Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
5oultrain
aktív tag
Sziasztok!
Kijött már az ICS a telefonra?
:-D csak vicc volt!viszont én sem szeretnék várni a szolgáltatós ROMra ezért szeretném felrakni flashtoolal.
Ha nekem nem fontos a root, akkor a jelenlegi legfrissebb GB re is felrakhatom? Vagy mindenképpen végig kell ezt a folyamatot játszanom: 58
rom>root>ICS ?
köszi előre is a segítséget!PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
válasz ggabor89 #5670 üzenetére
Próbáld ki ezt.
Gesztusokkal vezérelheted.
Sensor musicPSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
-
5oultrain
aktív tag
Ennyi változás történt a frissítéssel:
"this new firmware fixes a memory management issue that causes spontaneous reboots on many Xperia devices... there was a wrong configuration in memory manager and this gets fixed right here..."
PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
Engem még mindig a lötyögés idegesít.
Most készítettem egy videót
Amennyire lehet látni, a jobb felső sarka lötyög, alul nem.
Ugyan olyan erővel csúsztattam rajta az ujjam.
Másnál is ilyen? Baromira idegesítő.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
Elve rajta lesz már egy fólia kijelzőn, és még a dobozban lesz még egy pluszban.
Ha szolgáltatónál veszed, akkor kapnod kell hozzá egy 2 gb méretű mem kártyát.
Nem gorilla de elvileg karcálló a kijelző, mindenesetre azért én sem vettem le róla a fóliát.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
Egyre jobban kezd idegesíteni, hogy ha csúsztatom a hüvelyk ujjammal a képernyőt, akkor lötyög jobb oldalra. Ami érdekes, hogy csak az egyik oldalt, azaz srégen van holtjátéka.
Emiatt érdemes szervizbe vinni? Írta valamelyikőtök, hogy még rosszabb lett.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
válasz .:Kristian:. #3866 üzenetére
Pontosan így.
Amúgy én is GT 540 ről váltottamPSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
Az enyém 30. heti gyártású (fehér)
Nekem a frissítés előtt, és után se ciripelt, viszont a videofelvétel alatt dobol.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
-
5oultrain
aktív tag
Itt egy jó összefoglaló, hogy mit tartalmaz a frissítés: 2.3.4
@ Balazs: De, de hát mit tehetnék.
@hunfatal: igen oldalra, a szétnyitható bill miatt, de hát gondolom azért csinálták olyan szuper érzékenyre a kijelzőt, hogy ne kelljen nagy erőt kifejteni, és ne csoszogjon jobbra.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
-
5oultrain
aktív tag
Jó helyre írtam, csak a telefon nevét nem tudom még, szóval Xperia mini pro-m van.
Azt hogy tudom ellenőrizni, hogy működik-e az automata fényerősség?
Próbáltam letakarni az érzékelőt, meg nagy fénynek kitenni, de nem láttam változást.
Csak azért érdekel, mert olvastam, hogy valakinek ezzel is problémája volt.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem le a telefonom egy x10 mini pro-ra, így én is gyarapítom a tulajok sorát.. és persze lenne nekem is pár kérdésem.
1. A fény érzékelő mire jó? Mert eddig azt hittem, hogy automatikusan állítja a kijelző fényességét a kültérhez, de nem találtam erre beállítási lehetőséget. Azt láttam, hogy ha telefonálok akkor amíg a fülemnél van a telefon, akkor elsötétül, majd eltartva vissza, de ennyi lenne az értelme?
2. A gyári vírusirtó, tényleg olyan fontos, hogy rajta legyen a telefonon, vagy nem szükséges és törölhetem?
Azt hiszem egyenlőre ennyi.Mellesleg, még én sem tudtam frissíteni 2.3.4 re, de inkább már a 4 est várom.
Ja és nem ciripel, hanem dobol.PSN ID: legalkriminalz
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest