- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
És az MSN, mint alternatíva? Abban még a betűszínt is lehet állítani, amit a Skype-ban hiába kerestem, nem találtam. Meg emellett még sok egyéb más dolgot is, amit a Skypenál nélkülözni kell. Sosem értettem, miért szeretik és istenítik sokan annyira a Skype-ot. Az MSN se tökéletes, mert sokszor nálam is kiveri a biztosítékot, de azért jóval több lehetőséget kínál. (Pl egyéni hangulatjelek, hogy mégegyet említsek, amit szintén nem találtam a Skypenál).
-
aktív tag
Hát baromi ciki ez.
Mi is céges szinten használjuk a skype-ot, és nem csak hívásra, hanem főleg gépelt üzenet továbbításra (rendelések, tárgyalások külföldre).
Rengeteg funkció hiányzott (és még mindig hiányzik) a skype-ból az ilyen chat szintű részén. Akkor szükség lett volna, hogy erre írjanak valami használható kiegészítőt (pl betű/szöveg szín választás egy-egy begépelt szövegenként, vagy esetleg betütípus)
Rengeteg időt töltöttem az extrák böngészésével, de hasznos megoldás nem volt. Csupa főleg jelentéktelen vagy első-tíz-percben-mókás kiegészítő volt: pl "hazugságvizsgáló"
Szerintem a fő oka a kiegészítők bukásának az volt, hogy nem volt eléggé átgondoltak az extrák és a kezelésük sem volt egyszerű (volt egy extra amit alig tudtunk levésni a gépről)
Hogy egy kis flame alap legyen: A firefox extra(plugin) kezelője szerintem kellőképpen jó, és azért vannak hasznos kiegészítők is. Bár itt is meg lehet nézni az arányt, hogy menniy kiegészítő és abból mennyi a "bevált"
-
achon
aktív tag
Igazából a céges alkalmazások voltak érdekesek. Nem mindegyik volt használható, de akadtak köztük különesen jók.
Pl.: g-recorder (mentette a beszélgetést mp3-ba)A legszebb múzsa a határidô.
-
-
juliabrilke
veterán
Nem sok értelmük lett volna (legalább is nekem).
-
FTeR
addikt
nah, ez is egy olyan, amiről akkor hallok először, amikor lefújják...
-
MODERÁTOR
Mintha nem tudnál máshol is játszani velük. Én még nem is hallottam erről, hogy játékok is vannak benne, bár nem használom a Skype-ot aktívan. Mindenesetre elég ökörségnek hangzik, igazán nem odavaló dolog. A többnyelvű chatfordító meg még jó is lenne, ha éppen chat-re lenne kihegyezve a program. A hívásrögzítő viszont még értelmesen is hangzik azért mondjuk.
-
mirtex
csendes tag
Én szerettem a játékokat.
A Backgammon és a torpedó igazán ügyes darab...Siemens M35 -> Siemens ST60 -> Sony Ericsson W810 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Arc S -> Nexus 4 -> Nexus 5x -> HTC U11+ -> Pixel 6
-
pilsner
aktív tag
ideje volt. de utáltam, anyám gépére feltelepült, mert ugye telepítéskor külön kérni kell rá, hogy ne települjön az extra-kezelő, és borzalom mennyiségű ramot evett relatíve a 6-7 éves gépen. de ha valaki használta és szerette, akkor elnézést
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest