Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laika1200
csendes tag
TMX
Ha fizetnének érte akkor sem adnék be hozzájuk semmit. Személyes tapasztalat alapján.
-
GeorgeKK
csendes tag
Ez csak bennem kelt ne vegyél Samsungot érzést? Már annyira szar, hogy havonta szervízelni kell?!
-
Medocsabi
addikt
Nálunk ez az elképzelés bukás lesz.Szerintem az összes nyugger oda fogja vinni a telefonját ilyen csip csup beállításokkal.fizikai javítást nyilván nem fognak tudni a helyszínen megoldani.TMX nem tudom mennyit javult,de mikor én egyetemre jártam ott dolgoztam feketén mint "szervizes".mindenféle képzés nélkül,és nem én voltam az egyetlen.Ez azért elég sok mindent elárul a komolyságról...
-
tigerland
csendes tag
Nem igazán tudom máshogy elképzelni ezt a megoldást mint a mekis Drive-ot. Ebben az esetben viszont ez a mondat nem biztos hogy igaz: Nem kell sorszámot húzni és várakozni, elég a kocsival a szervizpont elé állni, és beadni az okostelefont vagy tabletet - írják
Gondolom, ha előttem valaki más is javíttatni akarja a galaxy telefonját, amikor odaérek, akkor mégiscsak kell várnom, míg őt kiszolgálják. Na mindegy, csak hát ugye megint arról van szó, hogy milyen szép és jó ez a dolog, de ahogy előttem is írták, várjuk ki a végét..., és hogy ott lesz-e még ez az egész kóceráj Budaörsön egy év múlva is -
mepet
addikt
"Smart & Prémium Megoldások üzletág"
Nem az lenne a prémium, ha odamennék, leadnám a rossz telefont és azonnal "no questions asked" kicserélnék egy újra?
Minimum órákat kell így is várni, akkor nem tökmindegy, hogy kiszállok-e az atóból 5 percre? -
Youri
veterán
30 napig vasarolni, hogy utana ugyanugy kapjad vissza?
RTX ON
-
mbalint987
aktív tag
Mondjuk úgy hogy kiemelkedő a róluk írt panaszok száma (Tékozló Homáron, de itt a PH!-n is).
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
tom5598
senior tag
válasz mbalint987 #3 üzenetére
Mi a baj a TMXel? Rossz cég? nem ismerem egyáltalán, azért kérdem.
-
mbalint987
aktív tag
Nagyon jó ötlet, remélem sikeres lesz a program!
DE! Nálam 3 alapigazság van: az ég kék, a fű zöld és a legfontosabb: olyan eszközt, amit a TMX szervizel nem veszünk! Soha!
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
A TMX nél már hangosannevettem. Hamar elfognak vérezni...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
adika4444
addikt
"A Samsung partnerének, az okostelefonok javítására specializálódott budaörsi TMX Mobile Solution Szerviz Kft.-nek nagy tapasztalata van a szervizelés terén."
Csak tudják tartani a hirtelen érdeklődést, mert szerintem ügyfelekből nem lesz hiány...
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest