Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Hát érdekes dolgok ezek hogy így működik 🤔 viszont amikor szakad az eső akkor kimondottan előnyös hogy ki tudok nézni, ha már az üveget nem húzom le 😎
Automata váltó: no megnéztem a játékokban amit írtál de hát ugye én gamepad kontrollerrel játszok- ott a bal és jobb oldali ravaszzal ugye simán kényelmesen tudom adagolni a gáz és fék mennyiséget, ahogy nekem tetszik
man tgx gx volt a vas,ats ben a western star 57x. Az élmény hasonló volt szinte ugyanaz.simpla automata-power mod.1500-1600 fordulatnál váltogat hogyha padlógáz van akkor 1800-2000 körül. Viszont hogyha nehéz a pótkocsi tudom is én 40-50-60 tonna vagy még több akkor emelkedőn simán felmegyünk a fordulat 3000-re vagy még feljebb is tud menni attól függ milyen tipus a váltó 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest