Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Köhög az egész rendszer. Elindítom az appot, és a belépés után egy percig matekozik. Tegnap élesítették az app-alapú jóváhagyást... elvileg.
-
floatr
veterán
Tegnap nekem ment, bár ugyanazon a fizetési platformon keresztül egyik szolgáltatónál villámgyors, a másiknál fél nap volt a visszaigazolás.
-
floatr
veterán
Pont aznap voltam a bankban, mivel szerettem volna a mobil appot új telefonra költöztetni, de sajnos ez nem olyan egyszerű. Minden más beléptető alkalmazást át tudtam pakolni, a CiB mobil appot nem.
Gondoltam, akkor bemegyek, és majd a bankban jól elintézem, mert akkor még a lakcímkártyát is fel tudom mutatni. Akkor közölték sajnálkozó arccal, hogy legközelebb biztosan tudnak segíteni, mert a hajnali upgrade után nem állt lábra a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
it Elérhetetlenné váltak a CIB Bank elektronikus csatornái.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest