Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz CPT.Pirk #360 üzenetére
Nem mindig jó, amit generál. Én egy samu le32s86-ra próbáltam, de a legtöbb variáció egyszerűen nem volt jó. Aztán egy fórumban találtam egy LG tv-hez való sort, ami majdnem ugyanaz volt, kis eltéréssel, és az kezdett el működni tűéles képpel. Akkor egy kicsit sok volt a szarakodás egy húzásra, de a CoD2-vel akkoriban játszottam rengeteget (wine alól).
De csodákra lel az ember a fórumban [link]
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz CPT.Pirk #352 üzenetére
Mondjuk azt érdemes hozzátenni, hogy az Intel az open projekteket a legnagyobb erőkkel támogatja. Az AMD jóval kevesebb erőforrást fektet ebbe, és inkább a zártra koncentrálnak. Az NV meg ezt le se szarja, csak a zárt és kész.
Az egyébként fontos lenne, hogy ha a zárt drivereket az Intel nem tekinti járható útnak, akkor a licenchez kötött technológiákat (pl.: S3TC) az Intel vegye meg mondjuk a MESA-nak, mert az Unigine motor például használja, és finoman bemutat, ha open driverrel akarod futtatni.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
anulu
félisten
válasz CPT.Pirk #204 üzenetére
tudom, hogy időnként trollkodásba menően commentelek, olyankor inkább otthagyom a topicot. ebben a topicban kifejezetten próbáltam figyelni, hogy mit és hogyan fogalmazok. így van. minden változik. túlléptem. ahogy az open-source-on is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz CPT.Pirk #150 üzenetére
mire elindult a PH! ezek a tapasztalatok már megvoltak, és elég mélyen belém is ivódtak ahhoz, hogy egy életre mellőzzem a "community"-t. honnan? irc és news csatornák (mond ez még valakinek valamit?). network és wine bajaim voltak főleg. nem keveset tettem bele magamtól meg szűkebb ismerettségi köröm számára ahhoz, hogy ne legyen "kétéves nyeretlenként" lepattintva, mégis, olyan hangnemben és stílusban válaszoltak nem 1 és nem kétszer, hogy a kutyájával sem beszél úgy senki. próbáltam utána megoldani a bajaim, nem ment, hagytam a francba az egészet, a linux-szal együtt. 1-1 próbát teszek időnként open source programokkal, de pl inkább kifizettem 80 dollárt a PowerDVD-ért, minthogy ha bajom van, akkor VLC használóként segítséget kelljen kérnem akárkitől is. így van hivatalos helpline.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz CPT.Pirk #129 üzenetére
a kérdés jó, még soha nem filozofáltam rajta ahogy eddíg észrevettem, ha indítok egy játék telepítést, és annál újabb kell neki, mint ami aktuálisan telepítve van, azt felpakolja magának és viszlát.
mai napig nem hallottam DX bugot kihasználó security hole-ról ill olyan kártevőről, ami ezen keresztül terjedne / aktivizálódna.
arra tudok gondolni, hogy MS odaadja a redistributable package-et a játék kiadóknak, onnantól meg versioncheck. spec utoljára nálam akkor szólt a rendszer, hogy újabb kellene, amikor beraktam az ATi kártyát a gépembe és elindítottam a telepítőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...