oprendszer nem igen van. Vista, W7 futtatása még fél kiló plusz beépítését követelné, és azt, amire szánják, azt szerintem szépen teljesít egy XP is.
Bár azt azért jó lenne tudni, hogy tulajdonképpen mire szánták? Mert félő, hogy nehezen lehet olvasni a kijelzőt, de arra nehéz bármit mondani, amíg nem látunk jobb képeket.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zbory
tag
Szerintem Kínában minden szarnak van piaca. Ez meg még nem is annyira szar. Viszont XPt meddig lehet még egyáltalán kapni? Talán kicsit késő egy XPt futtató hardwarerel előrukkolni.
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
rtom
senior tag
Ez még viccnek is rossz. Vagyis a vicces az lenne, ha kiderülne, hogy ez csak egy XP skin, alatta pedig valami kínai szoftver ketyeg; vagy tört az XP (a kínaiak úgy is jól tudnak másolni, lásd Merci, BMW).
A vas akár még jó is lehetne, de ki akar egy ekkora tepsit a fejéhez emelgetni? Ez már tényleg inkább netbook.
-
dark100
aktív tag
Ez nagyon ocsmanyul nez ki. Ugy mindenestul. Ott most van aprilis 1?
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tök jó cucc, lenne min futtatni a DC klienst. Remélem majd jön több infó, kivi leszek a részletekre, pl. hogy mennyire olvasható a kijelző.
-
hemaka
nagyúr
Poénnak jó volt mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
moonman
titán
válasz OkosTibiKing #21 üzenetére
de valahogy az XP-s UMPC-ken, netbook-okon és XP embedded OS-t futtató egyéb kütyükön sem gyakoribb a kékhalál, mint a szokványos asztali PC-ken. a telefonok, PDA-k ráadásul sokkal összeforrottabb kütyük, nem pakolnak bele mindenféle dzsunkát, előtelepített driverrel szállítják, szóval még kevesebb az esélye a random rendszerhibáknak.
-
kovsol
titán
eszméletlen nagy hülyeségnek tartom ezt
szeirntem nem ez a jó irányMay the Force be with you!
-
MODERÁTOR
válasz OkosTibiKing #21 üzenetére
Te valami béta driver tesztelő vagy, vagy mi a szösz? Elég ritka, hogy 2009-ben ennyire szarul írjanak meg WHQL drivereket.
-
OkosTibiKing
tag
na akkor leirom, hogyan gondoltam.
mivel a telokban eddig ritka volt az, hogy fagyott. és a windowsal többször volt kék halolom mint a teloimal való befagyás igy szinte biztos, hogy a számúk növekedni fog sztem.
igaz win 7-el nemvolt kék halálom még, de xp vel volt nemis kevés. igaz sp2 után sokkal kevesebb mint elötte és sp 3 után meg csak 4 volt de abolis 3 driver miatt.[ Szerkesztve ]
Okos Vok.
-
-
moonman
titán
mondjuk, hogy mennyire jó a wikipedia:
"az egyetlen reakció, amit a felhasználó tehet, az operációs rendszer újraindítása, elvesztve ezzel a nem mentett munkát, az éppen akkor futó programok állapotát, és valószínűleg megtörve a fájlrendszer integritását."
ez már nem igaz, a kékhalál pont azért következik be, hogy a disk cache-ből még kiírhassa a rendszer a dolgokat és megőrizze a fájlrendszer épségét.
"Bill bácsi is azt mondta egyszer:"640 kbyte memória mindenre elég."
azt ugye tudod, hogy ilyet nem mondott? - Famous misquotations of actual persons
"640K ought to be enough for anybody." - Bill Gates
Although Gates admits that he has made statements that have turned out to be false, he never said this commonly attributed line."
-
Killing
addikt
Akkor segítek hát kedves barátunknak:
[link]
[link]
A 200 giga meg még messze van.Bill bácsi is azt mondta egyszer:"640 kbyte memória mindenre elég."[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
moonman
titán
válasz OkosTibiKing #9 üzenetére
na akkor majd nulla. nem mintha eddig lett volna. komolyan, nem unalmas még ez a kékhalálosdi?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na úgy tűnik, hogy a Windows Mobile már nem kielégítő, már a telefonokba is a jó öreg XP kell
-
Gonosz15
aktív tag
Nekem tetszik.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
For357y
aktív tag
Hát nem tudom...Én nem látok benne semmi olyat, amiért érdemes lenne ilyet venni.
[ Szerkesztve ]
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
sputnick
tag
szép elképzelés, hogy az egész világon forgalmaznák...
ebből a belsőből inkább gyártsanak netbookot, azt talán még el is lehet adni.Think.
-
.mf
veterán
Ez nem semmi
"AMD Super Mobile" -- gondolom Geode lesz.
120GB? Na azt megnézem ekkora készülékben. Igaz a vastagsága nem látszik a képen Az 1.8"-es lemezekből bár a 8mm-es mellett van 5mm-es vastagságú is, de a csúszka-billentyűzettel és még alatta az akkuval biztos nem egy pengevékony jószágFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest