Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
és ez így van.
időnként megcsapolom a mek hangoskönyv részlegét, és bár minden olvasó tisztességgel teszi a dolgát, akadt meglepetés.
a távoli tűz zsoldos pétertől - pár percig bírtam úgy, hogy a könyvet olvastam vagy tízszer. altatónak jó.
14 karátos autó - rengeteg rejtőt olvastam rengetegszer, de ez is annyira érdektelen volt felolvasva, hogy kb 10 perc után abbahagytam.
a helység kalapácsa jó, a kommentben virágh tibor neve szerepel.
de a csúcs nálam a göre gábor gyűjtemény engler józsef előadásában - na ez zseniális. 2 év alatt 4x hallgattam végig az egész hóbelevancot (10 könyv), lassan kívülről tudom, de sebaj, annyira jól mondja az az ember.persze nekem könnyű, válogathatok. ha nem tetszik az előadásmód, elolvasom papíron vagy elektronikusan. akiknek készülnek ezek nem biztos, hogy megengedhetik maguknak ezt a luxust. nekik lehet, majdnem mindegy milyen, csak legyen. kár lenne felhigítani az eddigi tisztességes gyűjteményt, de itt lehet, hogy a mennyiség fontosabb, mint a minőség. hát, dilemma...
-
tecsu
addikt
Nem a kötekedés, csak a tisztánlátás végett:
Erre a projektre - enyhén szólva - nem mindenki alkalmas.
Pontosan és jól kell tudni olvasni, ezekután fontos helyes hangsúlyozás, szép beszéd kell hozzá, végül: kellemes tónus. A hangrögzítés minősége is lényeges.
Emiatt az emberek 99,999%-a alkalmatlan a feladatra.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
törölt tag
Van mellé helyalapú támogatás? Mert akkor navigációhoz is tudna segíteni, közösségi közlekedés tábláit elmagyarázó szövegek segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest