Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz Isten88 #12557 üzenetére
Sziasztok!
Jókor néztem a fórumra, mert épp kezdem elveszteni a türelmem. A telóm egy gyárilag független, gyári 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftverre van frissítve, azt írja ez a jelenleg legfrissebb rá. Na nekem ebből kezd elegem lenni, és visszasírom a jó öreg GB-t, amivel megvettem a telefont, mert azzal minden probléma nélkül, akadásmentesen, tökéletes sebességgel működött rajta.
A jelenlegi szofttal csak a szívás van, rengetegszer beakad, de a legidegesítőbb az maga a telefon funkcióknál jelentkezik. A telefon, ill. a kapcsolatok elérése kibírhatatlanul lassú.
Mit tanácsoltok, mit lehet tenni? Én legszívesebben visszatenném rá a GB-t, de a gyári GB-ből azt, ami a legfrissebb volt. Azt hogy tehetem meg? Nekem az ICS nem hozott semmi előnyt!
Van valahol leírás, hogy mi ennek az folyamata? vagy elfogadom, ha a 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftom helyett valami másik ICS gyári szoftot tegyek rá, de csakis gyári kinézetű, tehát sarkos ikonok is legyenek benne. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest