Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Egyrészt megértem az aggodást, privacy szempontból aggályos lehet, hogyha beleturkalnak gépbe. Kivéve havalóban csak leirtanak egy vírust, de erre nem tudom hogyan lehetne garanciát adni.
De igazuk van abban, hogy azzal a sokmillió embernek a gépével, aki beszopta a vírust (ami már eleve felveti a kérdést, hogy miféle hülye oldalra látogatott el, miféle indítható vagy fertőzött levél csatolmányt nézett meg), nem lehet mást csinálni. Valószínűleg csuma hülyék, valószínűleg a Windows lopott, ezért nem frissítenek.Mindig eszembe jut az, amikor estefelé a laborban hallottam, hogy a kínai post-doc kollegám frissen feltelepített (értsd: első telepítés utáni boot) laptopja zavaróan folyamatosan erőlködött, a vinyó járt. Odamentem, és a friss kínai Windows (valami torrentről lehetett?) alapból tele volt adwarrel, ad pop-upok tömkelege, és van 10000 dollárom rá, hogy nyilván vírussal is tele volt. Fogtam és egész egyszerűen kinyomtam. Mit csináljon az ember?
Hasonló: nemrég volt a DNS amplification attack a Spamhaus ellen, ahol rekord mértékű volt a terhelés. Egyesek azt állítják hogy az attack sávsyélességét eltúlozták, szerintem nem feltétlenül, de nem ez a lényeg most. A lényeg, hogy a DNS amplification-t több tízezer rosszul bekonfigurált DNS szerver okozta. És ezekről a szerverekről van is lista. Én amondó vagyok, hogyha távolról át lehetne konfigurálni őket, akkor meg kéne tenni.
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Hobby elektronika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest