Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Canis rufus #20 üzenetére
Nem nem tudom bizonyítani...
Akkor miről is beszélünk?
El tudod olvasni a forráskódját? Nem. Akkor felügyeled? Nem.
Én határozom meg hogyan és mi mehet ki a netre. Szóval én felügyelem...
-
anulu
félisten
válasz
"Nem nem tudom bizonyítani"
köszönöm, hogy ezt leírtad. nem fogok érdemben a többire reagálni, de ez pontosan bizonyítja, hogy mennyi rálátásod van a dolgora, és egyébként arra is, hogy tudod, hogy mik a követelmények a kereskedelmi OS-ekkel kapcsolatban az USA-ban, ami alól pl a RedHat és a Suse sem bújhat ki. tudom, azok sem open-source-ok
segítek: mindegyik rendszerhez ugyanannyi hozzáférést kell biztosítani a nemzetbiztonsági hivatalaik számára.[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz
Mondjuk azt azért elmesélhetnéd, hogy egy világhálótól elszeparált, nem amerikai területen lévő szerverre milyen módon akarsz bemenni
Mert ebben az esetben feldughatod a patriot act-ot, és a backdoort is a nyílt rendszer mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy érintett magyar informatikai vállalkozás pontokba szedte, hogy szerintük melyek azok a leggyakoribb feltételezések, melyek nem állják meg a helyüket.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest