Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
az eljaras indult ismeretlen tettes ellen
aztan az eljaras kozben - ugy tunik - ismertte valtvalahogy igy tortenhetett (na jo, lehet nem, de szemleltetesnek elmegy):
egy hovos teli esten megcsorren a telefon a brfk xiii. keruleti kapitanysagan
- halolo, brfk xiii. keruleti kapitanysag
- keziccsokolom, asva janos vagyok, csak szeretnelk szolni, hogy lopjak a szoftvert
- ertettem, maris eljarunk
[...]
hosszu honapok eredmenyes nyomozomunkaja utan eljutott a yard egy otodik hugo utcai kies panelhaz emeleti lakasahoz, ahol becsengettek
miutan resnyire kinyilt az ajto, beugtak azt, korulszimatoltak, lefoglaltak, s felvakartak a foldrol az ajtotol kapott utes kovetkezteben a meg mindig eszmeletlen fiatalembert
- hat maga ki?
- en...en csak a lakast jottem megnezni...
- szoval mega nem lopja itt a szoftvert?
- aaaa....eeeen? dehogy...
- akkor ki mutatja meg maganaka alakast?
- hat...ize...kimaszott az ablakon....
- nem hiszunk neked, velunk josz, oszt' mesz az elozetesbe[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ranezesre jo fel centi van koztuk, az levegoaramlasnak boven eleg
DarkByte:
nekem ugy tunik, hogy egy ket merevlemeztarolo sinnel rendelkezo gephaz, csak mindket sin felig ki van forgatva (mint az elso kepen a kozepso gep)
de lehet, tevedekDr. Romano:
miert?
mint fentebb irtam, legalabb fel centi res van koztuk, a hutest szolgaltato levego azon kenyelmesen ataramlik, beteljesitve ezzel celjat, s a stabilitastol sem igen kell tartani, lathato, hogy a sinen vannak rogzitohelyek, tobb, mint valoszinu, hogy a meghajtokat darabonkent par csavar tartja, nep mdig egy antigravitacios mezo
vagy van netan a olyan, a vizszintesen, egymas folott tarolt merevlemezekre leselkedo alattomos veszelyforras, melyrol nem tudok? (a csakannyal torteno orvtamadas nem szamit, arrol tudok) -
VladimirR
nagyúr
válasz Dr. Romano #17 üzenetére
nagy baj, ha mar vizszintesen sem lehet hdd-t hasznalni
-
VladimirR
nagyúr
ez egy kicsit tulzas, persze az igaz, hogy megerzik, de sokan meg egyenesen p2p-re toltenek
sokan vannak vele peldaul ugy, hogy ha dvdrip, akkor csakis axxo
megint sokan meg ugy, hogy ha axxo, akkor nuke, mert szar, meg mert p2p, meg mert mas hamarabb megcsinaltaszoval aki nem az alapjan donti el, hogy jo-e egy release, hogy mit mondanak masok, azok talalnak kedvukrevalo minoseget boven a p2p releaser-ek munkai kozt is
p.s.: tudom, hogy axxo megint inaktiv egy ideje, csak o ugrott be hires/hirhedt p2p releaser-kent elsore
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest