Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stewen1967
újonc
Ets 2 fénykorom...
Brutal 1.21
Nos igen, ebben már a hangok minden klappolt több évnyi munka itt is. A lényeg nem csak csőröst tettem az ets2-be hanem a hangok minden sztem jó voltak és olyan szinten átírtam a gémet hogy 100 tonnákat is vontathattál amiket bíztosítottam is hozzá feladatként sok 100 választható küldetésből.
Ez volt a vég kezdete mert a következő SCS javításban már a modellemet se engedte betölteni a motor, majd az azt követőben a hangoat se és a skyboxomat se amibe még északi aurora bolarist is tettem. Szóval a csúcsról a kukába 2 frissítés alatt. mennyi munkaóra hiába, akkor azon gondoloztam ez biztos nem véletlen. Ők árulják a modelljeiket pénzért dlc-be én meg ingyen adtam a módomban és ez bizony ez, nem kívánatos konurencia. -
tatabike
őstag
Nekem csak a Hi-Way jelenik meg az a motor, sway-nél nem. Viszont a hangja pöpec
Mondjuk nekem van másik Cursor hangom sway-hez, az működik.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Ja, azt tudom, mi a warez meg a virágbolti, csak nem szoktak a mod-oldalakra ilyeneket feltenni. Én legalábbis nem nagyon találkoztam ennyire nyíltan ilyesmivel. Egy másik oldalra is valaki felrakta az új Volvo megapackot, de pár óra múlva már 404 oldal jött be, ha ráklikkelt valaki.
Hogy egy barátom szavait idézzem az internet hőskorából, "minek fizessek azért, ami átfér egy szál dróton...?"Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
ATS-ben a mod kamionok meg motorok hangja azért fényévekre van az ETS2 gyári hangjaitól.
Tavaly melóztam egy F90 MAN-nel, már sajnálom, hogy nem vettem fel a hangját, 5 hengeres, 10 literes, 30 éves vas volt, majd' 160-as csővel, semmi katalizátor, meg ilyesmi, 1 kilométerről hallották a munkatársaim, hogy húzatom az elkerülőn, mikor vittem a szemetet a lerakóra....[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Stewen1967
újonc
Én csak ezt nem értem.
ATS Peterbilt 389
5 percnél nézzetek bele....
Peterbilt 389Nos felteszed a játékot kiválasztod a kamiont ugyebár és elindulsz az első fuvarral, minden hangerőt egyebeket a gyári mérnökök általi jónak gondolt alap 50% on hagyva...
Meg se közelíti!!!
Ez nem is az a kamion!!!
Felvettek minden hangot mindenhonnan bemikrofonozva és nem találták meg? vagy mi?
azért én ezt így nem mertem volna ki se adni ez így ahogy van csak egy összegányolt szar. sajnos.és ez szerintem mindegyikre elmondható.
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
Sanax Volvót próbáltam, de annyira elütött a játék összes többi részétől minőségben, hogy szúrta a szemem és inkább nem is használtam.
A potato PC-ről meg mindig eszembe jut, hogy hányan játszhatják ilyen grafikával a játékot, 15-20FPS-sel? GeForce Now 11 dollár havonta, egy kieg ára és sokkal jobb lenne a játékélmény.
Nyomokban grafikát tartalmaz:
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
TigerDzsó
tag
Köszönöm a linket, ha jól látom ez az új MAN hangja, SCS féle hangokhoz képest egész tűrhető.
Szeretem a motor eredeti hangját hallani, ezért Max2712 és Kapitan Kriechbaum modjait szoktam használni, de az új Volvo-hoz náluk egyelőre nem találtam.
YouTube-on láttam, hogy az EVR is kiadott egy frissítést, velük valakinek van tapasztalata?
Pár eurót megérne nekem, de teljesen ismeretlenek számomra. -
Stewen1967
újonc
Én a másik úton járok de ez se 100% os sajnos. Nem írok sem új scripteket sem nem tervezek új textúrákkat csak a meglévőeket dolgozom vagy írom át, így a modom ugyan azokat a fileokat tartalmazza névileg mint az alap játék csak átdolgozva. Sok minden egyszerűbb ezzel a modszerrel, de vannak veszélyei. a legkisebb hiba is azonnal megtorolja magát. 3d-ztem is de az régi dolog, még a 90 es éveben pl az ürgammák sorozat 3d-s részeit mi csináltuk. mindegy. A lényeg sajnos minél mélyebre mentem a játék átírásában átalakításában annál több munka volt az új verzióba újra ezeket lekövetni. Az a rengeteg script és textúra. láttam azonban milyen fejlesztéseken megy keresztül a játék és hogyan válnak kidobhatóvá a rengeteg energiát és munkát felemésztett saját mod-olások is. a 3d be meg jobb hogy bele se mentem mert agyvérzést kaptam volna az új modellek bevezetésénél a játékba mikor lehetett mindenkinek újra alkotni UV texturákkal is a modelljeiket, különben már nem volt kompatibilis. A Konkurenciákból mit látok? Nos amiket megnéztem nálam a developer mod be van mindig kapcsolva és bizony nem kevés hibákat generált inkább felejtős is lett a legtöbb. amúgy meg nálam tényleg csa az az egy saját mod fut nincs több...
a mási is saját de az a no demage átírása ugyanis azt a brutálba nem tehettem be alapból. A PNG jó formátum hát bizony jobb mint a jpg több benne a színinformáció, és csodálkozom hogy az elejétől nem ezzel dolgoztak.abstract: Köszönöm szépen, majd ránézek.
-
Stewen1967
újonc
Nyílván a közös bennünk az, hogy azért vagyunk itt mert szeretjük ezt a játékot. Az összes gyengeségével együtt amit hála a tervezőknek "engednek" korrigálni. Még a kezdeteknél is amikor pl az egész skyboxot lecseréltem mert nem tetszett lehet kicsit elvadultam akoriban, de a grafika sztem odavert rendesen. tényleg sok év benne van nekem is de nem bántam meg és nem is unom ezt a játékot. Sajnos csak a gémeket vettem meg dlc-t egyet sem soha semmit se az ets-hez sem az ats-hez és még így sem unalmas 10 év után.
mindegy, anno sok videót is gyártottam vele annyira benne voltam hogy reklámozzam a brutált...[ Szerkesztve ]
-
Stewen1967
újonc
Egyéni sablon. Nekem az jött be az ATS nél és az ETS2 nél is mikor elkezdtem modolni és a modjaimba nem csak a környezetet tuningoltam fel leváltva a vanilia designt ami nem tetszett, hanem elkezdtem a motorokat és váltokat is paraméterezni amolyan gyors száguldozós szállításra és így már tetszett a dolog, hamar meg volt a fuvar és haladós volt a game. sztem 7 rét görnyedve dőlnék a kardomba ha fél órát kéne araszolnom valami kis lejtőn felfele 1 esbe vagy 2 esbe-.
Dehát kinek a pap, kinek a paplan ugyebár...
De a kollegáknak igazuk van ami a hangokat illeti, és láttam az ets videót is amikor a hangtechnikával kivonultak felvenni a motor hangokat, és senkit se bántsak meg de szörnyű és szégyen hogy csak ezt tudták belőle összehozni.
Jó magam is sokat szenvedtem de amit csináltam azzal legalább visszajött az a king of road-os dejavoux motorhangba amit annó annyit játszottam és szép emlékeim vannak róla. pedig a maihoz képest mekkora hurka volt csak a hang is meg a grafika is. -
Delerium
senior tag
Csináltam egy gyors karácsonyi fuvart vele, igen jól néz ki és egész jól testre is lehet szabni. A motorhang viszont a szokásos botrány. Ezt az eresztő lufi turbót és az akkus behajtó hangot egyszer felvették 10+ éve és azóta úgy vannak vele jójjaz' mindenhez. A többi beltéri hang viszont rendben van.
"I fight for the Users"
-
tatabike
őstag
Jó is az. Nekem most egy 2008-as évjáratú van, egy hozzáértő szerint 2010 előtt tervezett autót érdemes csak venni. A legjobb autóim 25 és 27 évesek voltak, két Subaru.
-
Ablakos
őstag
Ennek a modnak a hangja meggyőzött. Ilyen jó Iveco hangot még nem találtam. Igaz nem hörög, brummog, de lágyan dieselesen morog. (Csak youtube videok alapján mondom. Valóságban nem hallottam.)
Az scs HiWay hangját felülírja, ha aktív a mod. Nem is kell megvenni a mod kamiont.
Kíváncsi lennék, másnak is tetszik-e.Ilyen modokbol ki szabad venni a hangot?
-
Ablakos
őstag
Köszi a lehetőséget. Megvárom, mit alkotott az scs.
Az említett mod Iveco-nak elég jó hangja van és egyelőre bent hagytam a játékban. Azt vettem észre, hogy a "gyári" scs 2013-as Iveconak is ilyen jó hangja lett. Talán felülirta a mod
Visszaültem a scs Stralis HiWay-be. (2013) Ott jó a váltó, persze néha kicsit belekontárkodom a hint gombbal. A retardere nem túl hatékony, ezért jó előre kell használni.
A szekvenciális váltót használják teherjárművekben? Vagy ez csak olyan játszásdiból van itt?
-
tatabike
őstag
Megvan ez a DLC. Megkérdeztem az embert, hogy esetleg csak úgy megy a map, hogy csak ez a DLC van bent, erre azt írta, hogy nem. Vagyis tökmindegy, milyen DLC-k vannak még, ha ez megvan. Mégsem megy, nincs benne a Required Files. Pedig az is kéne, ott van a JPG-ben a listában.
-
Jadro
veterán
Meg is jelent. Ami érdekes, hogy 11,99 EUR a DLC, de ha Balkans bundle-ben veszem akkor -20% (9,59 EUR)
Nyilván ez akkor, ha megvan a bundle másik két eleme (Road to the Black sea illetve West Balkans), de miért venném külön, ha olcsóbban is hozzájutok?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Delerium
senior tag
"Nem mellesleg az, hogy a modderek hozzák az újdonságokat, amit később az SCS "hasonlóan" mellveregetve jelet be..."
Egen... és még így mellveregetve is rosszabbat csinálnak, lásd az SCS TAA és a Snovymoon TAA.
Vagy pl.: nemrég kezdtem el használni a holttér meg mindenféle matricás modot. Az egyáltalán, hogy nincs bent a játékban, hogy vannak mindenféle matricák, amik kicsit dobnak a valósághűségre? De ez csak egy kis apróság, csepp a tengerben .
"I fight for the Users"
-
mancer7151
tag
Ezt én megoldottam Kaas traffic modjának átirásával+bővitésével 3 éve. Nem tudom mi tartott eddig.
Kihagyás után gondoltam patchelünk és újra nyomjuk. 77 mod, majdnem mindbe belenyúlva plusz saját köszörülések... Ejjj...
Nade előtte száraz próba. Hát, az új (nekem új) UI szép lapos, semmitmondó, mint a mai telefon menük, az Ai ugyanolyan hülye mint eddig, jobbra tartás nincs,külsőben ai előzött nekem belső sávban levő ai-t, csúcs. Besolorás annyi hogy belédjön, még mindig. Évek óta.
Hova fizetünk vagy mire? Új kamion amit nem használok mert customization nulla és a modok messze beverik bármelyik vanillát? (ATS, etsben szebbek na) Vagy a javitott kereszteződésre ahol talán 1x voltam évek alatt. Azt hiszem frusztrált vagyok.
-
Ergo_Proxy
tag
És a “csak scania csak a v8” milyen reworkot kapott eddig scs fronton Csak mert a streamline a többi régi scs modellhez hasonlóan egy rakás szar. A márka nem kis rajongótáborát meg a modderek szolgálják ki. Az a bosszantó amúgy, hogy egy-egy komplett kamion modnak az elkészültét végig követtem már, és egy fő, pár hónap alatt képes volt komplett kamiont integrálni a játékba. A fejlesztőknek a rework is meghaladja a képességeit, illetve nem látják szükségét, új típusokról ne is beszéljünk.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Delerium
senior tag
Sajnos elfogadtam, hogy ezek a közeljövőben nem lesznek bent a játékban, így inkább örülök ennek. Nekem is jobban tetszene ha azok bekerülnének. Vagy akkor legalább újítanák fel már a többi ősöreg modellt, de nem várok már tőlük csodát. Persze ez az FH4 revork sem lett tökéletes, egyesével kellett a modokat ki/be raknom, hogy megtudjam melyik miatt esik szét a textúra, de inkább kivettem mindent és csak a hangokat hagytam bent.
Ahogy nézem a mostani közösségi médiát a kamionok körül, "Csak a Scania V8, csak a Volvo FH, a többi az szar"! Ezek mennek a kommentek között, az Aero pláne szar. Szerintem az SCS is felült erre a vonatra. Nem lepne meg, ha Scania lenne a következő revork.
"I fight for the Users"
-
tatabike
őstag
Én is kipróbáltam sok vasat, de 90%-ban MAN F2000, 604LE, 16liter V10 Egyszer még ATS-re is átberheltem...
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
hat en eleg gyakran szerencsere van boven mibol.az mp4 eleg faxa legutobb az iveco high-way meg x-way tipusokkal fuvaroztam..
Ablakos
tudok ajanlani skandinav vasakat-SISU neven [link] besegitett neki a renault,meglatszik,de specko modellek
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ablakos
őstag
Sajnálatomra az IVECO nagyon elrontott modell. Nyár óta fejkövetéssel játszom (olcsó webkamera) és jobb oldalra kitekintés nem jó. 100-120 fokkal hátranézve a fülke oldalát bámulom. (Korábban itt felvilágosítottak, hogy az scs elrontotta a modellt.) Fejkövető előtt ez nem volt szembeötlő. Összehasonlítva bármelyik más járművel, csak ennél a márkánál (stralis, hi-way) áll fenn ez a probléma.
Néhány évig volt előfizetve az Iveco Turbostar. Annak volt az egyik legjobb zsámolyos pótkocsi modellje. Elég munkás autó volt a fulleres váltójával. Fejlődtem, nem valók azok már nemzetközi utakra.
A fentiek miatt Renault Premium (manual) és R. T automatára váltottam. Néhány márkát (Merc. Scania, Daf) csak gyors fuvarban próbáltam.
-
Jadro
veterán
Én jellemzően több vasat. Kell egy kis változatosság, nehogy beleunjak. Nálam a legfontosabb a hang. Scania NG, Volvo (jelenleg Sanax free edition), Merci MP3 volt leginkább terítéken. Most kapott a gépem némi vérfrissítést és új SSD-re települtem. Ennek hozományaként újraraktam a játékot is és a következő frissítés előtt már nem akarom telemodolni, nem szopatom magam feleslegesen. Jelenleg gyári vasakkal tolom az új verzióig. Renault és az új Daf is bejön. Persze nem az eredeti hangokkal. Szóval így.
+ addig kísérletezem a beállításokkal. Azért Kemény, hogy az adatlapomon lévő konfiggal és egy kis mókolással mennyire le lehet tolni az erőforrás kihasználtságot. Korlátozva 30FPS-re + lossless scaling progival ezt kitolva 2-3-4 szeres értékre és emellett a GPU-t undervoltra téve az eredeti 220 wattos GPU fogyasztást sikerült stabilan levinni 130watt körüli értékre. Van még Snowy TAA+DLSS mod is mellette.
A proci is lazázik, a GPU is félgőzzel hozza ami elég és minden maxon. Nincs röcögés, a frametime egyenes és baromi jól néz ki minden. Egyelőre boldogság van.
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
Én rendesen várom a Volvót, jobban mint a Görög DLC-t, más érdemleges úgysem jön. Mondjuk csinálhattak volna értelmesebb reworkoót is amiket tényleg kellene, pl.: azokat a vállalhatatlan Ivecokat amik a játékban vannak, vagy MAN euro 5. Akkor már örülök az ilyen apróságoknak, legalább ezt megcsinálják. A többit meg majd megoldják mások, a modderek, azt jóvanazúgy, nehogymár az SCS-nél faradjanak ezzel.
Például Schumi reworkökben annyi de annyi opció van mindenre, belterek, színek, fényezett elemek stb.
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
Persze, csak a szokásos rizsa köszönjük szépen 🙄
sicsitim marketing meg üzletpolitikája egyáltalán nem is tetszik nekem, nem is értem ezt hogy..
Ja időközben rájöttem,és akkor te még csodálkozol hogy minek használok annyira sok modot?! Hát pont azért mert pótolom a számomra hiányzó modelleket meg egyéb dolgokat amik nincsenek benne a játékban 🤔 meg nem tehetek róla hogy azok a típusok tetszenek amik nem találhatók a kínálatban.. és amik megtalálhatók modderek által, például a scania modellek azok nem a porszívó hangos verziók 😎
Komoly ez a videós felhozatal amit ide tettél 🙂
Fantasztikus hogy mennyire komoly kínálat van a piacon..
Az mp4 ig vagyok,az mp5 kimaradt, de nekem az axor is tetszik
Ja,iveco s-way meg x-way, megvannak, fincsi darabok.
Megy ott a bohóckodás nagyszerű típusokat pont kihagynak..Bunken
Nem csak a kamionos játékok miatt ha nem a meglévő egyéb játékaim miatt van ennyi minden telepítve még ilyen net framework nyolcas verzió van még az is kellett valamelyikhez már nemtom mihez.. a másik az hogy megfelelő működés miatt telepítettem a 32-es 64 bites verziókat is mert a nyomorult windows update nem volt erre képes 🙄
a scania csőrös modellek hogy nemigen láthatok errefele hát nem biztos hogy azon múlik, hogy hosszúak mert ezekből is van a négyszer kettes rövid alvázas verzió tehát mások az igények 🤔
Meg ugye itt eu-ban vittem fuvarokat ezekkel a scania csőrös vasakkal és el tudtam férni az utakon 😎 ami ugye itt a játékban működik..
Na hát a volvo vnl modellek azok fantasztikusak 💯😎 az usa piacos.[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
Ezt kitehetnéd az összefoglalóba... Én azt a sorrendet használom, amit a Promods oldalán láttam. Az is jó.
Amúgy ez a 320 mod nem is sok... FS22-n ismerek egy angol csókát, 1200+ moddal játszik Nekem kb. 100 van az FS22-ben, de már az is kezelhetetlen számomra.... ETS2/ATS 40 szokott lenni átlag
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Természetesen én is ez alapján tudtam összeállítani a készletemet enélkül behugyozott a játék
Persze tudom hogy nagyon sok de kedvelek sok mindent úgyhogy megadom a módját de annyi fajta modell van hogy választani is nehéz. De kamionok mellett van jó pár dolog ami tetszik nekem ilyen kiegészítések pótlások, amik ugye szinte a mai napig nincsenek benne az újabb verziókban se..van egy pár modell amit megveszek a többit azt meg ki tudom próbálni mert tesztelni gyors munkába bármikor, ezt szoktam tenni 😎
a másik az hogy engem az update nem érdekel mert lehorgonyoztam direkt az 1.48.5 re,mapkombó meg egyéb mód verziók miatt amik az újabbakon nem is működnének de hát a másik az örülök hogy össze tudtam rakni és működik így ahogy van 💯Ablakos
Kisebb-nagyobb problémák előfordulnak de megoldom,hogyha sorrendben van rakva lehet kezelni simán 😎
-
Bunken
tag
Az előző két driver verzióval is ezt csinálta, mióta frissült a játék 1.52-re azóta áll fenn a probléma. Már félek, hogy mi lesz ha jön az 1.53.
Tegnap este ez volt az utolsó amikor kidobott:
Nem ez volt az első alkalom, hogy ezt a hibaüzenetet produkálta, már próbálkoztam a .NET újratelepítésével is de semmi haszna nem volt. -
Ablakos
őstag
-
Ergo_Proxy
tag
Azért ezzel nem értek egyet, Pizzster 389-e is kapja a frissítéseket, van ott bőven opció, kidolgozását tekintve meg hát ugye... Ruda 389 (ami már 378/379 388/389) vagy a W900 már jóval régebb óta van a piacon, több updatet kapott. Most első napon megvettem tőlük az 579-et, na az aztán minimalista, nem is értem miért adták ki ebben az állapotában, alig van hozzá valami, skin meg semmi, nagy csalódás volt.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Jadro
veterán
Tökéletesen egytértek. Jól csinálják, de nem szépen. Egyszerűen csak eltérő a nézőpontunk. Mármint Pavelé meg az enyém. 😁 Neki ez üzlet, nekem meg szórakozás. A monopol helyzet miatt teljesen elengedni nem tudom, de várok a leárazásokig. Én így jelzem h nem vagyok teljesen elégedett.
-
Ablakos
őstag
"A live-okban sokszor megkérdezem az újításokat..."
A moddereknek (illetve bárkinek) lehetne egy rss, amire feliratkozva azonnal kapnának értesítést, hogy mi és hogyan változott. Egy nagyobb változásnál még a ProMods is hetekig küzd, hogy megigazítsa a térképeit.
Valamiért nem szeretik a moddereket. -
Jadro
veterán
Megjött, de nem lehet visszalépni 1.51-re, hiányzik ez a menüpont. A modok egy része persze nem kompatibilis. Ismét ügyes volt az SCS...
Szerk.: SII fájl átírással mennek (szerencsére 3 mod érintett csak ProModson kívül.) de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
A visszapillantó kamerás dolgot észre se vettem. Vagyis igen, láttam, de nem volt szívem rátenni.
Nagyon sokat kitakar az A oszlopból, többször fordult már elő, hogy balra ívelő úton egyszerűen nem látok tőle előre.
Olyan, mint a másik kedvenc, a Mac visszapillantója, oldalra nézve totál benne van a látómezőben -
®abstract®
őstag
egész jó a discord- 2 éve vagyok ott-ami az előnye hogy van mindenre- böngészőben is megy- szóval faxa amit nézel azt folytathatod másik platformon párhuzamosan.
így lett jó a discordod,hogy az ats & ets2 hírek facebook csoport kapcsolódott 😎
másik az,hogy nincs kedve a tagoknak annyi helyre be regelni- emiatt lehet..van jo pár app= disqus-face-insta-whatsup-signal-telegram-viber meg mittomen..
csupa hasznos dolgok ezek,itt a helyük- 1 téma gyűjtemény fentre- kitűzött- rögzített hozzászólás lentre a fontosabb infokkalna,megkerdem a topikgazda Subzerot,hogy mit gondol, átadja e neked a rangot 😎
-
®abstract®
őstag
kolega uram,most lett érdemleges a discord szervered- mert lett rajta tartalom 💯 másik az,hogy 8 fajta népszerű game van terítéken ami jó döntés volt
meg arra gondoltam,mivel te nyakig benne vagy az itteni játékokban lehetnél az fórum topik gazda,meg ugye van is időd foglalkozni vele 😎
Subzero-a topik gazda sajnos el van havazva,nincs ideje errefele benézni szóval..🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Foose
addikt
Két külön vinyón van a két játék. Közben ott vagyok,hogy uninstall után indul az ets2 is. Ugyanis elfelejtettem pucoláskor a dokumentumok mappát. Megvan minden mentés,de vanilla térképről sem tudok kilépni csak kényszerítve,és promodsból is csak kényszerítve tudok kilépni. Mi a .....-m van ezzel? Ats fájlok ellenőrzése nem talál hibát.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
mindjárt dél,már nincs rá időm ezzel vacakolni. Fura hogy le sem tölti a játékot,csak ellenőrzés után visszadobja a sérült frissítési vackot. Először járok így. Ha tudsz működő szint és pénz modot,elküldöd privátban? Ha lesz rá időm,nekifutok. Majd talán a jövőhét közepén.
-
Foose
addikt
igen nyilván van valami oka,csak eddig így még nem jártam,hogy a steam nem tudta javítani. Jaaaaaaaj,a steamapps/common mappából.... na teszek egy próbát. Közben a hungary map és teszt mappát töröltem mint profilt. Nem kell. Marad a vanilla és a promods. Nekem az is furcsa,hogy mint írtam is,a játékból kilépni sem tudok rendesen mert megfagy. De csak mióta a friss promodsot beraktam. def fájlt is újra letöltöttem már.... na megpróbálom ezt a common=> mappa törlést.
®abstract® hát igen,toltam már pár napot. régen nekem is sok modom volt,de egyre több dolog akadt össze,így leszűkítettem a modokat. De kamion motorhangok és kiegészítők nélkül én sem szeretek játszani.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Egy-két verzióval ezelőtt használtam pénz és szint modot,de abban sem vagyok biztos hogy ma találok megfelelő verziót a játékhoz. Nem az óraszám a lényeg,hanem a térkép bejárás,60+%... Felfedezettség,kamion kiépítettség,tuningolhatóság. Oké,utóbbiakhoz elég a cheat cucc. Ha van. 44 mod van a modkezelőben vanilla profilon. Hangok,kiegészítők,skinek,stb.... A sorrend nincs előttem hogy most hogyan vannak,és ha nem megfelelő a sorrend,bizony lehet akadás. Pl scania next gen esetében jó ideje nincs ablakemelő hangom valami gebasz miatt. Ha maradna a mentés,akkor mitől javul meg? Ha a mentés törlődik,akkor nem marad térképbejárás,felfedezettség,stb.
Ezt töröljem mindet? Nem értem akkor hogyan leszek utána nagyjából ott ahol legutóbb voltam. [kép][ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Az mit töröl? Már úton vagyok munkába, max este tudom. Próbáltam úgy is hogy a legutóbb létrehozott profil mentést töröltem, de az sem segített. Ja a felhő mentés nagyon régóta ki van kapcsolva. Az nem kavarhat be. Igazából most néztem otthon, a vanilla térképes profil nem is volt indítva vagy 2-3 napja, csak a promods-os profil.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Tegnap futtattam. Most hogy a lentebb írt kamion modot kivettem,megint talált 1 hibát. Letöltötte,de javítás közben sérült fájlok hiba jön,és azt hiába indítom el,a végén vissza bedobja. Nem tudom megszüntetni a sérült fájlok hibát. Addig viszont indítani sem tudom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest