- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
Isten88 #12557 üzenetére
Sziasztok!
Jókor néztem a fórumra, mert épp kezdem elveszteni a türelmem. A telóm egy gyárilag független, gyári 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftverre van frissítve, azt írja ez a jelenleg legfrissebb rá. Na nekem ebből kezd elegem lenni, és visszasírom a jó öreg GB-t, amivel megvettem a telefont, mert azzal minden probléma nélkül, akadásmentesen, tökéletes sebességgel működött rajta.
A jelenlegi szofttal csak a szívás van, rengetegszer beakad, de a legidegesítőbb az maga a telefon funkcióknál jelentkezik. A telefon, ill. a kapcsolatok elérése kibírhatatlanul lassú.
Mit tanácsoltok, mit lehet tenni? Én legszívesebben visszatenném rá a GB-t, de a gyári GB-ből azt, ami a legfrissebb volt. Azt hogy tehetem meg? Nekem az ICS nem hozott semmi előnyt!
Van valahol leírás, hogy mi ennek az folyamata? vagy elfogadom, ha a 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftom helyett valami másik ICS gyári szoftot tegyek rá, de csakis gyári kinézetű, tehát sarkos ikonok is legyenek benne. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest