Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
-
kenand
veterán
Köszi
Igaz hogy már az 5G jön, de nekem a 3G elnevezés másra hajazott...most már tudom, hogy itt a gigabitet jelenti.
Nekem Mini van (nem youth edition), az is 2.4/5Ghz-s wifis, de csak 100 megabites a LAN, úgy is mennek simán a HD filmek akár több helyről is "csapolhatom" . Pandora alatt inkább a Wifi nem stabil eléggé.
Korábban gigabites rooterem volt, de tönkrement és a Xiaomi Mini lett gyorsan helyette...szemezetem a D-Link hasonló rooterével, de ott nem elég stabil a Wifi[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Olyan hozzászólásokat olvass, amiben megadják azt is, hogy mivel használják. Padavannal nincs probléma vagy nagyon kevés, ami más routerrel is előfordul. Talán két panaszt olvastam mindösszesen, egy makacs wifi kliens és valaki a magas pingre panaszkodott.
A hardver fő komponensei megegyeznek a xiaomi 3G-vel, tehát ugyanazt várhatod tőle. Egyébként úgy láttam a pandora letöltési könyvtárában is van rá fw. -
Halilaci
csendes tag
Tegnapi a router okosítás közben ebbe futottam bele én is. Találtam egy videot, a megoldás egyszerű: az ssh-s linkben a http:// át kell írni https://-re. utána a ssh-s fájl letöltési linkjét is.
Azaz a http://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx helyett https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx -
pn4hvq
senior tag
Én a sajátomnál szívtam ugyanezzel néhány órát, mire végső ötletként újra megformáztam a windows-zal a pendrive-ot, úgy elsőre jó lett. Kiinduláskor is fat32-nek írta a windows, nem tudom, mi volt a hiba forrása, de az újraformázás megoldotta. Látszólag végbement az ssh "feltelepítése", a router ledjének villogásai passzoltak, de az ssh "telepítés" mégsem történt meg.
-
woodworm
veterán
-
Szoszo94
őstag
Na igen, de ott van 9000hsz, itt meg jóval szerényebb mennyiség
Ha netán hirtelen nagy népszerűségre tesz szert a router, akkor elgondolkozom rajta, de mivel úgyis a bejegyzést kell követni a rendszer felrakásához, maximum az utólagos beállításokat lehetne oda biggyeszteni összefoglaló gyanánt.Brandynew: talán DDNS-el megoldható, de szerintem ilyenre itt még nem volt példa/kérdés. A router biztos elérhető vele, így talán a HDD tartalma is...ezt nem tudom sajnos megválaszolni.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
vargalex
félisten
A tegnapi build után egyelőre azt mondom, hogy nem veszek Mi Router 3G-t. Persze, még csak kevesebb, mint 1 napja üzemel, de ahogy nagyon jó lett LEDE alatt a 2,4GHz-es wifi is és 5 GHz-en is stabilan 40 MB/s körül másoltam a LAN-on csücsülő samba szerverről. A lefedettség pedig a DIR-860L belső antennái ellenére is kiváló. DIR-860L-en egyébként Padavannal eddig sem volt gond.
Alex
-
vargalex
félisten
DIR-860L-en a tegnapi LEDE snapshot build-em 5 GHz AC-n 4 falon keresztül (10-12 méter) teljesen jól működött. Ugyan jelerősségben gyengébb volt a 2,4GHz-nél, de sebességben ugyan azt hozta. A kapcsolat hibátlan volt (dolgoztam). Ugyan ezen a helyszínen a Linksys WRT3200ACM-et használva gyengébb volt az 5 GHz AC. Szintén családi ház.
Alex
-
woodworm
veterán
Szerintem ez már inkább az 5GHz problémája, mint az adott készüléké. Az itthoni laposban csak egy intel 6205-ös van, most szeretnék bele rendelni egy ugyanolyat, mint a routerben van, hogy egyezzenek a chipsetek. A külső usb-s kliens nekem 9-10 méterről is jó sebességet produkál (az is mt7612-es), max. egy üveges ajtó van közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Így nem tudok belépni.
Beírom a router ip címét. Alapból a 22-es porton próbálkozik. Az jó?
Beírom a felhasználónevet és jelszót, és hibát dob.
"Hálózati hiba, 192.168.1.1 kiszolgálóhoz kapcsolódás visszautasítva"
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
woodworm
veterán
Tényleg elég bizonytalan volt a kérdező, de írja, hogy vagy okostv-n, vagy boxon is szeretné majd lejátszani. Pc-n vagy a boxon való lejátszáshoz tényleg nem kell dlna, de azért egészítettem ki a hozzászólásod, mert a tv-k nem tudják általában a samba megosztást kezelni.
-
zsuzsy0078
csendes tag
Belefutottam én is. 3 win10-es gépből 2-n működik, a harmadikon az alábbi beállítás után szintén működött, előtte nem találta. Windows szolgáltatások be és kikapcsolása alap állapotban így nézett ki:
majd a kék sor elé tettem pipát:
OK gomb, újraindítás és működik.
Hozzáteszem, hogy egyik gép sem talál új frissítést, ha nyomkodom, hogy keressen. De nem is egyszerre frissülnek, hiába engedem, hogy a hálózatom más gépeit használja hozzá. -
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
"Sajna Alzaban már nincs"
Igen tudom, de a megválaszolt hozzászólás cirka egy hetes, akkor még volt. Sőt még pár órája is volt, de mostanra elfogyott.
"De talán még úgy is jó lehet."
Szerintem igen, megéri a 14-15k-t-is.
"Prometeus scriptben benn van az Asus (AC57u) router is?"
Igen, csak 1200GU néven. Én is fordítottam hozzá fw-t.
"Ehhez is lérhető valami leírás (akár angolul) ?"
Mármint a prometheus scripthez? Itt a téma indító írás, magyarul. Annyi, hogy az ASUS-t nem kell SSH-n flashelni, elég csak buildelni a firmware-t, és azt az ASUS saját recovery programjával tudod is flashelni.Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen