Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz scream24 #1652 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni. Amit írtam az minden platformon igaz a transmission-re. Ha van grafikus felület, akkor azon keresztül is lehet, ha nincs, akkor meg kell keresni az adott rendszeren. Használtam tr-t több platformon (asztali linux, gui nélküli linux, windows és különböző routerek, mindenhol máshol volt.
És én még ezt használom: [link], egy kicsit kibővíti a webes felületet.
-
F34R
nagyúr
válasz scream24 #1657 üzenetére
nincs felcsatolva a kulso merevlemezed. alul irja is hogy 0 a hely. valoszinuleg a routerre toltesz es mikor annak a tarhelye betelik egybol megall a letoltes.
javaslom, hogy nezz utanna. pl ssh-n belepsz a routerbe kiadod a mount parancsot es megmondja fel van e csatolva a meghajto. -
Szabadh
tag
válasz scream24 #1659 üzenetére
Meg tudod adni TM felületén is, hogy hova töltsön.
Egyrészt a beállításoknál, másrészt a fájl kiválasztásnál
Nekem: /mnt/transmission/downloads
Azaz van egy transmission ,és abban egy downloads mappa.
Ha csináltál egy home mappát, akkor azt is bele kell írni[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz scream24 #1661 üzenetére
Szerintem a gyökérben keresi a transmission könyvtárat a rendszer, de ha ott is megtalálja, akkor rendben. A transmission indulása ott a logban, nincs hibaüzenet?
A settings.json a transmission könyvtárban létrejövő könyvtárszerkezetben van, a config alkönyvtárban.A szerkesztéséhez le kell állítani a transmission futását, szerkeszteni a fájlt, majd újraindítani a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
Dadan01
senior tag
válasz scream24 #1680 üzenetére
És ha éjjel budi közben akarsz netezni? Ugyanmár, folyamatos üzemre vannak ezek a termékek szánva. A hdd-k élettartamát sem befolyásolja sztem lényegesen az, ha mapi 8 órát ki vannak kapcsolva. Az, hogy 4 vagy 6 év alatt döglik meg, lényegtelen. Ott vannak a wd red merevlemezei, azok direkt folyamatos üzemre termettek. Ha lede van a routereden akkor van hdd spindown vagy mi, ami akkor kapcsolja le a hddt, ha nem csinál semmit, paraméterezhető.
-
Brandynew
őstag
válasz scream24 #1750 üzenetére
Majd itt tudod tesztelni, hogy a beállított DDNS-ed rendesen megkapja-e mindig az aktuális IP-d: https://ipinfo.info/html/ip_checker.php
-
emeritusz
tag
-
-
Brandynew
őstag
válasz scream24 #3829 üzenetére
Én is vargalex-ét raktam fel: https://logout.hu/tema/re_szoszo94_xiaomi_mi_router_3g_padavanra_fel/hsz_3688-3688.html
Annyi, hogy ebből kimaradt a témaválasztó.
-
-
divan
őstag
válasz scream24 #4066 üzenetére
Ettől kicsit több infó kellene. Tehát elkezdenéd telepíteni a padavant? Ez sem teljesen egyértelmű.
Ha a leírás szerint haladsz, akkor most a VMWare megnyit, Ubuntu képfájl betallóz új gépként, feladatnak kellene következni. Ez nem működik, vagy mi?
Milyen az internet?[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
válasz scream24 #4074 üzenetére
Nem is azt gondoltam, hogy szolgáltatói a hiba. Azért kérdeztem, hogy a LAN, vagy a WAN portba van dugva a kábel, az sem mindegy, és függhet a szolgáltatótól is, hogy melyik jó. Próbáltad mindkettőbe?
Nálam volt hasonló, hogy Puttyal volt ssh, virtuális géppel nem. Újra kellett indítani a VMWare-t. utána jó lett.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest