Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Adott egy MI3G Padavan rendszerrel, egy aktív usb hub, amire rá van aggatva egy usb modem és egy 2.5 külső HDD (Hitachi Travelstar 7K1000).
Az USB modem tökéletesen működik, de a HDD-t nem hajlandó felismerni mellette a rendszer. HUB nélkül próbáltam, úgy felismeri és működik.
A logban a következők vannak:
Mar 24 15:21:21 kernel: xhci-hcd xhci-hcd: Timeout while waiting for Address Device
Mar 24 15:21:26 kernel: xhci-hcd xhci-hcd: Timeout while waiting for Address Device
Mar 24 15:21:26 kernel: usb 2-1.3: device not accepting address 28, error -62
Mar 24 15:21:31 kernel: xhci-hcd xhci-hcd: Timeout while waiting for a slot
Mar 24 15:21:31 kernel: hub 2-1:1.0: couldn't allocate port 3 usb_device
Mar 24 15:21:37 kernel: xhci-hcd xhci-hcd: Timeout while waiting for a slot
Mar 24 15:21:37 kernel: hub 2-1:1.0: couldn't allocate port 3 usb_deviceVan ötletetek mit próbálhatnék?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Update egy korábbi kommentemre:
Megjavult a WIFI hatótáv. Pedig már átmentem LEDE-re, vissza Padavanra egy nap alatt, nem jelentett semmit. Áttettem máshova, megjavult... Úgy látszik nem szerette a a helyét a TV alatt és két hangszóró között.(mágnesek zavarhattak be?) -
run4fun
tag
Bosszant ez a router. Másnál is gyenge a wifi jel (2 téglafalon keresztül 2.4GHz)? Itt valami borzasztó. Már azon gondolkodom, hogy kivágom az ablakon.
A kanyarban sincs az ASUS RT-N12-D1-hez képest. -
run4fun
tag
Én is már büszke Xiaomi 3G - Padavan tulajdonos vagyok.
2 issue:1. Wifivel nem vagyok elégedett vagy csak rosszul állítottam be valamit. Ugyanazon a helyen van a router, mint a korábbi ASUS RT-N12-D1, de a konyhából (~10m légvonalban, 2 betonfal) alig venni a jelet. Míg ASUSsal akadásmentesen lehet videót nézni, addig Xiaomival a facebook hírfolyam frissítése is kín. Más hálózatok nincsenek nagyon, talán az egyik szomszédnál van két router, de annyi. 2.4 GHz-en próbáltam mindkét routerrel, mégis ekkora a különbség.
2. 2.5-ös külső HDD van rádugva a routerre. DLNA-t látja is a tv, el is tudom indítani a lejátszást. Van, hogy végigmegy 2-3 film is megállás nélkül, de van, hogy 5 percenként visszadob a menübe "Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot" szöveggel. UTP kábelen csatlakozom a tv-vel a routerhez, szóval a wifi itt nem lehet gáz. Még csak azt sem mondhatom, hogy nagy bitsűrűség miatt szakadhat, szimpla 700mb-os divx-ek.
Mit javasolnátok ezekre?
Köszi -
run4fun
tag
Nekem ma érkezett MO-ra, remélhetőleg jövő hét közepéig már ideér hozzám.
-
run4fun
tag
Remélhetőleg hamarosan megérkezik az enyém is, lassan 2 hete, hogy rendeltem, bár a tracking alapján még meg sem mozdult.
USB-re dugott nyomtatót meg lehet osztani a hálón? Próbálta valaki? -
run4fun
tag
válasz szaboi6512 #701 üzenetére
Szia!
HNYear113 kuponnal 35.99$ lesz az ára.
-
run4fun
tag
válasz Szoszo94 #178 üzenetére
Haha, jó kis Siege!
Épp végignyálazom a topikot, mert unatkozom és eszembe jutott egy kérdés.
Tehát adott egy Xiaomi Mi 3G router (hamarosan) + 10Mbites vezetékes net és egy 150MBps-os flotta net. Ha rádugom a 4g sticket, akkor összemergeli a két netet vagy hogyan kell elképzelni? -
run4fun
tag
válasz Szoszo94 #605 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Matekoztam kicsit és végül maradtam a sima kuponos rendelésnél, mindenféle extra nélkül svéd postával. USB Hub még ráér, az IQPro-hoz még úgysem szereztem be a sticket (kicsit bele kell ásnom magam).
De a lényeg, hogy a router megrendelve, türelmetlenül várom az elkövetkezendő évben. -
run4fun
tag
Sziasztok!
Nem aktív usb hub elbírhat egy 2.5-ös külső hdd-t és egy 4g sticket a routerre kötve?
Tervezem, hogy veszek egy ilyen készüléket és rákötöm a filmeket tároló hdd-met és megosztom az IQPro-s netemet vele.
Egy kis off is: valami tipp, hogy milyen olcsóságot tegyek a router mellé, hogy elérhető legyen az Eu Express (min. 2kg) szállítási mód Gearbestről?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest