-
IT café
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel_229
csendes tag
parancssorból nem érem el a routert telneten:
"C:\>telnet 192.168.0.1
Csatlakozás: 192.168.0.1...Nem lehet csatlakozni az állomáshoz. a következő porton: 23: Sikertelen csatlakozás"
erre gondoltál?Ha nem, akkor tudsz linkelni egy részletesebb leírást? Gondolom OpenWRT / DD-WRT alatt könnyebb lenne a dolgom ,de a gyári fw kifog rajtam
Nem a routeren torrentezek; stock fw tudtommal erre nem képes, hanem PC-n. Céges VPN-t csak home office miatt használok, céges laptopról. Természetesen ott no torrent, de sajnos random időközönként hasonló problémát okoz, mint a torrent (DNS kiszolgáló nem elérhető) .Remélem érthető voltam
-
daniel_229
csendes tag
Üdv!
Kis (nagy) segítségre lenne szükségem: adott egy WDR-4300 router, amivel sajnos több gondom is van. Gyári, legfrissebb firmware.
0.: (OFF) DD-WRT-vel sajnos elég hektikusan ment, Intel Wi-Fi kártyákkal nem mindig boldogult, SSID név érzékeny volt (csak angol betű és szám). Ezt még el is engedtem volna, mert mod, uh. visszatettem a gyári fw-t, de....
1. Torrent: ha az össz. letöltési sebesség ~1Mbps fölé emelkedik, akkor a böngészés először behal, majd a win. hálózati hibát jelez (DNS kiszolgáló nem válaszol) eközben a torrent akármilyen sebességgel is tud jönni, de böngészés csak a router újraindítása után lesz a következő ilyen alkalomig.
2. VPN-nel hasonló hiba: egyszer csak megszakad a kapcsolat, utána WLAN hálózati hiba (DNS kiszolg. nem elérhető), szintén csak a router restart oldja meg
3. webUI-t hónapok óta nem érem el: 192.168.0.1-et pingelve a mellékelt ábra fogad. http / https-en keresztül sem érem el az admin felületet. Putty?
Soft/hard reset-elném, de a ppoe net felhasználó/jelszó párosa csak a routeben van elmentve, szolgáltatótól kiszedni körülményes / hosszadalmas (C terv) illetve attól tartok, hogy többet nem indulna el a szerkezet, mert talán haldoklik (?)Merre induljak el?
ui.: kép és ip cím javítva, a probléma továbbra is adott
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest