Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
-
dokee78
félisten
válasz huskydog17 #13993 üzenetére
Nem is mondtam,hogy luxuscikk lenne,de azt a 20-30 akárhány ezrest családban lévő gyerekekre költöm inkább.
-
Faterkam
addikt
válasz dokee78 #14004 üzenetére
Innen a topikból Vakegérke és én is nagggyon nehezen váltunk meg az XP.-től. Valahogy sokkal egyszerűbb, kezelhetőbb volt, mint a 7.-es. Én úgy oldottam meg, hogy az XP mellé tettem egy próba 7.-est, és egy hétig kényszerítettem magam a használatához. És így visszagondolva most meg már attól rettegek, hogy 10.-esre kell majd váltani, annyira megszoktam a 7.-es X64.-est. Mert legelőször csak a 32bites változatát mertem megnézni! (remélem egérke i kitartott, és titokban nem kúszott vissza a frontvonalról )
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
válasz Faterkam #14005 üzenetére
Én is így voltam ezekkel a verzió számokkal,,, előszőr a 70B-re esküdtem, aztán jött egy 75B majd egy 85B és végül csak kipróbáltam, a 85C-t ami mellett véglegesen voksoltam és eddig nem bántam meg.
Nos ha jön az a 10-es az is felpattanhat a 4 magra, nem remegünk tőle.
az eddigi tapasztalataim alapján hamar meglehet szokni az újabbat, nagyobbat, jobbat.
ami külömbséget találtam eddig a windows és a nő között, hogy a windows 4 évenként magától megújul, a nő sajnos nem, az cserére szorul.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Kiadták 1.18.1-re, a Russian Open Spaces Map v2.2.
Adaptation for patch
1.18.1 + DLC Going East!
DLC “Scandinavia”Map of Russia (53 New City)
[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Xmodule
őstag
válasz Paladin1492 #14007 üzenetére
En a regnap ezt raktam fel ProMods Scandinavia Edition v. 1.5. Ez volt az első mod amit beraktam. A kettő megy egymással? Masik kerdesem hogy ez a skandinavia modpack akkor is menne ha pl nekem nem lenne meg a dlc?
Ki milyen modokat használ?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
tag
válasz Xmodule #14008 üzenetére
Erre nem tudok neked válaszolni. Ugyanis nekem alapból megvan, minden DLC. A skandináviát is megvettem ahogy megjelent. Én most ezeket a térkép modokat használom, az egyik profilommal.
Alap térkép.[link]
[link]
[link]Eddig nem találtam hibát, nem fagy nem lép ki a játékból
[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
tag
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #14006 üzenetére
Nem a nagyobb, jobb, újabb dolgokkal van gondom, hanem a csempékkel! Még jó hogy a nőket nem falazzák, vakolják, burkolják. Legalábbis erre felé. Aztán jön Kőmíves Kelemen és rám cáfol
(#14008) Xmodule Csak Brutal 1.18x
Apropó, Stewen, azt mondtad kiveszed ezt a rémisztő fáradtságjelzőt, aztán tegnap rám hozta a frászt megint. De megoldottam már zsigerből
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #14005 üzenetére
Kitartottam, főnök, kitartottam! Win7 x64 jó pénzért.
(#14007) azorzo: Köszi, már jön is lefelé.
Közben a TSM map is újabb lett: TSM Map 6.0.1Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
-
Vakegérke
félisten
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #14018 üzenetére
Semmi extra ez a tsm, fent van nálam is, de nekem nem mennek vele a mapok, egyedül a balti. Ha más mapot próbálok hozzá, akkor egyből ki dob.
Heavy Alexet javaslom, azzal megy a többi map is eddig.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Tomdriver #14023 üzenetére
Igen, van egy "határ", amely mögött már nem érdemes autózni. Én a Goba-féle térképpel szívtam. Mindenki húzott el mellettem, mintha nem is lett volna hó, meg jég, én meg nem tudtam felhúzni a pótot egy enyhe emelkedőn.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tutuhawer
őstag
válasz Dananto #14019 üzenetére
MsHeavyAlex térképén van / lesz magyar bővítés, elég fasza ilyen szempontból is.
http://alexhaulingcrosseurope.blogspot.hu/2015/05/veszprem-h.html?spref=tw
Nekem jobban tetszett, mint a TSM, mert ez kisebb területen csinál bővebb változásokat, míg a TSM lefed egy hatalmas területet, de én arra annyira nem vágytam. Ez viszont sűrűbbé teszi a kontinentális Európát, ami tetszik. A Veszprémieknek is biztosan.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Dananto
tag
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #14012 üzenetére
SteW. Az 1.18 óta visszatért az 5 perces akadás, megint amikor autosave és amikor ezt írja: Water Level Unregistered (0) Mit akar az időjárás?
-
Dananto
tag
válasz tutuhawer #14026 üzenetére
Most 3 profilt játszom, egy multist, egy heavy alexet és egy tsm mapost.
Így tulajdonképpen kipróbálom mindkettőt, ami érdekel.
Most, hogy a tsm mellé sikerült a 2 oroszt és a baltit is betenni, elég szép kis pálya lett.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
- = Zk = -
félisten
MSI AB ha megy, nincs egerem a gémben
megoldást tud vki?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz Faterkam #14030 üzenetére
az nem időjárás, hanem a víz szintjének a motor által használt paraméterezése.
brutál nélkül is előjön, még a "maximal water level count" piros sorok is.
ha nem hiszed próbáld ki.
A Brutál nem csesztet víz szinteket sehol és soha nem is paraméterezett ilyesmiket, de kétlem hogy bárki tudná ezt befolyásolni.[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ha steam es verziom van akkor internet nelkul nem is tudok jatszani?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
törölt tag
Ám ha ets2.lt-re felteszek valamit,akkor ők szólnak,hogy feltették e vagy nem? vagy nekem kell leskelődni,és vagy a kisujjamból kiszívni,hogy ha nincs fent,mérnem tették fel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na,ahogy látom nemlesz az feltéve, mer pár órája kint van. kb. 2 és fél órája.azalatt meg bőven kilehet probalni sztem. nade mindegy. az akarat megvolt, feltöltve felvolt,. ha nem felel-t meg,akkor ez van.akkor ha csinalok is majd netán még vmit,akkor nemfogom majd feltenni azt jóvan.
-
Xmodule
őstag
Ha fel veszek egy melot majd kilepek a jatekbol akkor mentödik az állás vagy pedig le fog telni a határidö?
-
-
kisselandras
senior tag
Üdvözlöm az úrakat !
olyan bajom lenne a játékkal kapcsolatban hogy steam api dll fájlt ír ki hibának
Újra raktam a gépet 2 szer is hátha segit neki de nem
A játék eredeti 30 szinen vagyok ha jól emlékszem legutobb
Válaszokat előre is köszönömPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Vakegérke
félisten
válasz kisselandras #14045 üzenetére
Itt van a segítség, remélhetőleg működik is.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Dananto
tag
Kérdezném a kollégákat, hogy ártól független, melyik videókártyát ajánljátok az ets2- höz?
Úgy érzem, a gépemben ez a gyenge pont, bár szépen fut full maxon a játék, mégis hajlanék egy kari cserére.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Xmodule
őstag
válasz Dananto #14049 üzenetére
Nem tudom. Mivel lehet kiiratni?
Más: Meglett az elsö saját kamionom. Kicsit tuningoltam is rajta raktam rá pár extra lámpát, az alsó sor szépen világit is, de a középsök egyáltalán nem világitanak. Az oldalsó sárga lámpát az O betüvel be tudom kapcsolni de a közepsö sima lampakat sehogy. Hogy lehet bekapcsolni öket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest