Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Úgy látom te már elfelejtetted, mikor ajándék Suzuki személygépkocsit adtak ajándékba, ha megvetted 3 millióért a 106centis, nem HD-ready plazmatévét '99-ben? Na az drága volt, az azért nem vészes, ahogy te is írtad, egy jól kereső és jobb helyre született földlakó 2 heti fizujából kicsengeti...
az utánad szólóknak: van $2M felett is tévé, az aranyozott és gyémántberakásos, mert gyémántmentes tévét vegyen a pórnép!
-
törölt tag
"a névért fizetsz, meg a marketingért, amit ráköltöttek, hogy promózhassák."
mondj egy olyan céget ahol ezeket a költségeket benyelik... minden termékebe legyen az tejföl vagy tv ezeket a költségeket beleteszik. nem gondolod hogy benyeli egy cég is, mindegyik profit orientált, még jó hogy plusszosan fog kijönni belőle...
értem én hogy mit akarsz mondani, egy millás meg egy 100k-s tv között nincs technológiában 900k difi. ez tény is. ahogy nincs egy 300k-s telefonban ami ma már egészen trend szerűen a flagship modellek játszótere lett kb 300k telefon.
azt kell megérteni hogy minden annyit ér amennyiért megveszik. ha ennyiért van akinek kell, akkor nem fogja 500-ért adni értelem szerűen. ez így teljesen normális. ha nem viszik majd beesik az ára oda, ahol a vásárlókat is érdekelni tudja. 1.6+ millió dollárért is van tv , és maradjunk abban, hogy 370"-os 4k kijelző se atomfizika ha egy kis cég képes megcsinálni, de ők mondják az árat, te meg szavazol a pénzeddel. kb így működik az egész...
-
törölt tag
nem értelek. nem sok egy tejfölért 500 huf? az nem egy harmadik világban élő család napos keresete...
mennyiből a mennyit a kérdés. ha van játszós számlán 200 milliód és szereted a tévéket ez a hobbid vagy csak akarsz egy drágát akkor mi van? neked megvan rá a pénzed ők árulják. a felnőtt kor egyik hatalmas előnye hogy arra költöd a lóvéd ha van amire akarod és senkinek semmi köze hozzá.
a gyártó meg jogosan adja ennyiért. ha megveszik akkor hülye lenne olcsóbban kitenni... nem tömegtermék de nem is arra készült. 1 milla tv-ért meg még nem is annyira hajmeresztő, a prémium szegmensben simán repked 2-3 milla is, volt mediamarktban is pár millás falat beterítő cucc anno. és?
-
dabadab
titán
"komolyan van ember, aki kiad 3300 dollárt egy tévéért!?
szerintem ezt egy átlag 5-6000 dollárt kereső amerikai is kétszer meggondolja."Persze, pont ezért van az, hogy az nem egy tömegmodell, hanem egy széles termékpaletta legeslegdrágább tagja.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
ripla
addikt
komolyan van ember, aki kiad 3300 dollárt egy tévéért!?
szerintem ezt egy átlag 5-6000 dollárt kereső amerikai is kétszer meggondolja.(#14) Morph76
nem sok!? majdnem 1 millió forint nem sok 1 tévéért? 1 darab tévéért?
igen, tudom vannak arányok, más ember ennyi pénzből 2 évig eszik... de 1 millió forint egy sza*os tévéért nem sok? ne csináld... gyakorlatilag filléres technológiákról beszélünk...[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
70 hüvelykért 3300 dodó nem is sok,persze ez euróval nem igazán jó már!
-
törölt tag
azt nem is mondtam hogy hatalmassal.
de utánanéztem annak amit a műsorban is mondtak, egy 370z pl usában 30k dollár körül alakul németeknél nem sok difivel 33k euró. azért a kettő között van közel 1.6 milla huf difi. mindkettő a gyártó által javasolt, "papucsos" árak erre jönnek a különböző terhek és járulékok.
én itt ennél a modellnél pl nem látok én se 1.6 milla "hiányt" a felszereltségben, azért hogy kicsit gyengébb fékek kerülnek bele, meg kicsit más a műanyag, az a gyártónak nem autónként 1.6 milla.
de nézheted a mercit is, most csak belelapozva szintén adók járulékok és minden nélkül németeknél c300 limu 43k euroról nyit, az usa változat 38950 usd. spec-ben meg egészen hasonlóak, erősen kétlem hogy képesek kiszedni egy merciből két és fél milla extrát, váltó motor azonos, zajcsillapítás, fékek, utastér alapanyagok... ebből kirántani 2.5 millát azért az meleg lenne.
az megint más kérdés hogy a valóban fizetett vs ajánlott fogyasztói árak arányaiban hogyan konvergálnak egymáshoz a két országban, ahogy az extralistában is másképp vannak összerakva a cuccok úgyhogy azoknak az árait se nagyon lehet összelőni.
nem mondom hogy rajtunk keresik magukat degeszre, viszont az teljesen helytálló, hogy az usában az autók hasonló felszereltség mellett, helyenként kicsit más anyaghasználattal és "gyári extrával" viszont olcsóbbak tudnak lenni. lehet nem mindegyik, és csak én lapoztam bele két jó példába, bár ezt erősen kétlem jelenleg
-
veterán
Vajon a technologiát is odaadták ,vagy csak a nevet.Egyébként a Hisense egyáltalán nem egy rossz megoldás.Nekem itthon van egy 32" FullHd Hisense tévém ,és rosszat nem tudok róla mondani.
duree54
-
törölt tag
csak és kizárólag azért ilyen az árképzés mert hagyjuk. volt egy totalcar-os önindító valamikor, ahol azt taglalták miért kerül ugyanaz a kocsi kicsit gyengébb műanyagokkal ott szemmel látható összegekkel kevesebbe. mert nem tudnak annyit fogni egy kopogósabb műszerfalon meg hajszállal gyengébb kárpiton. Azért, mert ott az emberek fejében van egy jól behatárolt összeg amit hajlandóak kiadni kocsira. persze az atomgazdagokon kívül. annál többet nem fog ha tetszik a gyártóknak ha nem. ezért ott nyomott áron adják, az eu meg felveszi drágábban picit jobban felszerelve, hülyék lennének olcsóbban adni amíg hozzuk a számokat. az hogy ott államonként más áfa van és jóval alacsonyabb mint az itteni attól még bőven lehetne itt is a műszaki termék is olcsóbb, dehát amíg el tudják adni drágábban addig nem igazán izgulnak túlzott mértékben.
-
mepet
addikt
Nem tudom a tengeren túlon mit árultak eddig sharp néven, de ha ugyanazokat a készülékeket, mint nálunk, akkor egyáltalán nem biztos, hogy ez a váltás rosszabb minőségű termékekhez vezet. Sőt...
-
Zanik
addikt
Mindig szomorú látni, mikor egy egykor szebb napokat látott brand csillaga lehanyatlóban van.
Azért remélem a Sharp számológépek még tartják a minőségüket.
Sőt, a 90-es években nekem még Sharp karórám is volt. Azt nem tudom gyártanak-e még most is órákat, vagy sem.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Alchemist
addikt
Az egyezmény kitalálóit nyilvánosan megkorbácsoltatnám azért, amit fillérb@szásnak álcázva le akarnak nyeletni velünk (ráadásul ezeket a disznóságokat jórészt titkosítva).
Egyébként a vám már most is minimális tétel, az ÁFA és a piaci árképzés viszi fel az európai árakat.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Graphics
Jómunkásember
Talán a Hisense-nél van a legjobb helyen, kérdés majd mennyire tudnak élni a lehetőséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest