Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5752 üzenetére
Igen és akkor sehova nem tudsz alkalmazás indítót rakni, és van egy 4x4-es asztalod appok nélkül, csodás. Ráadásul akkor az alul lévő widget rálóg az AppDrawer ikonjára, gyönyörű megoldás.
Más Launchereken (még a nagyobb Sonykon is) van egy 4x4-es részed a Widgeteknek, alatta meg 4 (+1) hely appoknak (ami gördíthető, esetleg még gesztust is lehet hozzá csinálni, amikor mást indít).
Akinek tetszik a gyári az használja, engem nem zavar, de kerek-perec kijelenteni, hogy jobb, mint az összes alternatív launcher az kissé erős.
[ Szerkesztve ]
-
lyeany
csendes tag
válasz matyi012345 #5651 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egyelőre jó lenne eladni az x10 mini prot, addigra eldöntöm. Igazából sms-fan vagyok, tehát ezért kell a qwerty, de talán kellene már a nagyobb kijelző. De a ray nem gondoltam, hogy csak ennyivel nagyobb. x10 nem tetszik , de köszi! Meg nekem is fontos, hogy legyen frissítve, ezért is akarom eladni a régit, mert megállt 2.1nél.
-
MyckY
senior tag
válasz matyi012345 #5642 üzenetére
bevolt eddig is de sehogyse akar menni a market meg ezek mobilnettel :S mindjárt megnézem pc companionnal javitást csinálok
-
MyckY
senior tag
válasz matyi012345 #5640 üzenetére
szinkronizálás bevan de hogy érted hogy a menübe?
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5577 üzenetére
Nekem sem, de a Mini topicban rengeteg embernek újraindult. Én frissítenék, ha lenne már rá zergRush ROOT, de még nincs.
-
5oultrain
aktív tag
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5556 üzenetére
A minin nincs előlapi kamera, 80 Megabájttal kevesebb a RAM, és pl. a jack csatlakozó is máshol van, ezért biztosan eltér.
A CPU, GPU nyílván ugyanaz.
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5553 üzenetére
Mert hardveresen is más. Pl. a qwerty meg máshol vannak a cuccok. Látod a Mini prok nem indulnak újra, mininél előfordul, viszont az nem ciripel videózáskor ez meg igen.
Pl. az utolsó 58-as szoftver eleve csak a prora jött ki, minire a 42-es volt az utolsó.
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5553 üzenetére
Én T-s vagyok. De akkor gebedjen meg a T.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5551 üzenetére
Azzal is. SEUS el is de semmi
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5549 üzenetére
Akkor értem mért talált frissítést és nekem mért nem.
-
sdd2
veterán
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #5545 üzenetére
amit eddig észrevettem hogy nem villog a kijelző. ennyit nekem akkoris megért ha mást nem javítottak
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5541 üzenetére
Ott nekem is azt írja. Most megnézem SEUS-ba.
Szerk:
SEUS azt írja hogy a legfrissebb van rajta. Bár ez Mini de akkor gondolom Mini Pro-nál se más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5508 üzenetére
A kártyán általában egy kis körbe van írva egy szám. Az a class x száma. Magyarul az a sebessége.
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5505 üzenetére
láttam microSD-t 4GB-osat meg 4GB-os microSDHC-t is. A Class 6 gyorsabb kisebb fájloknál mint a Class 10-es. Én úgy tudom.
-
Zugi
aktív tag
válasz matyi012345 #5473 üzenetére
Egyre nagyon figyelj tartó vásárlásnál. A fotón láthatónak elég hosszú a karja, ami ha nem stabil, akkor vezetés közben óhatatlanul beremeg. Ha navigációra is akarod a telót használni, akkor az elég zavaró. Én is megszívtam egy ilesmi tartóval, utána egyből lecseréltem egy olyanra, ami igaz, hogy távolabb lett tőlem és egész közel a szélvédőhöz, de nem remeg.
A másik ami még fontos, hogy elférjen benne úgy a telefon, hogy a tartó nem valamelyik oldalgombjánál nyomja össze. -
dodo76
tag
válasz matyi012345 #5467 üzenetére
köszi az infót!
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5428 üzenetére
Root-al lehet kiszedni az auto fényszabályozást. Xperia Mini topik első hsz-ben olvashatsz róla.
-
veterán
válasz matyi012345 #5426 üzenetére
Szerintem a fényerőt szabályozza olyankor, meglehetősen idegesít engem is a dolog, de ezt a funkciót egyszerűen nem tilthatom le a tré akkumulátoros üzemidő miatt.
-
barnaki
aktív tag
válasz matyi012345 #5396 üzenetére
Ennyiért nagyon jó árban van.
Ha lemész az oldal aljárra, akkor ott írja hogy teljes oldal, és akkor ugyan úgy nyitja meg mintha gépen neteznél.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
zotyesz66
őstag
válasz matyi012345 #5383 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5368 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Kikeresed a LauncherProt, ráböksz, alapértékek törlése, majd megnyomod a Home gombot és újra megkérdezi melyiket akarod indítani.
-
jose999
senior tag
válasz matyi012345 #5368 üzenetére
Szerk.: hülyeséget írtam, sorry
Menj a beállításokra, ott az alkalmazásokba és a Launcher Pro alk. kezelésénél töröld az alapértelmezett indítást.
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5270 üzenetére
Vaterán van pár nézd meg. Én is rendeltem az xperia minimhez onnan. 2-3 nap múlva megjön.
-
ATM_automata
őstag
válasz matyi012345 #5181 üzenetére
A honeycomb, tehát a 3.x verzió KIZÁRÓLAG a táblagépek operációs rendszere, a 2.x-es verzió, pedig az okostelefon vonal. A 4.0-ban összeolvad a két termékvonal és egységes lesz újra az operációs rendszer.
What else?
-
mrlujoak
veterán
válasz matyi012345 #5181 üzenetére
a honeycom táblagépekre optimalizált android verzió.
A 4.0 azaz az ICS a 2.3 és 3.x vonalat ergo a gingerbread és honeycomb rendszert egyesíti.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
szente
addikt
válasz matyi012345 #5174 üzenetére
Na ez az, hogy nekem se...
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #5080 üzenetére
megvan köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest