Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Nagyon röhögnék, ha az első Witcher játék harc mechanikáját kapná meg Geralt.
-
saelin
veterán
Én azért kíváncsi vagyok milyen beszólásai lesznek benne, ha meglátja a csöcsös nőciket....
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-Scarface-
csendes tag
válasz ProEvoFan #20 üzenetére
Fujj de túl pörgitek. Olyan vagytok mint valami rossz anyuka. "Én ezekkel a soul caliburos gyerekekkel nem akarom kiengendni játszani Geraltkát". Van aki szereti mind két szériát ez a sorozat ráadásul hatalmas siker ami plusz egy népszerűsítő tényező a witchernek mondjuk az ázsiai piacon. Jó marketing a cd projektnek.
-
hombre[EU]
veterán
Aki úgy véli,hogy exxel megalázzák a karaktert az nem igazán ismeri Ríviai Geralt történeteit. Alázza saját magát rendesen 😀
Life, Uh, Finds A Way
-
mad1
veterán
Most attol mert egy verekedos jatekban van megallazzak? Milyen effektek vannak mar? Jo a harcrendszer,ezert a karakterert tobben meg fogjak venni sztem. Nem latom a melle nyulast ebben az otletben.
Ne szemetelj ! = Steam
-
ribizly
veterán
Ez elég furcsa. Amikor SW karakterek kerültek bele az is furcsa volt, de ez inkább szánalmas. Kár ezt a karaktert így "megalázni".
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mike1334
veterán
Milyen összehasonlításnak? Én nem hasonlítottam semmit sem össze.
A Witcher 3-hoz viszonyítva meg egy nagy nulla minsegyik SC.
A magyar nyelv értelmező szótára:
VISZONYÍT tárgyas ige -ott, -son; -ani (-ni) (választékos) Összehasonlít, viszonyba (5, 7) hoz vmit vmivel.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
dunc
nagyúr
Geralt celeb lett?
-
kwzatz
őstag
Soulcalibur: "Soulcalibur is widely regarded as one of the best Dreamcast titles and is often cited as among the greatest fighting games ever released, as well as one of the best video games of all time."
Soulcalibur II: "The game was a major critical and commercial success."
Soulcalibur III: "The game has generally positive reviews with an aggregate score of 86/100 on Metacritic." Mellé Gamespot, IGN, Game Critics "Best fighting game of the year award".
A IV. és V. résznél szintén a fentiek kombinációja. Szóval... Kinek mi.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
.LnB
titán
A Witchereknel nincsenek érzései, de szerintem most Geralt zokogna, hogy ilyen gagyi játékban kell cameoznia. :/
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest