Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #25 üzenetére
szerintem meg nincs.
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #22 üzenetére
továbbra is úgy gondolom, ahogy az IE9 cikkben is kifejtettem: jelenleg a html5-re verni magunkat max e-pénisz növelésre jó, gyakorlati haszna nulla. nekem bőven elég, ha addigra lesz okés a support, mire megjelennek az első oldalak - és nem csak kísérleti jelleggel. ettől függetlenül azt állítani, hogy "messze lemaradva az utolsó" nemcsak ordas hazugság, hanem szimplán hülyeség is.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #20 üzenetére
de ezt magyarázom, hogy nem feltétlenül a szélesebb körűségről van szó, hanem az implementáció milyenségéről. hiába van háromszor annyi feature benne, ha szarul, félig, ráadásul ezek jó része még kidolgozás alatt is áll a w3c által. ami az IE9-ben benne van, az jól van benne és már változni sem fog, mert a végleges ajánlásra támaszkodik. teccikéteni.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
"A teszt azt vizsgálja, hogy az adott API-kban megtalálható-e az adott metódus. Ez sem helyességet nem vizsgál, sem bármi mást."
pont fordítva, ez az a teszt, ami a működést is vizsgálja, szemben a híresneves html5test.com-mal. mellesleg itt a már elkészült dolgokat vizsgálják, tehát aki itt megfelel, az a jövőben is jól fog szerepelni. nyilván van böngésző, ami most úgy látszik, mintha jobban állna, de ez csak azért van, mert előreszaladtak, aztán ha módosul alattuk a specifikáció, akkor koppannak.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
ha már a draft-nál és a tag-nél ki lehetett írni, a "buzzword"-nél miért nem lehetett magyarul is odaírni? oké, hogy sokan így is értik, de az erőltetett angolkodás sosem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Hegesztés topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honda topik
- Politikai mémek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest