Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Nem vedem a windozt, mert en is becumiztam azt az X-es dolgot anno es tenyleg gyokersegeket csinal a ceg manapsag. Szerencsere mar valtottam osx-re, de nyilvan egy orvosi rendelo, a 76ban megirt szoftverrel eselytelen erre a cserere. (Emulalni meg nyug, vagy nem is megy...)
De miert van Katikanak jogosultsaga, hogy mindenfele dolgokat telepitgessen, meg futtasson?
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
quailstorm
nagyúr
HD4xxx esetről tudsz részleteket mesélni pls?
Van egy new series 9 Samsungom. A WiFi kártyájával a jóisten se kompatibilis, de legalább 10 alatt kifagyott azonnal. Lemezképből visszatettem a legális frissítés után a 8.1-et, azóta is az van. Mostanában akarom megpróbálni tisztán a 10-et.Ez harmadik generációs Intel és HD4000 van benne. A W10 támogatása eleve egy kutyáknak odavetett megy nemmegy nem lesz más volt. Mivel azóta már a harmadik W10 főverziót tapossuk, el tudom képzelni mennyire lesz jó.
Mire számítsak? Mi fog széthullani? Külső monitort nem szoktam használni, ha mégis muszáj, az HDMI.(#30) b. : már az Enterprise is automata disztrofrissít. Semmi se a régi. GWX ellen még jó volt az Enterprise, de a W10 AU Enterprise olyan szépen frissít CU-ra automata, mint a sicc.
Csak az LTSB szerződés oldja meg, az meg nem reális sok helyen.[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Nem kértem bizonyítékot, de ugye a kolléga a következőt írta:
"Amit hallottam a Win10-ről: ilyen környezetben nagyjából használhatatlan...
Munkaidőben újraindul minden kedden. Szóval zárjon be addig a gyógyszertár,
mert kassza az nincs vagy 20-30 percig, mire megint összeszedi magát. Faja!"Namost, ez a tipikus worksforme esete, mert ez a keddenkénti újraindítás napközben érdekes módon a velem egy munkahelyen dolgozó sok embert valahogy elkerüli, pedig nyilván nekik is rossz lenne. Minden szélsőséges munkakörnyezeti esetre lehet példát találni, de annyit írni, hogy használhatatlan, elég nagy túlzás. Győzködni pedig senkit nem fogok, mert az első hozzászólásomban pár banális dologra reagáltam, és
- tisztelet a kivételnek- de azóta ilyen válaszokat kapok.Erre tényleg azt tudom javasolni, hogy Mac vagy Linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Star Trek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest