Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Újabb problémám akadt... Rootolás után átírtam pár sort a Build.prop fájlban. RootBrowserrel szerkesztettem, majd mikor elmentettem volna, a Superuser app rendszergazdai jogosultságot kért, amit meg is adtam. Ezután jöttek a gondok:
Kiléptem volna a RootBrowserből, ám folyamatosan dobálta fel a Superuser az engedélykérést. Engedélyeztem többször is, de csak nem hagyta abba. Aztán valahogy sikerült belelesnem a szerkesztett fájlba, amit közben mentés után felülírtam, de nem volt benne semmi. Ezután kikapcsoltam a telefont, mert hiába léptem vissza a kezdőképernyőre, a Superuser csak az arcomba tolta a baromságait. Kikapcsoltam, de azóta nem tudom bekapcsolni. Kijön a SONY logója, majd rezeg egy rövidet és kikapcsol. Próbáltam SUS-el kijavítani ahogy az előbb is sikerült, de mostmár azt írja hogy a legújabb szoftver van feltelepítve. Hogyan tudnám rendbe rakni hogy bekapcsolható legyen? Flashtool-al vagy valamivel lehetséges?
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
SUS-al sikerült újrarakni a szoftvert azért köszi
-
Redcaster
őstag
válasz Redcaster #15613 üzenetére
Elkezdtem közben, eljutottam odáig, hogy letöltöttem a kernelt, flashtoolba beraktam, csatlakoztattam a telefont, flasheltem a kernelt, majd újraindítottam a telefont. Írták, hogy nem kapcsolódhat be teljesen, hanem újra kell indítani. Na most nekem újraindítás után sem indul el, a vissza gomb elkezd világítani pár mp-re, rezeg egyet a telefon, majd elsötétül. Az akksit is kivettem, újra beraktam, úgysem indul... Ötlet?
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Rootolnám a telefonomat hogy lecserélhessem a gyári ROM-omat, mert olvastam, hogy a főzött romokkal gyorsabb, jobb lehet a telefon. 4.0.4-es ICS-em van, 4.1.B.0.587-es kernel. Leírná valaki hogy mit töltsek le? Az első hsz.-t elolvastam, ám nem nagyon tudom az alapján. Ha valaki segítene akár itt akár privátban azt nagyon megköszönném. -
Redcaster
őstag
válasz PearCyp #15282 üzenetére
Én mikor megvettem 2012 június-július környékén, akkor azt hiszem a 2.2.4-es (lehet hogy hülyeséget írtam ,nem emlékszem már) android volt rajta. Mint írtam, azzal is volt már probléma. Mivel T-Mobilos vagyok, és azt mondták, hogy decemberben jön az ics, így vártam, de mivel nem adták ki, így január végén magam raktam fel. Most nekem is 587-es van fent, és a probléma még mindig fent áll
Ha tényleg egy app okozza, azt hogyan deríthetném ki, hogy melyik?
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Már lassan egy éve van Mini Pro-m, és eddig majdnem maximálisan elégedett vagyok vele, minden részét imádom, ám egy gondom van vele ami eléggé idegesítő egy idő után.
Néha játékoknál, Angry Birds, Temple Run hogy csak egy párat említsek, játék közben többször van, hogy megakad a játék, tölt 4-5 másodpercet, néha még a játék kiadójának az emblémáját is mutogatja, majd visszalép a lepause-olt játékba. Aztán continue-t nyomok, megy pár másodpercig, majd megint eljátssza újra és újra. Ilyenkor mindig újra kell indítanom a telefont, és utána megoldódik, bár mostanában van hogy az sem segít. Megnéztem a telefon belső memóriáját, több mint 100 mega szabad hely van. Habár mikor megvettem a telefont, és az első játék az Angry Birds volt, akkor is csinálta már mikor nem volt tele szeméttel.
Remélem valami használható segítséget tudtok nekem nyújtani, előre is köszönöm!
-
Redcaster
őstag
Üdv! Nagy nehezen rávettem magam a flashtool-lal való frissítésre, de egy valamiben még nem vagyok biztos:
letöltöttem innen a 4.1.B.0.431 típusú ROM-ot. Ez hivatalos ROM, ha jól tudom, így a garancia megmarad. Ha ezzel megcsinálom flashtool-lal a dolgokat, akkor működni fog rendesen, vagy esetleg kell innen egy típusú kernel?Ja, és 4.1.B.0.431 és 4.1.B.0.587 között mi a különbség?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Redcaster
őstag
Udv!
Hogy lehet beállítani azt, hogy a Marketről letöltött appokat SD kártyára rakja egyből? -
Redcaster
őstag
Udv!
Hogy lehet beállítani azt, hogy a Marketről letöltött appokat SD kártyára rakja egyből? -
Redcaster
őstag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy mikor várható a 4.0-as Android frissités? Mindenképpen PC Companionnal, vagy telefonról csinálnám, mert nincs kedvem elcseszni valamit...
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- Kés topik
- Politika
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest