Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29399 üzenetére
Lenne sok sok játék amiket be lehetne tenni.
De a baj továbbra is ott van, hogy még mingig a FB a nyerő.
Tartalommal Ti töltitek fel, nektek köszönjük a tartalmakat.
Csak a köztudatban óckodnak sokan a DC-től és azt hiszik, hogy még mindig TS copy.
Pedig ettől sokkal sokkal több már a DC.
Nem tudom mi a szerepe Supzero-nak meg mit kell itt csinálni, de szivesen.
OldboyZ DC link: [link]
ATS - ETS2 blog: [link]
Modokkal folgalkozó oldal:
ETS2: [link]
ATS: [link]Nagyon sokszor nézelődöm az SCS fórumon [link]
és a Promods oldalán. [link]
számos térképnek a Promods a hivatalos oldala, innen érdemes mindig friss infókat megkeresni.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
kolega uram,most lett érdemleges a discord szervered- mert lett rajta tartalom 💯 másik az,hogy 8 fajta népszerű game van terítéken ami jó döntés volt
meg arra gondoltam,mivel te nyakig benne vagy az itteni játékokban lehetnél az fórum topik gazda,meg ugye van is időd foglalkozni vele 😎
Subzero-a topik gazda sajnos el van havazva,nincs ideje errefele benézni szóval..🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29396 üzenetére
Igen, igen. Ezekben az időkben vacakol a látás. Használok időjárás modot. (real. brutal.) Megnézem enélkül, hátha...
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29395 üzenetére
Én tudom hogy mire gondolsz ismerős a dolog
Én csak az 1.46 verzió óta játszok a játékokkal de észrevettem hamar. Reggel öt és hét óra között este 18 és 20 órakor között korlátozottak a látási viszonyok 🤔 amennyiben használsz időjárás módot gondolom hogy befolyásolhatja.. én csupán kettő fajtát használok de már úgy megszoktam.. ezeket: [link] meg [link] faxa.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ablakos
őstag
Nem tudom mi okozza, de az átmeneti napszakok nálam borzasztóan sötétek. Visszanézve videon is. Nappali fény jó. Éjszaka természetesen sötét, de ezt kompenzálja a világítás. (saját jármű, utcai fények, AI lámpák stb.)
Kora reggel és este előtti időszakban szinte alig látni valamit. Saját lámpa semmit nem világít még. (nem látszik a hatása)
Lehet ezzel valamit tenni?Próbálok egy képet mutatni, hátha érthetőbb a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
[link] elvileg megoldja a használt kereskedés hülyeségét. Régi kereskedés lesz.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
Szóval azt mondjátok, hogy csak használtan lehet megkaparintani. Értem.
Köszi. -
Delerium
senior tag
válasz Ablakos #29388 üzenetére
Ha jól emlékszem hetente frissül csak a használt kamion kereskedés, mindig változó éppen mi van benne. Néha balkormányosok, néha jobbkormányosok közé tesz be új, használt kamionokat, érdemes mindkettőt nézni. De van rá valami mod ami visszarakja az összes kamiont a kereskedésbe, de most hirtelen nem tudom melyik az, itt írta valaki ezt
"I fight for the Users"
-
Ablakos
őstag
A truck explorer-ben van Renault Premium. Hol lehet ezt megvenni, mert nerm találok sehol ilyen típust? (sem új, sem használt kereskedésben)
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Korábban írtam (talán tegnap) hogy nincs bekapcsolva a szinkron. Amúgy mostanában kevés hibám szokott lenni frissítés után, régen sokkal többször volt. Hát nem tudom mi lett vele, előző verziónál semmi bajom nem volt.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
pcnet
addikt
Bocsi, nem piszkálásból, de észrevettem nálad sokszor van anomália frissítések után. Használsz esetleg steam felső szinlronizálást? Régebben olvastam, hogy az is tud galibát okozni.
Szerk: Most olvasom, hogy kilépéskor kifagysz. Elvileg pedig pont akkor szinlronizálna a steam felhővel. Fagyásnál lehet sérül valami fájl.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Foose
addikt
Én ezt esküszöm nem értem már. ets2 fájlok ellenőrzését lefuttattam,talált egy hibát. (???? most lett újra telepítve a játék) most javít. Szépen lefutott,rendet rakott. Csak a kilépés nem tetszik nekem,hogy nem tudok kilépni a játékból fagyás nélkül. Na teszek megint egy próbát vele,de ha most javítás után is lefagy,akkor hagyom a francba az egészet,mert valami nagyon nem jó vele.
-
Foose
addikt
Két külön vinyón van a két játék. Közben ott vagyok,hogy uninstall után indul az ets2 is. Ugyanis elfelejtettem pucoláskor a dokumentumok mappát. Megvan minden mentés,de vanilla térképről sem tudok kilépni csak kényszerítve,és promodsból is csak kényszerítve tudok kilépni. Mi a .....-m van ezzel? Ats fájlok ellenőrzése nem talál hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Az létezik,hogy az esetleges Ets2 probléma miatt (nem tudom ugye mi lehet ez) Ats is megbolondult? Abból sem tudok kilépni,csak ha kényszerítve bezárom. 3 napja volt indítva utoljára,akkor még nem volt vele bajom.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29375 üzenetére
Ez van amikor az embernek ilyen hobbija van a bmw mellett
bár utóbbi időben már csak a modellezés miatt játszom.
Hol megrendeléseket készítek, hol magamnak csinálok ezt-azt.mondjuk most egy nagyon nagy dologra készülök de egyelőre legyen titok
-
Foose
addikt
mindjárt dél,már nincs rá időm ezzel vacakolni. Fura hogy le sem tölti a játékot,csak ellenőrzés után visszadobja a sérült frissítési vackot. Először járok így. Ha tudsz működő szint és pénz modot,elküldöd privátban? Ha lesz rá időm,nekifutok. Majd talán a jövőhét közepén.
-
Z0C!
Topikgazda
Ha ki se akar lépni, akkor ott valami nagyon nem jó.
Szerintem nálad is összehányta magát a játék.Teljes gyalulás, szó szerint és újra mindent előről.
Beletelik vagy 30-40percbe, legyen 1 óra és folytathatod...
(nyilván a profil elveszlik, de ha kell intézek neked pénz/xp modot)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29368 üzenetére
Hivatalosan...
de ettől jóval több, mert a modok tesztelése miatt volt hogy kalózt is használtam mellette
-
Foose
addikt
Steam letöltés gyorsítótárat töröltem,újraindult a steam. Oké,mondom most hátha. Kiírja az ets2-re hogy letöltés indítasa,teker,aztán "kapcsolati időtúllépés" hibát ír. Nem tud csatlakozni? Na elindult,de vissza dobja a sérült frissítési fájlok üzit. Ez így nagyon nem oké.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Semmi. Ugyanazt dobja vissza. Csinált egy üres mappát a játéknak.
-
Foose
addikt
igen nyilván van valami oka,csak eddig így még nem jártam,hogy a steam nem tudta javítani. Jaaaaaaaj,a steamapps/common mappából.... na teszek egy próbát. Közben a hungary map és teszt mappát töröltem mint profilt. Nem kell. Marad a vanilla és a promods. Nekem az is furcsa,hogy mint írtam is,a játékból kilépni sem tudok rendesen mert megfagy. De csak mióta a friss promodsot beraktam. def fájlt is újra letöltöttem már.... na megpróbálom ezt a common=> mappa törlést.
®abstract® hát igen,toltam már pár napot. régen nekem is sok modom volt,de egyre több dolog akadt össze,így leszűkítettem a modokat. De kamion motorhangok és kiegészítők nélkül én sem szeretek játszani.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
3400 órád van a játékba?? öregem,te nagy játékos vagy
Szerintem pihentesd a játékot aztán majd ha lesz update előbb-utóbb javítani fogják amit elbaltáztak biztos vagyok benne
Ne kapkodj, addig is tudsz barátnőzni meg elintézni a dolgaidat stb..ETS2-ben 340 darab ATS esetében 200 darab módot használok.. csupa olyan dolog ami nekem hiányzott a játékokból..
Csitet- pénz meg xp mode felpofozást a teszt profilokban szoktam használni amúgy nem. Már nincs egy darab sofőröm se mert nincs rájuk szükségem, mert akkor értelmét veszti az egész játék részemről úgyhogy dől a pénz és meg lehet venni bármit bármikor..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
-
Foose
addikt
Egy-két verzióval ezelőtt használtam pénz és szint modot,de abban sem vagyok biztos hogy ma találok megfelelő verziót a játékhoz. Nem az óraszám a lényeg,hanem a térkép bejárás,60+%... Felfedezettség,kamion kiépítettség,tuningolhatóság. Oké,utóbbiakhoz elég a cheat cucc. Ha van. 44 mod van a modkezelőben vanilla profilon. Hangok,kiegészítők,skinek,stb.... A sorrend nincs előttem hogy most hogyan vannak,és ha nem megfelelő a sorrend,bizony lehet akadás. Pl scania next gen esetében jó ideje nincs ablakemelő hangom valami gebasz miatt. Ha maradna a mentés,akkor mitől javul meg? Ha a mentés törlődik,akkor nem marad térképbejárás,felfedezettség,stb.
Ezt töröljem mindet? Nem értem akkor hogyan leszek utána nagyjából ott ahol legutóbb voltam. [kép][ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #29363 üzenetére
Én nem szeretném nulláról kezdeni. Épp életstílus váltásom van,hamarosan összeköltözök a párommal,akinek három gyereke is van,szóval az elmúlt 10 hónapban már így is csak negyed annyit játszok. Vagy tolom még a játékot,vagy befejezem teljesen. 3400 órám van benne,ezt már nem akarom nullázni. És jelenleg nincs pár órám sem hogy mindent újra pakoljak,órákig csak a SCS kamionokkal tolni,több hét kellett anno is mire saját kamiont tudtam venni. Igen tudok a bdf gondról,de! Amikor előjött a hiba promods-on,még játékban volt a transconti.... Mondom lehet az okoz gondot,és amiatt szakad be az aszfalt. Eladtam a kamiont,a pótot,majd kivettem modkezelőből. Újra indítottam a játékot,ment is szépen,örültem hogy megvan a hiba oka. Kiléptem. Valamiért fájlok ellenőrzését futtattam,azóta van full káosz. Szóval most el sem tudom indítani,hogy visszarakjam a kamion modot,de ahhoz előbb vissza kellene menni 1.50-re. Amit szintén nem tudok megtenni,mert kidobja a sérült frissítési fájlokat. Most vagy teljesen nullára rakom a játékot,és kezdem előről,amihez megint sok óra kellene hogy legalább valahol legyek,ne csak sima scs kamion,mod hang nélkül stb. Na erre már ma sincs időm. Nemsokára megyek a páromhoz,hétfő reggel jövök haza,szerda estig meló. Szóval.....
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
Nekem nyáron nulláról kellett kezdenem egy gép összeomlás miatt, tényleg jó pár órám rá ment de egy friss start néha új lendületet ad a Transcontinentalhoz amúgy elég a BDF jobs modot törölni, maga a vontató tökéletesen fut 1.51-en.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Foose
addikt
Hát nem tudom. 4 profilom van,mindegyikben modok is vannak. Nincs kedvem kompletten az egészet újra másolgatni,sorrend stb.... (vanilla,hungary map,promods,teszt) 26-án csak a promods volt játszva,a többi profil napokkal előtte volt használva utoljára. Nem értem,miért nem tud javítani a steam. cache mappából is töröltem az előbb a legutóbb használt mappát,de úgy sem sikerül semmi. Ez most eléggé elvette a kedvem az egésztől.
-
Foose
addikt
Na majd megnézem. Igazából a steamen csináltam gyorsítótár törlést, de az úgy nem segített. Az biztos hogy annyi időm nincs hogy full újra rakjam a játékot.
-
Delerium
senior tag
Most csináltam teljes újratelepítést, Steam, eltávolítás, telepítés. Az első indításkor nézem ott a Snovymoon TAA plugin, mondom mi a franc amikor töröltem a játékot!? Akkor néztem, hogy minden a gépen maradt, manuálisan kell törölni mindent a Steam mappából, ahogy Z0C! írta, úgy lesz csak teljes. A dokumentumok/Euro Truck is mehet a lomtárba, csak csinálni kell egy új mod mappát és mindent újra másolni az első indítás után.
"I fight for the Users"
-
Foose
addikt
Az mit töröl? Már úton vagyok munkába, max este tudom. Próbáltam úgy is hogy a legutóbb létrehozott profil mentést töröltem, de az sem segített. Ja a felhő mentés nagyon régóta ki van kapcsolva. Az nem kavarhat be. Igazából most néztem otthon, a vanilla térképes profil nem is volt indítva vagy 2-3 napja, csak a promods-os profil.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
na elhúztam melóba. Este 10 körül érek haza,majd nekiugrok kicsit megint,ha lesz hozzá kedvem. Ha nem,akkor egyenlőre hanyagolom az Ets2-t. Nem tudok több időt rászánni arra hogy helyrehozzam ezt a káoszt.
-
Foose
addikt
Hát,ilyennel még nem találkoztam. A sérült frissítési fájlok hibát most sem tudom megszüntetni. Próbáljak visszamenni 1.50 verzióra?
-
Delerium
senior tag
Ma már nekem sem volt jó, belépek, modkezelő, crash, újra, belépek, játszok kicsit, menteni akarok crash, hibaüzenet nincs, csak összeomlik a játék és Windows. Frissen újratelepítettem mindent, Promods vissza, modok már Brutál grafika mod nélkül vissza, utána éppen működött, de nem próbáltam tovább.
Az elmúlt pár napban annyi update volt a játékhoz, hogy nem merek egy hosszabb fuvart elkezdeni, nehogy holnapra "a játék tartalomváltozást érzékelt" legyen és mehetek a parkolóba.
"I fight for the Users"
-
Foose
addikt
Tegnap futtattam. Most hogy a lentebb írt kamion modot kivettem,megint talált 1 hibát. Letöltötte,de javítás közben sérült fájlok hiba jön,és azt hiába indítom el,a végén vissza bedobja. Nem tudom megszüntetni a sérült fájlok hibát. Addig viszont indítani sem tudom a játékot.
-
Foose
addikt
Ilyenkor mit lehet csinálni? Nem tudom helyrehozni a sérült frissítési fájlok hibát. Ilyen még nem volt velem ezelőtt.
-
Foose
addikt
na,lehet megvan a hiba oka. Ventyres féle Transcontinental kamion mod. Kivettem a játékból,megszűnt a beszakadó aszfalt. Viszont mióta telepítettem a friss promods térképet,nem tudok kilépni,lefagy a játék. Kényszerített bezárás. Na most,ez nem szűnt meg. Játékfájlok ellenőrzése megint talált egy hibát,de nem fut végig,mert sérült frissítési fájlok hibát dob,mostmár harmadjára. Mi a franc folyik itt?
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
A főmenü extras alatt a changelog 1.50 verzióban, mint újítást hozza a nyikorgófék funkciót.
Vissza lehet nézni verziónként mi változott a játékban. Ezt eddig még nem vettem észre itt. -
Ablakos
őstag
A desktop background alatt 4db kép van. Esetleg saját képet is lehet itt használni háttérnek?
-
bobalazs
nagyúr
válasz ®abstract® #29340 üzenetére
ets2 ben is benne van ahogy fékezel és nyikorog a fék, mert öregszik a gumi úgy válik 1-re csúszósabbá, meg kopnak a fékbetétek.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
örülj neki szerintem ats ben 1.48 óta jelen van- satufék esetén a gumi nyikorog,majd megcsuszik a vasaló,kikapcsolt aszisztensekkel persze..az is lehet a realistic truck physics hozzátesz.. nekem tetszik ez..ets2 ben ugyanez nincs benne ha jól tudom..
Delerium
ajaccio- völgyben lévő rakhely-onnan feljönni gyengébb vassal-20-25 t puttonnyal igazi cumi 😁
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Delerium
senior tag
Az ilyen fel és lerakókat szeretem, Ajaccio, bányában fel, Mostar, nagy építőanyag raktárban le
"I fight for the Users"
-
vlevi
nagyúr
Nektek is nyikorog a fék? Megálláskor, a végén.
Mit csináljak? Olajozzam be???
[link] -
Ablakos
őstag
A PM a mod sorrend segítséget még mindig nem tudta megugrani. Nem képesek egy számot odabiggyeszteni a betöltő képre, hogy könnyebben tudjuk sorrendezni a modot. Nem három elemet kell összerendezni.
-
Foose
addikt
válasz Delerium #29332 üzenetére
ugyanaz a sorrend van ami ezelőtt is,minden benne van. a dlc support is. Minden mod kompatibilis,előző verzióval már volt használva. Igazából nem sok modot használok. Most futtattam egy játékfájl ellenőrzést,két fájlt újra letölött.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Delerium #29330 üzenetére
Na ezért vettem ki tegnap a zoom fixet. De most akár scs kamion,akár mod kamion,repülés után ha lerakom a kamiont,borul fel,telephely bejáratnál beszakad az út,ilyesmik. Nekem sincs benne más map,csak a PM. Külön profilt használok.
pl Munchenbe repülés után:
00:04:08.805 : goto munchen
00:04:09.344 : <ERROR> Invalid texgen value detected! uid:0x3f43bd909c00001
00:04:09.824 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x40000
00:04:09.824 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x40000
00:04:09.824 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x100000
00:04:09.824 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x200000
00:04:09.824 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x100000
00:04:09.825 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x400000
00:04:09.825 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x80000
00:04:09.825 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x200000
00:04:09.825 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x80000
00:04:09.825 : <WARNING> [vis_query] Too many (3913) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x1
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x40000
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x100000
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x100000
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x200000
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x200000
00:04:09.866 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x400000
00:04:09.867 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x80000
00:04:09.867 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x40000
00:04:09.867 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x80000
00:04:09.867 : <WARNING> [vis_query] Too many (3914) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x1
00:04:09.937 : <WARNING> [vis_query] Too many (3922) map items detected - using slow path! Position: 3179.07;83.375;14133 view_id: 0x40000[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
-
Foose
addikt
Nektek oké a Promods? (2.71) Nekem tegnap hibás volt a térkép,ezért kivettem a zoom fix akármiket a modkezelőből. Amit promods térképen nagyítás miatt javasolnak. Most kiválasztok egy kamiont,és ha repülök vele a célponthoz,leteszem,beszakad az aszfalt alatta,borul jobbra-balra a kamion. SCS scania next gen,de mod man tgx is ugyanígy...
-
Z0C!
Topikgazda
oldboyZ csapatom gumiszervizes AI autója:
[link]----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
ProMods használók... Tölthető az ETS2 1.51 kompatibilis verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
Van olyan mod ami összesen annyit csinál, hogy Volvo FH, minden fülke mérethez legyen deflector kit ne csak az XXL fülkéhez? Vagy olyan rework ami nem standalone vagy Schumi. Schumi rework sajnos csak addig működik amíg nem Zeemods hang van, azzal nem kompatibilis
"I fight for the Users"
-
vlevi
nagyúr
válasz ®abstract® #29316 üzenetére
Sima Windows game bár rogzitessel vettem fel.
A profilomat pedig, igazad van, illene frissíteni. -
Z0C!
Topikgazda
válasz Ablakos #29317 üzenetére
Az az AI hibája. - EZT el kell fogadi, hogy semmilyen úton-móddal nincs lehetőség rajtuk változtatni. Nem lesz okosabb, nem fog szabályt betartani...
Az ilyen eltűnés a rossz csatlakozás hibája.
Nincs összekapcsolva a 2 útvonal, így eltűnik az éterben az AI.Sajnos az ilyen ütközés a végletekig meg fog maradni.
Nincs semmilyen KRESZ, szabály vagy bármi rájuk.
Egy vonal közepén haladnak a megadott "sebességgel"..kanyarodnak meg index-szelnek.
Kb ennyi.
A brutal traffic mod is kb 2 dolgot módosít. A spawn AI - vagyis a megjelenő AI-k számát és azoknak gyakoriságát.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Delerium
senior tag
ETS2-höz elérhető a Kässbohrer trailer DLC, szokásos 3.99 euró áron, sem az újabb Kögel vagy Schmitz sem akciós most.
"I fight for the Users"
-
vlevi
nagyúr
Még jó, hogy nem hajtott ki elém, nem tudtam volna megállni.
Lehet, hogy Emmet Brown doki átszerelte a fluxuskondenzátort a Deloreanből egy Peterbiltbe
[link] -
Delerium
senior tag
Elveszni nem fogunk a sok újdonságban a DAF XF és XD testreszabhatóságban, de én örülök, hogy ez is lett. Eddig szinte semmi nem volt hozzá, most legalább lehet pár dolgot változtak még ha nagyítóval is kell keresni a különbségeket, előre pár szenzor, bent elektromos kézifék a kar helyett, ilyenek.
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
Közben a DAF XG és a Wielton DLC kapott egy nagyobb frissítést....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest