Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz fordfairlane #109 üzenetére
IGEN. Azt hittem ez egyértelmű. Főként, hogy egy jó ideje már sokkal több notit adnak el mint asztali gépet.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
csibe1
addikt
válasz fordfairlane #98 üzenetére
"mentesülve egy csomó kompatibilitási nyűgtől, amit a Windows/Intel világnak muszáj cipelnie magával."
Azért én örülök neki,hogy a régebbi játékok is elfutnak Win7 alatt,és nem kell azért külön egy Xp-t is feltelepítenem.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
oO7
őstag
válasz fordfairlane #45 üzenetére
igazából ha belegondolok, akkor nehezen tudok elképzelni olyan típusú tartalmat amit ne lenne kényelmesebb multitouch + stylus kombóval előállítani/szerkeszteni, mint egérrel...
a különböző "egér intenzív", jellemzően grafikus melók (photoshop, illustrator, cad, videóvágás, stb) kényelmesebbek - nyilván megfelelő hardveren, nade ez a megfelelhő hardver épp most készül igen csak általánossá vállni... (mondjuk mindezt nyilván nem egy előttem függőleges állapotban álló 32"-os monitoron)
"billentyűzet intenzív" esetekben (mint pl szövegszerkesztés, programfejlesztés, stb) ugye masszívan a billentyűzet szerepe van túlsúlyban, legfeljebb a kurzor pakolgatásához kell az egér és annak precizitása...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest