Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
December 10-én 5 hónapos lesz a telóm, az összecsukott állapotban történő lityi-lötyi ugyanolyan szintű eddig mint első kézhezvételkor, szóval sztem jól bírja. Enyém fehér így a hátlapról nemtudok nyilatkozni, ez bizony gyűjti az ujjlenyomatot, de egy kis törcsi és olyan mint új korában, az usb fedélke maradt a survivor téma, nem kicsi a körmöm de néha kifog rajtam is. Amúgy igen, nem bántam meg a vételt. Ajánlott kategória még mindig Gabriellb talán a Brightness Level app megoldja a problémát
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Enci1983
senior tag
Nekem nem ciripelt csak olyan lüktető hangot adott, 2.3.4 óta meg halk pattanás hallatszik vagy dobbanás de tényleg csak akkor ha semmi zaj nincs, egy forgalmas parkban pl semmi nem vehető észre ebből. Amúgy az enyém 11W29.
-
Enci1983
senior tag
Ebből itt egyedül te csinálsz ekkora ügyet. [moderálva]. Mindenesetre 2 hónap távlatában engem tökre nem zavar mert nem azt fülelem hogy sistereg e vagy sem, és ugyanúgy megvenném most is. A sok gagyi teló után végre egy aminek ''csak'' 1 apró gondja van. Ami nekem nem gond. Tele [moderálva] a topikot ezzel a ciripelős hülyeséggel, már sorry, de semmi más érdemleges infót nem szóltál hozzá a témához csak hogy ciripel meg sistereg. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
Enci1983
senior tag
válasz FET-MEN #2510 üzenetére
A samsungnál mindig minőségi az összeszerelés? [moderálva] az összeszerelés a samsungnál minden csak nem minőségi, már sorry. De lehet hogy nem ugyanarra a samsung cégre gondoltunk . Kivi vagyok amúgy még milyen hibák látnak napvilágot. Pár korábbi hozzászólásban az van ha aktív a kijelző akkor mindig lehet hallani a sistergést, hol halkabban hol hangosabban. Na most telefonálás közben hogyan hallod a sistergést mikor nem aktív a kijelző? Mert ez érdekelne engem, igaz 2 hónapja tulaj vagyok de ilyen apró hibákkal én nem törődök, pláne úgy hogy 2 év garancia van a telóra, ha annyira káros volna ez a statikus zaj, véleményem szerint meg sem kapta volna az FCC engedélyt, de ez szubjektív nyugodtan bele lehet kötni. El sem hiszem hogy sokaknak nincs nagyobb gondja mint hogy hallja hogy él (sistereg) a telefonja ez egyrészt komikus, másrészt [moderálva] valahol. S ezzel több potenciális vásárlót hajszolnak egy még több hibával rendelkező készülék felé.
[ Módosította: 7 ]
-
Enci1983
senior tag
válasz krisztian112 #1690 üzenetére
Stabil a csuszkája, nem lötyi nem zötyi. Pont jó semmi gond nincs vele.
-
Enci1983
senior tag
Amikor először kapcsolódik mindig kérdez. Tapasztalat. Tőlem is elkérte, s egyben felajánlotta ha nincs akkor készít egyet. Ha nem adsz meg címet nincs mivel kapcsolódni ergo nem tud bemérni se szinkronizálni, így a market nem lesz elérhető. Néha elég lehetetlen kérdéseket teszel fel, ne haragudj
-
Enci1983
senior tag
válasz GabeeeS #1634 üzenetére
Nekem is volt-van gmail címem, de! a lényeg most jön. Mikor először bekapcsolod a telót és föl akar menni a netre kiírja hogy szükséged van egy gmail fiókra. Ha van, beírod azt. Viszont ha nincs akkor sem kell parázni, automatikusan felajánlja hogy készít neked egyet. Kedved szerint választhatsz nevet s jelszót, sms illetve hívás nélkül. Ha megvan leszinkronizál és ready to go vagy. Még a jelszód erőségét is megmutatja
-
Enci1983
senior tag
Esküszöm ha nem írnátok szerintem a tulajok 99%-a észre sem venné a zajt. Ám az is érdekes hogy az enyém 11w29 és semmi de semmi zaj nincs, max ha fókuszál a teló, a 11w28-nál meg a többinél pedig hallatszik? Hogyhogy? Én nem értem. De azt még beírom hogy van sitergés más telóknál is, példa Lg Optimus 2X páromnak az van, de az én úgymond régi Samsung Minimnél is van. Szerintem ez alap ha valami feladatot hajtunk végre a telón.
-
Enci1983
senior tag
Must have app nálam 2 hete van a teló, amik szerintem must have az alábbiak : Google translator, Astro file manager, MX Video player, opera mini, battery mate, advanced task killer, tubemate, mediaconverter, brightness level, avg antivirus na és a kedvenc az uninstaller ami azért jó mert nem kell mindig fölmászkálni a marketre ha valamit uninstallálni akarok. Jah és angry birds trilógia imádom!
-
Enci1983
senior tag
válasz Bambusznád #951 üzenetére
Nah, aztmondja hogy beállítások-nyelv és billentyűzet-nemzetközi billentyűzet-beviteli nyelvek-magyar és kiválasztás után fölugrik egy ablak és ott kiválaszthatod hogy qwerty legyen vagy qwertz. Üzemidő nekem 2 max 3 nap közepes igénybevételen, sms, emilkék, zene, fotó s pár hívás. Android 2.3+ alapból támogatja a magyar nyelvet tehát ez nem régió függő dolog.
-
Enci1983
senior tag
Na szép emberkéim hamar rám figyeljetek. Bekapcsolod a Mini Pro-t rögtön elindul a telepítő varázsló, első lépés a nyelv kiválasztása, tökmindegy hogy amerikába szánták vagy malajziába, SIM alapján választ nyelvet pölö magyar, gyengébbek kedvéért ugye na már most nyelv kiválasztásánál kipipálod a magyart s rögtön fölugrik egy ablakocska és arról érdeklődik hogy a billentyűzet hogyan legyen elrendezve, qwertz ill. qwerty. Borzasztó bonyolult ugye? Hosszan lenyomva a billentyűket előbukkanak az ékezetes megfelelőik. Példa az o hosszan lenyomva bejön az óöő ilyen egyszerű az egész.
-
Enci1983
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #409 üzenetére
Nem csinál horror képeket a mini pro-m, sem a k810, miért bénáskodsz itt? Leírták már többen is sőt még link is van képekhez amit a mini pro készít, és már saját tapasztalat is a mini pro kamerája kíváló képeket készít. Élesek, élénkek, élettel teliek. Tudni kell használni, ennyi a nagy titok.
-
Enci1983
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #383 üzenetére
Na most szögezzük le, elmondanám neked kedves lefthorse hogy tulajdonomban van egy k800 sőt még egy k810 is, de a Mini Pro-val készített képek közel sem olyan horrorisztikusak mint ahogy ezt itt föltüntetted. Sőt! Egy fikarcnyit sem homályosabbak mint a k800 képei. Tűélesek és tisztán kivehető minden a képeken. Beállítás és fotós kérdése az egész. Ezt amúgy is hiába magyarázom itt, amíg az ember ki nem próbálja személyesen addig a netes mendemondákat ossza szanaszét. Tov kellemest.
-
Enci1983
senior tag
Végre nem kiváltság egy korrekt telefon, s nem kell hónapokat spórolni rá hogy jhaj nekem is legyen
-
Enci1983
senior tag
válasz PowerBuldog #94 üzenetére
Tényleg? Na tölem lehet, de azért nem kell ennyire rámozdulni egy aprócska kis hibára. A képek többsége kifogástalan, nekem szépek talán mert nem zoomolok be 32x v 64x nagyítást . Nem plakátot akarok hanem egy korrekt telót. A fehér jövőhéten az enyém lesz ez már fixifoxi
-
Enci1983
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #70 üzenetére
Ne is haragudj de ezek a fotók szinte megszólalnak olyan szépek.
-
Enci1983
senior tag
Nah végre egy időben érkező mondhatni full extrás teló s még az ára is arányos a tudásával. Akár még népteló is lehet belőle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest