Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Tegnap megvettem a készüléket, és nagyon örült neki barátnőm. Most este laktuk be, közben én is nyomkodtam, és nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz ez a gyári 4.0.4. Ha nagyobb bug nem kerül elő, akkor mindenképpen marad ez rajta.
Még majdnem én is elcsábultam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, ha kérdésem lenne, jelentkezem.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz fatal` #15224 üzenetére
Köszi, a letiltást én is használtam már egy-két telefonon, akkor ha itt is van, az csak jó.
Egyelőre mindenképp gyári ROMban gondolkodnék,ha sikerül a tranzakció, akkor kezdeti tesztidőszak után kiderül, hogy mennyire baró.Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz SimonJanos #15222 üzenetére
Köszi a választ, szerintem végül a mini lesz, mert valahogy jobban megfogott ez a gép, a billentyűzettel is tudna mit kezdeni, de még úgyis gondolkodok rajta egy csomót.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék venni egy új telefont, jelenleg a Xperia mini pro, az Xperia Sola, valamint a Galaxy Young között vacilálok. Samsung csak vészmegoldás, a két Sony érdekelne.
Semmi mókolással, teljesen gyári ICS-en használható a telefon? Beleolvasgattam a topicba, és láttam, hogy nem igazán vagytok megelégedve a 4.0-val itt. Igazából csak internet, whatsapp, facebook, szókereső, meg kb. angry birds szintű játékokat kellene birnia, a telefonálás+sms kombó mellett.
Multitask mennyire működik gyorsan?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest