Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na és? Ha vki nem szólal meg, akkor nem büntethető? Egy szót sem kell szólnia. Nem ad számlát, nincsenek megfelelő igazolásai a tevékenységről. Ellenőr már hívja is a rendőrt. Rendőr biztos, ami tuti, berántja 72órára. De előtte szemrevételezi a járművet, ami nem felel meg a szolgáltatás követelményeinek. Mivel része a feltételezett jogsértő cselekménynek, ott, helyben lefoglalja. Mindezt szó nélkül.
-
törölt tag
Ezt nem értem. Miért kéne megszólaljon? Kizárólag az ingatlan estében kötelező vásárláskor írásos szerződés. Minden egyéb létrejöhet írásban, szóban, vagy ráutaló magatartással. Sztem itt elég nyilvánvaló, hogy a személyszállítási szolgáltatási megállapodás létrejött. Vagy amíg a sofőr nem nyilatkozik, hogy "én taxis vagyok", addig nem minősül annak? Ez érdekes szitukat eredményezne. De egyébként jó ötlet. Ha nem volt taxiszolgáltatás, akkor fizetni sem kell. Ő odajött, nem szólt, én nem szóltam, elvitt, kiszálltam, ennyi, viszlát. Kírály!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Állampolgári kötelesség! Ugyanúgy vonják felelősségre az adott országban. Lehet Ő Uber-es vagy civil, vagy bármilyen más szakadár.
Ezen kívül az, hogy ki mennyire bízik meg az Uber szolgáltatásaiban, szintén egyéni dolog. Van más társaság, magánszemély, etc., akik közül lehet válogatni. -
Freiherr
őstag
Nekem van külön balesetbiztosításom,ezért ez nekem nem szempont,de ha nem is lenne,akkor is berizikóznám simán,ha feléből megúszok egy utazást.
Másrészt meg azt feltételezni,hogy ezt a vizsgálatot az utasok érdekeinek védelme miatt indítják,szerintem naívitás.Back to the future
-
félisten
A szánalmas vergődés a mókás.
Miért szerinted le tudja tagadni, hogy ő Uber sofőr? rly?Én értem, hogy akik ebből élnek, annak nagy fájdalom, hogy nem lehet fenntartani a 30 évvel ezelőtti állapotot és minden második ember tud autót vezetni, ráadásul a technika miatt a helyismeretük sem ér manapság semmit.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest