- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem tudom, mit értesz azalatt, hogy leellenőrzik a programokat, de sok minden előfordulhat, az, hogy belenéznek a forráskódba, konkrétan biztosan nem.
minden tudós őrzi a saját ötleteit, nehogy ellopják. annak az esélye, hogy kiadjon egy programot, amiben egy új algoritmus szerepel, mélyen a nulla alatt van.
a futásidőt egyébként sem ellenőrizni szokás, hanem betartatni. nem úgy működik a dolog, hogy megsaccolják, hogy kell három nap hozzá, hanem úgy, hogy beállítják a három napot, ha lefutott, lefutott, ha nem, repül.
azt pedig, hogy ki fog ezen dolgozni, egyszerűen eldöntik: megnézik az illető tudományos előéletét. vagy azt, hogy ki patronálta. ha publikált már rangos folyóiratban elméletet, akkor fog kapni gépidőt az igazolására. vagy ha híres prof. a témavezetője, akkor a prof fog kérni gépidőt neki, és akkor kap.
a ki nem használt procikon úgyis videót fognak mpeg4-be tömöríteni a rendszergazdák, ne legyen kétséged
Új hozzászólás Aktív témák
it Október végén ünnepélyes keretek között Szegeden zárul az NIIF Intézet és három egyetem (Szegedi Tudományegyetem, Debreceni Egyetem, Pécsi Tudományegyetem) konzorciuma által végrehajtott, két éven át tartó szuperszámítógépes kutatási, szolgáltatásfejlesztési és oktatási program.
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest