Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
válasz Kamikaze240 #36 üzenetére
Gondoltam
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Kamikaze240 #36 üzenetére
Egy kutya, ez a brand is a csúcs dobozaival akarja eladni a hurka dobozokat, attól hogy egy 803 és felfelé rendben van, az alatta levő dobozok nem lesznek jók, mégha ugyanazt a B&W feliratot is rakják rá.
-
Ed Parker
nagyúr
Ja én vagyok a troll
Hol itt a vita?
Eszem ágában sincs vitatkozni, én azt mondtam hogy még nem hallottam jót tőlük, te biztosan hallottál csak nem emlékszel rá gondolom, ezért nem tudsz írni egyetlen példát sem, ugye kedves troll.
Ezen nincs mit alátámasztani, ha valaminek nem jó a hangja,azon nincs mit szépíteni.
Többet kellene láncokat hallgatnod, akkor lenne pici tapasztalatod is.
Én nem akarlak téged meggyőzni semmiről, szeresd a b&w-t ha neked az a hang tetszik -
Ed Parker
nagyúr
Tényleg nem, pedig volt sok dobozom tőlük.
Az hogy az égbe van az áruk, nem jelenti hogy jók is.
Ha te azt mondod hogy jók, egyszer meg kellene hallgatnod egy valóban jó láncot és rögtön értenéd miről beszélek.Most akkor tudsz mondani legalább egy jót, ami szerinted jó?
[ Szerkesztve ]
-
Ratman
tag
válasz Kamikaze240 #17 üzenetére
Gondolom elírás volt, és B&W helyett B&O-t akartál írni...
Mert ég és föld a kettő.
-
Kronos3000
senior tag
Olyan veszi,akinek nem az ára számít,hanem passzol a berendezéshez....
Wasabi...
-
ceia
őstag
Lesz, aki megveszi, nem kérdés. Csak az, hogy van-e értelme.. Én akkor sem venném meg, ha lenne 500 milliárd dollárom. Beérném a Klipschel, nekem jó az
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
bteebi
veterán
Talán az első nem CRT Loewe, ami ki is néz valahogy. És akár még jó is lehet. Persye a szokásos Loewe-s árazás . Ezt viszont még kivételesen meg is nézném/hallgatnám. Az már más kérdés, hogy csak a 3 hangfal áráért nagyon tisztességes sztereó/5.1-es rendszert lehetne kiépíteni szőröstül-bőröstül.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Lacok
őstag
Ahogy megszokhattuk a Loewe-től "aprópénzért" lehet hozzájutni egy unalmas kinézetű hangfalpárhoz.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Orcsi
aktív tag
Ez szinte plágium ... Beolab 18(vagy régebbi 8000) koppintás azzal a különbséggel, hogy a B&O már vagy 20 éve csiszolja ezt a dizájnt technikát... Amúgy meglepően jól szólnak (igaz nekem csak Beolab 8000m van) DE csodák nincsenek ez nem fogja a gyomrodat támadni filmnézés közben egy robbanásnál....Arra Pentat használok 😎 Viszont zenehallgatásra tökéletes.
Same shit, different day!
-
gergejly
aktív tag
Azért jó, hogy a Loewe évtizedek múltán sem tud elvonatkoztatni ettől a gyönyörű szürke színtől
-
őstag
válasz -Skylake- #11 üzenetére
Ilyenkor mindig eszembe jut egy ősrégi szösszenet miszerint "Nem várhatunk moziszerű hangot PC-s kávécsésze méretű hangfalaktól, így előbb utóbb mindenki késztetést fog éreznie arra, hogy a pillinszka csipogókat valami ütősebbre cseréljük" és ez a cucc sztem nem az
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
válasz Ed Parker #19 üzenetére
A Maybach azért teljesen más kategória, mint a Mercedes.
Tele tolják olyan luxussal, ami a Mercedes elképzelhetetlen és értelmetlen.
Az első sor ülés le van választva a hátsó ülésekről. Gombnyomásra lehet állítani a köztes "üvegfal" átlátszóságát.
A két rész közötti hangátvitel is szabályozható. Külön hangrendszer szórakoztatja hátul utazókat. A bárszekrény sem széria tartozéka a Mercedeseknek.
Vásárláskor csak a hátsó üléssor szokta megnézni a vásárló. Az első sorról elég megkérdezni a sofőrt. Jó-e illetve kér hozzá még valami extrát.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Kamikaze240 #17 üzenetére
Nem átbaszás, csak ha 100ezret kérnének érte, azon nincs haszon.
A legtöbb b&o tv, köztük a loewe is Philips cuccokból volt összerakva,ami nem feltétlen jelent rosszat, mert a Philips is rengeteg pénzt költött fejlesztésre és jók is a termékek, de a fent említett két márka más piacra készült.
Mint egy S600 és egy maybach, ami technikailag ugyanaz, csak az utóbbi flancosabb és sokkal drágább.Én amikor elkezdtem hifivel foglalkozni, megtanultam, hogy soha nem ítéltek kinézet vagy látvány alapján mert oda vissza lehetnek meglepetések.
Nehogy azt hidd hogy egy klipsch vagy jbl komolyabb teknikat használ, abban is van jó meg kommersz.
Meg kell hallgatni és az alapján dönteni.
Én sem adnék ezért ennyi pénzt sőt azokért sem amiket felsoroltál, de ettől független van ezeknek a termékeknek is piaca, különben már rég bedőltek volna. -
Ed Parker
nagyúr
válasz -Skylake- #14 üzenetére
Ez nem erről szól, hogy ilyen áron milyen hanggal szólal meg.
Hanem arról hogy itt van egy dizájn, egy név aminek megkérik az árát.
A hublot óra nagyon rossz példa ide.
Hogy jobban értsd, van a Smart autó, ami egy fostalicska de legalább drága, mert Mercedes.
120000km után a motor kuka, de nem számít.
Pedig annyi pénzért már autót is lehetne venni,de akinek az kell az olyat vesz.Ezek nagyon réteg termékek, úgyis kellene kezelni őket.
Már a loewe tévék is horror áron voltak a 90-es években,amikor a vidi tv-k 40-50ezer körül mentek.Ja és a luxus meg a jó hang nem feltétlen járnak együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Kamikaze240
tag
válasz Ed Parker #13 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam kedves fórumtárs. Amit példának felhoztál azis elég nagy átbaszás
De például ha választani kellene mondjuk egy ilyen szett vagy például jbl vagy klipsch rendszer közül ha azonos árról beszélünk. Inkább választanám az utóbbit mert egyszerűen biztos jobban fog szólni akármilyen nem konzumer piacra szánt cuccról van szó akára loewe akár a b&w akár bose vagy akármilyen ilyen jellegű cuccokat gyártő cégról is van szó. Ha pedig mégis a fordítottja lenne igaz 1. kibaszottul meglepődne egy csomó ember 2. valamit nagyon tudnak akkor a cégnél.
De ez csak az én véleményem.
Béke.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudom eldönteni , hogy megéri vagy nem az árát.Meg kellene hallgatni a végsö véleményhez, habár ahogy kinéz az nem igazán igér high end hangzást.
duree54
-
dabadab
titán
válasz -Skylake- #14 üzenetére
Mondjuk a mechanikus órák meg a pontosság pont rossz példa, mert azon a téren egy ötödébe kerülő kvarc simán agyonveri. Az más kérdés, hogy az a pontosság, amit egy Hublot ad, a legtöbb embernél azért már bőven az "elég jó" kategóriában van, de minden bizonnyal ezek a hangfalak is ott vannak.
DRM is theft
-
-Skylake-
addikt
válasz Ed Parker #13 üzenetére
Tudod ja, csak nekem a luxushoz egy hangfal tekinteteben azert valahol a hang is hozzatartozik. Biztos ami biztos erted. Ha valakinek, hat nekem tuti nincsenek problemaim a csilliardos termekekkel, csak a luxus az azt jelenti, hogy mindenben a legjobb felett van. Amikor veszel egy Hublot orat, nem kell azon gondolkodnod, hogy pontosan mutatja e az idot. Ennel a hangfalnal viszont gondolkodnod kell, hogy szol e ugy, mint egy 1/5 ennyibe kerulo par. Es ez bizony gond.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Kamikaze240 #5 üzenetére
De amikor egy Audi vagy BMW ad el egy hoki navit 1M-ért az nem drága, pedig azon 10db kiváló tomtom vagy Garmin navit lehet ne venni.
A loewe vagy a b&o soha nem a konzumer piacra gyártott.
Ezeknek ilyen ára van, aki megteheti megveszi. -
Amúgy, ez a termék teljesen rendben van.
Az teljesen biztos, hogy én sohasem venném meg. Vélhetően azok sem, akik ezt a cikket olvasták.
Vannak viszont olyanok, akik bevállalják. Európai, német termék. Nyilván, rendben van a hangzása.
Szóval, aki nem akar kommersz ázsiai terméket az otthonába és megengedheti magának, az meg fogja venni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-Skylake-
addikt
Es mikor kicsengettem 8k eurot a 4 hangfalert, majd becsaptam centernek a tv sajatjat (atyaeg...) akkor holvan a .1-em ? A mely az csak ugy magatol jon, vagy talan az is a tvbol ? Nemtudom honnan lehet ilyen brutalis kabitoszereket szerezni, mint azok akik ezt a szart aruljak, de hogy nekem is kene, az tuti.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Raymond
félisten
Néptévé!!!
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
macilaci78
nagyúr
Hm, a Loewe-től egy olcsó terméknek lenne igazán hír értéke. Egy méregdrága termék nem hír sem akkor, ha működik, sem akkor, ha semmire sem jó. Szerintem az árát a címben, vagy alcímben felesleges hangsúlyozni. Az meg egyenesen szánalmas, ha egy termék az árán kívül semmilyen figyelemre méltó tulajdonsággal nem rendelkezik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
Dúrva ára van ahhoz képest ,hogy Loewe(nbräu)
-
kromatika
veterán
Ennyiért szerintem is felejtős.
-
Kamikaze240
tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de annyi pénzért már azért össze lehet rakni egy normálisabb rendszert is ami nem arra van hogy csak feljavítsa egy tv hangját hanem szóljon is ha kell. Mert mint tudjuk nem minden a watt meg azok a kis "dobozok" nem hinném hogy tudnak értelmes hangot kiadni (az árához képest).
Jó hogy bűvészkedni kell hogy "na most ezt ide kell dugni ezt meg oda" de szerintem a kezdeti nehézségek mellett kárpótol az élmény. Meg ugye leírás is van a világon. Aki az alapján meg nem tud összerakni egy 5.1et annak ez is fejtörést okozna.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
270 watt .. tisztára úgy is néz ki
-
Scholes9
nagyúr
Először azt hittem, hogy brutál jó áron
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Tian66
senior tag
"Legalábbis a dizájn tekintetében mindenképp, hiszen a formatervezés során azt tartották elsődleges szempontnak, hogy minél inkább passzoljon külsőleg a már említett OLED tévéhez."
Nyilván ezért tök más a talpa! Gratulálok a dizájnernek! -
Patice
nagyúr
És ezekben van akksi, vagy azért az áramot még vezetéken kapják?
Ha utóbbi, akkor szép lehet az 5.1 felállás. Ugyan úgy kell áram mindegyiknek, ergó lesz vezeték, csak optimális esetben ez lehet elég rövid kábel. Ha meg el akarják ezt is rejteni, akkor ugyan ott vannak, mintha kábelcsatornába raknák a hagyományos hangszóró vezetékeket.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest