Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Szerintem meg a tiktok a ciki. (ok, booomer). Azon tinik posztolnak baromságokat, szülők hülyéskednek rajta, nincs rajta semmi politika stb.
De amúgy igaz. A facebook már rég nem jó arra, amire pár éve még jó volt.Annyit tehetek, hogy ameddig lehet, a gyerekeimet megóvom ezektől a szaroktól. (most megy majd iskolába, és tudom, hogy egyre nehezebb dolgom lesz. De körülnézve az ismerős szülőknél, jól állunk, pedig infotech beállítottságúként rohadt nehéz megállni, hogy távol tartsam a gyereket olyantól, amit én magam is szeretek (mármint a kütyük+tech, nem a tiktok ) )
#7 floatr : szólok, SMS generáció ide vagy oda, az, hogy a gyerek egész nap a telón lóg, tényleg rossz.
#11 macman507 : és az MSN is úgy szorította ki az ICQ-t, pedig korábban mindenki azt használta, de az MSN-ben jobb emojik voltak, és mindenki átment oda.
De szerintem a FB meg fog maradni, mint bázis, és emellett fognak cserélődni az appok épp aktuális trendek mentén.
Aztán persze lehet, hogy a FB is elöregszik, már most is egy nagy dinoszaurusz, és a fiatalok egyszerűen fel se mennek rá, és szép lassan elfogy. Franc tudja.
Látva, hogy a tiniknél a trendek milyen gyorsan változnak, és mennyire nincs "lojalitás" egy adott app iránt, azonnal átvándorolnak, ha úgy van, szóval bármi lehet.[ Szerkesztve ]
-
macman507
aktív tag
Ez a nem trendi érdekes dolog. Régebben is történt már ilyen pár oldallal. Pl. MySpace, IWIW, MyVip és ki tudja még mik voltak.. annyira nem követtem ezeket
De általában azért nem volt valami trendi már, mert jött egy új jobban működő oldal, amit többen is használtak, és utána "kénytelen" voltál te is használni, ha kapcsolatban akartál maradni a többiekkel. (Másik példa: Ventrilo, Team Speak, Mumble, Skype, Discord..)A FB meg eléggé kiforrott mára, és igazából nem nagyon van hasonló oldal, Google-nak se jött össze ugye a Google+ féle próbálkozás. Iskolákban is van hogy FB csoportokkal oldalanak meg bizonyos dolgokat az osztályok (Középiskola, Egyetem stb..)
Instagram az új generáció MSN-je szerintem Legalábbis amikor én növögettem fel az MSN ment nagyon
Az viszont érdekes, hogy én is úgy érzem, hogy a FB már nem igazán trendi, pedig nem vagyok már iskolás. Talán sose volt igazán trendi.. max érdekes egy ideig, de aztán megunták a fiatalok nagy része és áttértek Instagramra inkább. Aki meg most nő fel, az már beleszületett a kész FB rendszerbe, ahol mindenkinek a mindenkije fent van FB-on, de az Instagram-ot nem nagyon ismerik a szülők, tehát az a menő
Emlékszem, amikor pár éve a színészek elkezdték sorra megkreálni az instagramjukat, kicsit megkésve a dologgal, de csak trendik lettek ezzel a lépéssel ők is
Kár, hogy az Instagram-on van egy olyan pszichológiai érdekesség/jelenség, hogy ha kevés a követőd, akkor te nem lehetsz túl jó arc. Lányoknál ez mondjuk 1000 követő alatt lehet, srácoknál legyen 500, de ők örülhetnek ha egyáltalán elérik a 100 követőt
Engem kiráz a hideg a "követők"-től amúgy, úgyhogy inkább "passzívan" használom és a lehető legkevesebb képet osztom meg magamról
Van pár számomra érdekes oldal, amit követek és néha ránézek, de ennyi.Kicsit hosszú lett.. Lehet blogot/(cikket) kéne írjak inkább? De az már nem trendi..
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest