- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Valaki tudna pár képet feltölteni a pro verzióval? Mondjuk a google fotókba, köszi.
-
Gery1987
őstag
válasz fateless #187 üzenetére
Szia!
A tavalyi szériában nem volt még tablet csak a 2 telefon. A hardverről tudok nyilatkozni, az a mindennapokra nekem bőven elég, de ezt mindenki egyénileg kell eldöntse. Azt láttam, hogy árban zuhantunk elég rendesen mert az első széria 99 ezer és 107 ezer volt. ezek jóval olcsóbbak. Sőt most a sima T Phone kifejezetten jó lett az kb a mostani pro változat.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
veterán
A T tabletről van valakinek tapasztalati infója? Xiaomi pad 6 8/128-at vennék, de ha közel 40k-val olcsóbban megkapom a T tabot, és nincs vészes hibája (a kicsi akkun kívül), akkor inkább lépnék arra
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
bolic
őstag
Nemcsak T Phone mobiltelefonokon, hanem a különböző másik telefonokon is van ilyen a gmail védelem, azért előbb imént osztottam az észt.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Bekrepali
csendes tag
Nektek nem okoz gondot a Pro vagy a sima tphone modellen a gmailben a melléklet letöltése? Nekem egyiken sem megy...
-
-
bolic
őstag
Most frissítették a T Phone Pro 5G mobiltelefonomat.
Lion_1.14.23
32.57 MBSiketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Gery1987
őstag
Ahogy nekem sem, sőt majdnem minden Android-ra rakott felületet próbáltam már, mégis a teljesen tiszta jött be a legjobban, utána jött a Huawei, majd a Xiaomi. De egy Motorola szerette meg. Nincs semmi faxni meg felesleges marhaság, és stabil, és minden frissítés hamarabb megjön mint eddig bármilyen telefonomra. Out of box eddig ez a legjobb a Moto G5 mellett. Ahogy láttam a vevős topikban is elég kemény szócsaták mennek, főleg mert lehúzzák állandóan. Holott csak a felhasználói kört kellene megnézni. Igaz nekem is a boltban ajánlották pedig Samsung-ot akartam inkább.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
geryboro
senior tag
azt leszamitva hogy egy kalap sz*r a szoftverezettsege, az uzemido atlag folotti az biztos.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
FeZ...
aktív tag
válasz Gery1987 #173 üzenetére
A kezdő árához képest már jóideje párosával adják, így az már nagyon jó akció.
A telefon meg egészen szuper (a maga kategóriájában nyilván), hiába fikázták, meg lehúzták a teszteken. Lehet, hogy egy játékosnak persze nem felel meg, de napi, átlagos hsználatban egészen jól szolgál és az akkuideje csúcs. Amúgy rengeteg tesztet és fórumot olvastam át mindig, amikor telefont akartam venni. Gyakorlatilag nem tudok olyan készüléket mondani, amire ne lett volna valamilyen fikázás. Valakinek mindig kevés benne valami, főleg annyiért, stb. stb.[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Sajnos mivel nincs kiütköző specifikációja, és előre is lehúzták az ára miatt...nem is csodálom. Egy kollégamnőmnek is ilyen van ő sem bánta meg. Igazán mindig azt felejtik el a tesztelők, meg a nagy megmondó user-ek, hogy kinek mire kell és azt is hogy sajnos minden megdrágult így gondolom ez sem ennyiért indult volna.
-
bolic
őstag
Most kaptam biztonsági frissítést, 29.31 MB és Lion_1.13.22 verzió.
-
bolic
őstag
Még valami, a rendszerfrissítés hozott sok-sok háttér képet, én választottam a rózsaszín színű optikai kábeleknek fényei háttér képet, olyan nagyon szép!
-
bolic
őstag
Úgy tűnik, hogy a legújabb rendszerfrissítés után jó lett az 5G térerőn az aksi fogyasztás. Habár a mobilinternet alapú feltöltésen van némi aksi fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Most kapott rendszerfrissítést.
Lion_1.12.21
Android 13
2.34 GBSiketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Újabb tapasztalat van! Ritkábban frissíteni a Google Play áruházban lévő applikációkat, mint a Lenovo Tab P11, eléggé gyakran frissíteni mondjuk 2 naponta kb. 15 applikáció frissítés mindig megtörtént.
-
bolic
őstag
Immár harmadszor töltöttem fel az akkut, nem volt rövid zárlat és az elektromos biztosíték sem kapcsolt le. Nem robbant fel az akku, nem melegedett túl, tehát minden a legnagyobb rendben van, mostantól már nem tesztelem tovább, ez lesz az elfogadható gyorstöltő a Samsung 25W PD adapter.
-
bolic
őstag
Nagyon jó hírem van, egyelőre az Android alapú Chrome kapott érintési védelmi bugfixet, azóta használható a böngésző. De hogy melyik bugfixet kapott, azt majd szakértő megmondja.
-
bolic
őstag
Felejtős a vezeték nélküli töltő, mert az akár 250 kHz-en sugárzik töltés közben, így nem rakhatok közelében a plazma TV és ébresztő óra között!
-
janeszgol
félisten
-
bolic
őstag
Első beüzemelés óta bekapcsolva hagyott az NFC, régóta szúrt a szememet, hogy miért van ott az N logó az akku százalék mellett, nagyon későn jöttem rá és kikapcsoltam most.
-
bolic
őstag
Visszatérve az első bugra, Google felhő-be való feltöltése valóban felbontási bug keletkezett kb. az első néhány másodpercben. Viszont hogyha YouTube-re töltöm fel, csak a felbontási opció beállítása után végig 1080p volt, tehát megnyugodtam!
-
bolic
őstag
Most másodszor töltöttem fel az akkut, minden a legnagyobb rendben van!