Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
na én is kézhez kaptam a mai nap a routert, és előre is köszi a leírást, nagy hasznát fogom venni szerintem.
-
FingR86
őstag
na este én is bedugtam, még a gyári állapotával, mondom kipróbálom mit tud így out of the box, hát elég gyengusz
jelerősség semmi extra. 5G-t akárhogy babrálom nem jön elő, pedig oneplus 3 tudná sztem.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
az SSH fájlt a dev firm felrakása előtt vagy pedig utána kell ?
mert én akármit csinálok, se a putty-al se a vmware beállításain belül nem tudok ssh kapcsolatot létrehozni
-
FingR86
őstag
válasz enginev3.0 #69 üzenetére
igen arra van dugva.
a kékbe ment a net, a 2 sima közül az egyikkel meg bele a pc-be -
FingR86
őstag
válasz enginev3.0 #71 üzenetére
dev firm felrak
ssh fájl letöltés (ez csak azután működött, hogy az időzónát beállítottam a miénkre, egyébként be sem tölt az oldal)
másolom fat32-re formázott pen-re
bedug routerbe
táp kihúz
gombot benyomva tartom
közbe táp vissza dug
olyan 20 másodperc mulva sárgán villog
egy kis idő után folyamatos sárga
aztán pedig kék szín.putty elindít
beírom az ip címet
open
kéri a roo as-nél a nevet, oda beírom h xiaomi, mert ez a neve, ezt írja ki az ssh oldalon is.
enter, és a jelszót már nem is tudom begépelni, csak egy zöld kurzor van ott.lehet az probléma, hogy ami net kábel megy a routerbe, az már egy másik routerből jön ? lehet ott van vmi akadás, vagy ip ütközés vagy akármi ?
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
bocsi... "korán" volt még.
ezzel a kis személyre szabott útbaigazítással sikerült feltenni rá.
köszönöm szépen
egyébként így visszagondolva, az egész macera kb fél óra lenne max, mert a "build" folyamat meg volt nálam 16 perc alatt. A többi dolog meg már nem időigényes.
tapasztalt fejlődés: ahol eddig eldobta az egész kapcsolatot a gyári firm-el, ott most csere után 10 mbit van
ez azért elég jó...[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
-
FingR86
őstag
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz enginev3.0 #187 üzenetére
ssh tuti sikerült ?
ha kiveszed és bedugod a pc-be elvileg már nem csak annak az 1 dolognak kell rajta lenni amit ramasoltal. -
FingR86
őstag
Original Xiaomi WiFi Router 3G
ChristmasPL79
29.99próbálja meg vki PL proxyn keresztül, hátha engedi megvenni
-
FingR86
őstag
Original Xiaomi WiFi Router 3G - WHITE
hscxmas60
29.99$ -
FingR86
őstag
egy olyan kérdésem lenne, hogy én kb pár hete frissítettem padavan-ra.
minden működik tökéletesen, de gondolom azóta jönnek ki újabb és újabb build-ek.
érdemes ezeket frissíteni? vagy hol van ezekhez changelog. vagy ha most jó és működik, akkor ne foglalkozzak vele tovább ? -
FingR86
őstag
nem teljesen ide vágó téma, de van vkinek tippje?
egyik ismerősöm vett egy sima 3-as routert (gyári firm). van otthon csillió wifis eszköz, kb 16 megy fel egyszerre.
van közte mobil, tab, kaputelefon, ip kamera.és hipp-hopp úgy behal a router, hogy csak az áramtalanítás segít rajta.
ki lett próbálva helyette egy openwrt-s tp-link-el is, és annál is ugyanez a jelenség.bárkinek vmi tipp?
más kérdés: a sima 3-as verzió padevanosításához is jó ez a leírás, nem különböznek a lépések?
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
volt már?
ez miben fejlesztés a 3G-hez képest?Original Xiaomi Mi Router 4 - WHITE
Main Features
● The latest 802.11ac WiFi standard for 3x faster access and more reliable streaming for your home computers and mobile devices
● Simultaneous dual-band networks, 2.4GHz ( 300Mbps ) and 5GHz ( 867Mbps )
● Four external antennas for faster wireless performance at greater distances
● Manage your network settings easily with the Xiaomi MiWiFi APP
● MT7621A MIPS processor, 128MB SLC Nand Flash ROM, 128MB DDR3 RAM: stable and reliable[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
itt még van v1 verzió, ha valakinek nagyon kell. [link]
04 Jan 2020 review is USB-s verziót mutat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft