Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz tuncsikg #27198 üzenetére
Lehet [ez van fent] neked ,én próbáltam de sok hasznát nem vettem. Annyi hogy be lehet több dolgot állítani gesztusra, de nálam nem jött be...
-----------
-
tuncsikg
csendes tag
Srácok, 2 oldalt a csík az miért van ott? Rámegyek rezeg, és visszagomb lenne
-
zelos
aktív tag
válasz Vjankovics82 #27196 üzenetére
- letiltod azt amit nem használsz és engedi letiltani
- package disabler pro -val meg letiltod azokat amiket gyárilag nem enged tiltani és nincs rá szükséged
- akku alvó mód listára teszed azokat az appokat amiket kevésbé használsz
- kerüld a reklámokat tartalmazó appokat
- fekete téma, fekete appok[ Szerkesztve ]
-
zelos
aktív tag
válasz Vjankovics82 #27194 üzenetére
Beállítások, fejlesztői beállítások, futó szolgáltatások
.. ez nem jó? Itt látod a a futó appokat illetve át tudsz váltani a gyorsítótárazott folyamatokra is. Aztán ami nem kell beállítások, alkalmazások menü alatt letörlöd.
[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #27166 üzenetére
?????
Ami az összefoglalóba van semmire való!
-
Reverting
őstag
-
Rinocerosz
őstag
válasz kelly416 #27183 üzenetére
Hát igazából sokat olvasgatok a telefonon persze nem a szerencsétlen facebookosokat :)
Videót és filmet is nézek elég gyakran rajta nyilván ez se szívja le annyira a telefon aksiját. Zenét szoktam halgatni spotify vagy a sima lejátszóból fotozni és videot is gyakran szoktam mondjuk épp aznap nem videóztam. Néha jatszok 1-2 játekkal akkor általaban a TS-t s használom. Egyebként nekem is feltűnt, hogy nem jelez ki mindent a telefonom mert a spotify egyaltalán nem irja pedig legalább napi 1 órát használom.
Egyébiránt mint ahogy már írtam nekem se volt ilyen csak mióta romot csereltem eddig a 4 óra se volt meg és ugyan azokat használom.Esetleg az is számíthat , hogy nem sokat van mobil neten.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz Indiant #27187 üzenetére
Magyarán, ha megjön az áprilisi PIE a THL-re, és azt OTA-n frissítem, akkor bezárul a visszaút lehetősége!? Hmm.. érdekes. Én magam ugyan nem nagyon mászkálok vissza a korábbi romokra, és most is csak azért használtam az Odin-t, hogy a megmaradhasson a PIE-on a hívásrögzítés lehetősége, de azért elég fura ez a hozzáállás a Samsung részéről.
-
Aryon87
félisten
válasz kelly416 #27183 üzenetére
+ a rendszer, keszenletben is volt sokat es az AOD is ott van fogyasztonak. Semmi mas nincs, szal jol latod. Volt egy masik tag, akinek hasonlo volt a kepmentese, csak ott 10 oras kijelzoidovel, szinten nullas tartalomfogyasztassal es apphasznalattal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kelly416
veterán
válasz Rinocerosz #27127 üzenetére
Te mit csinálsz 7 órán át telefonnal egy nap? 1% fényerőn hagytad a kijelzőt és max-ra állítottad a kijelző kikapcsolásának idejét, utána letetted egy majdnem tök fekete képpel és hozzá sem nyúltál? Semmi nem fogyaszt, csak a kijelző. A többi tök úgy néz ki, mintha én nézném meg egy éjszaka miért merült 100-ról 96%-ra a telóm.
Ez kicsit megtévesztő adat, nem gondolod? -
paolinho
őstag
válasz Indiant #27155 üzenetére
Ezt pontosítsuk már, légyszi!
Én Telekomos Oreo-t cseréltem THL-es PIE-re Odinnal, de én betallóztam a BL-t is. Jelenleg, ahogy írtad is, márc.1-i az Android biztonság javítási szintje.
Noha nem tervezem, mert elégedett vagyok a Pitével, de azt mondod, hogy innen nincs már visszaút Oreo-ra? -
Aryon87
félisten
Egyik gcam port se jo. Nem igy kellene mukodniuk (Pocophone-n es U11-en frankon mukodik, igaz azok snapdragonos telok)
Ugy tunik valamiert a 9-es szeriara nem kepesek normalisan megcsinalni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Rinocerosz
őstag
válasz Linkin1994 #27175 üzenetére
Hát nem lenne rossz de megkérdőjelezem a samsung jóindulatát.. a night mod, akkor ez a gpu gyorsítás vagy micsoda.. és a bixby rutinok..ezek mind elég hasznosak de pl a bixby rutinokat se kaptuk meg pedig az tenyleg kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
Arra kíváncsi leszek,hogy ezt az új night mode-ot megkapjuk e mi is
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
samu74
addikt
-
samu74
addikt
Ahogy írták a [samsung music] a gyári lejátszó elég jó. Nemis értem hogy a Microsoftos programok gyárilag rajta vannak ,de ez meg nincs...
-----------
-
zelos
aktív tag
válasz alcapone386 #27168 üzenetére
Jobb az a francot. Gcam sokkal zajosabb plusz tiszta rózsaszín az egész.
-
Vjankovics82
senior tag
Tudtok olyan alkalmazást amivel törölhetek és látom melyik fut a háttérbe? Mint pl Sd maid! Csak annak root jog kell!
-
Fitzgerald
veterán
válasz Aryon87 #27103 üzenetére
Processzoros teljesítményben papíron az Exynosnak kéne jobbnak lennie, de jah, a gyakorlatban a Snapdragon a jobb mind az S9, mind az S10 esetében. Az Exynosok leginkább arra vannak ma kihegyezve, hogy nagyot gurítsanak a szintetikus tesztekben, aztán kész. A 9820 van kb. a tavalyi Snapdragon 845 szintjén valós teljesítményben, az IGP-je valamivel erősebb annál.
Ennek szoftveres okai vannak továbbra is.
Kamerában meg ahogy látom kb. annyi a lényegi különbség a Sony (Snapdragon) és az ISOCELL (Exynos) kamerával szerelt S9/S10 között, hogy az Exynos-os cuccok automata módban alapból melegebb képeket készítenek, a fehéregyensúly feljebb van tolva.
Ezért találtam furcsának tavaly azt a narancsba hajló tintet, amit én a kamera tesztekben sehol sem láttam addig (mert majdnem minden külföldi médium a Snapdragon verziót tesztelte).
Pro módban ugye erre is van megoldás. -
ron8
senior tag
Sziasztok! A telefonon nem tálalok gyári zenelejátszot. Ez igy normális? Ha igen milyet tudnátok ajánlani ami nincs tele reklámokkal és felér egy gyári lejátszó színvonalával?
-
zelos
aktív tag
-
Indiant
addikt
válasz badmad #27156 üzenetére
A telefon beállításaiban van.
THL-ből még nincs áprilisi rom.
De ha Te már azon vagy, akkor elvileg a THL nem is fog felmenni. (mármint a BL-je) ..de az nem is kell.
Knox marad 0x0, de a samsung pass azt mondta, hogy rootolták a telót, de utána mégis működik. (persze nem rootoltam)[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
válasz Indiant #27155 üzenetére
Haverom most küldte el a thai simet nekem is!Meséld már el légyszíves pontossan a hívásrögzitést hol találom meg majd a menüben?Én most pién vagyok azt mondod akkor a BL...ne rakjam majd fel?Nekem már áprilisi update van de azt szerintem megoldom,hogy ne zavarjon be a knox A THL rom már megvan csak azt a fránya simet várom...
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
-
veterán
Aki használ Lockstar-t, hogy állítja be hogy kiírja az értesítéseket ? Nekem borzasztó zavaró, hogy csak egy ikon van. Így mi értelme az egésznek?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Indiant
addikt
-
Reverting
őstag
válasz Aryon87 #27149 üzenetére
En ezt hasznalom, de nem neztem mi mukodik es mi nem... automatan par kepet lottem a teszt kedvert...
Az is lehet h van ujabb es jobb verzio is... de majd aki benne van a temaban jelzi...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
thedarkfox
senior tag
válasz Vjankovics82 #27145 üzenetére
Én egyesével leszedtem, az [apk mirror] oldalról
-
Vjankovics82
senior tag
válasz thedarkfox #27142 üzenetére
Köszi! De hogy frissítem az appokat benne updatet írnak!?
-
Indiant
addikt
Átültettem a fordítást az új verióra:
[Odin3_v3.13.3HUN] -
thedarkfox
senior tag
válasz Vjankovics82 #27141 üzenetére
Nice lock
Play-en fent van. Goodlock alternatíva. -
thedarkfox
senior tag
válasz TheMajor66 #27139 üzenetére
#27138) TheMajor66 ha a beállításoknál regisztráltat mutat akkor jó, a keresővel csak könnyebb megtalálni.
Automatán, annak a pertnernek akinek aktív, neten küldi el, akinek nem annak sima sms-ben. Ha viszont ahol én mutattam előszőr "kikényszeríted" hogy neten küldje, nem biztos hogy megkapja, a küldött fél. Leteszteltem, nálam elküldöttnek mutatja, de a címzett nem kapta meg.
[ Szerkesztve ]
-
TheMajor66
tag
válasz csorbajeno #27136 üzenetére
Itt nekem 3 féle van, a jelenlegi beállított automatikus, aztán van szöveg/multim.üzi és a csevegési üzenetek. Gondolom az aut mindent visz, vagy nem?
S20 Ultra Dual 5G +JBL Endurance Peak
-
TheMajor66
tag
válasz thedarkfox #27134 üzenetére
Érdekes, mert a kereső ahogy feldobja a találatot, ott azt hozza, hogy nincs regisztrálva, de ha rákattintok, és bevisz az Állapot menübe, ott már az IMS regisztráció állapota Regisztrálva, hogy is van ez akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
Nem tudom volt már vagy sem de újra jól működnek a sötét temák.
-
csorbajeno
veterán
válasz TheMajor66 #27123 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én Telekomos vagyok és az Üzenetek-3 pötty jobb felül-Beállítások-Csevegés beállításai-Alapértelmezett üzenettípusok. Ezen belül kell beállítani, hogy mit szeretnél.
-
Chamoro
tag
válasz thedarkfox #27134 üzenetére
Nekem azt írja nincs regisztrálva, hol lehet regisztrálni??
-
thedarkfox
senior tag
válasz TheMajor66 #27132 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz TheMajor66 #27132 üzenetére
Olyan telo es szolgaltato is kell h legyen, meg ugye nekunk is meg kellet adni a szamunk es regisztralni. Sokan meg azt sem tudjak mi ez...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
samu74
addikt
válasz thedarkfox #27129 üzenetére
Ja ,kapcsolgattad. :) Mindenesetre a voda hálózatának van még hova fejlődni... Volte még neked se megy?
-----------
-
thedarkfox
senior tag
válasz samu74 #27128 üzenetére
Nálam a képen azért volt két színnel mert kézzel kikapcsoltam tesztként. Lehet, hogy alapból kilövi, őszintén megmondom szökőévente 2-3 sms-t küldök, nemnagyon néztem eddig
Sőt még1: most j4en kikapcsoltam nálam elmegy, de neki nem jön meg, nyilván, de nálam elküldve ugyanúgy kék színnel jelöli. Hmm[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz thedarkfox #27125 üzenetére
Világos hogy a fogadónak is működnie kell. Csak én is vodás vagyok ,és nálam is néha úgy van mint nálad hogy egyik üzenet adattal megy ,1 percre rá a másik meg nem. A buborék színéből tudom hogy "analóg " :) meg hogy nem írja elé hogy "olvasott".
-----------
-
Rinocerosz
őstag
Nos ez lett a vége a üzemidőnek BTU rommal hát elég jó. De mondjuk valószínűleg ez azért csökkenni fog még. Kíváncsi leszek, hogy 2 hét múlva is fog e hasonló üzemidőt hozni.
De ha igaz miszerint így BTU rommal nem fognak ota frissítések érkezni le kell cserélnem magyarra. De majd azért ezt is figyelgetem. -
thedarkfox
senior tag
Szofververzió?
Verzió: 10.0.00.103(#27122) samu74: a fogadó félnél is aktívnak kell lennie (ja és az a vicces hogy elvileg a note 9 nem is támogatott még a vodánál, lányom j4+ -a meg igen neki küldtem a képen, meg párom s8-án is megjött)
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Akkor van ha a fogado fel is RCS kepes, legalabbis igy logikus... nalam sincs mindenkinel.
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TheMajor66
tag
válasz thedarkfox #27121 üzenetére
Nálam nincs olyan kapcsoló, biztos ott van, egy konkrét beszélgetésen belül? Ott nekem csak a törlés, egyéni értesítés, blokkolás, címzett hozzáadás van, illetve jobbra lent hang kikapcs, és a rögzítés felül.
-
samu74
addikt
válasz thedarkfox #27121 üzenetére
Nálam is ugyanilyen mint nálad. Hol működik a netes rész, hol nem.
-----------
-
Chamoro
tag
Srácok! Valakinél működik a csevegés?
(Az üzeneteknél lehetett régen átkapcsolni és akkor nem smst küld hanem adaton keresztül küldi a cuccot) -
Indiant
addikt
válasz thedarkfox #27116 üzenetére
Mivel simán betallózható, így szerintem működne. ..és akkor vissza lehet térni
-
Reverting
őstag
válasz Linkin1994 #27113 üzenetére
Kivancsi vagyok h mukodik majd, ugye a huawei, nagyon rament a temara, sot... mondjuk annyira nem vagyok nagy ejszakai fotos, inkabb a nappali temak vonzanak fotozas teren, de jo ha van egy ilyen funkcio is... talan nem ront a dolgon...
-
Indiant
addikt
válasz Rinocerosz #27110 üzenetére
Vajon lehet vegyíteni a romokat? Gondolok itt arra, hogy az áprilisi romot a márciusi BL-el felrakni.
-
Reverting
őstag
S10 kamera megkapta az ejszakai modot, szerintetek? szerintem mi is kapjuk... valamikor...
helixP Ahhh most h jobban megnezem....
GSamBattery Monitor,Snapseed,Waze,Games,Firefox,Opera,Maps,Netflex,Spotify,VLC es meg biztos van de en csak ezeket hasznalom... ne is offoljunk tovabb
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #27109 üzenetére
Igen érdekes dolgok ezek de majd most le tesztelem kíváncsi vagyok, hogy fogok a frissítést kapni vagy nem. Remélem fogok mert most olyan lassan merül a telefon, hogy nem igaz
-
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #27102 üzenetére
OTA frissítésed barmelyik magyar rommal biztosan lesz.
-
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #27099 üzenetére
Valószínűleg ott azért kapod továbbra is a frissitést, mert a ket rom adatai megegyeznek és nem jön létre "hibrid" rom. Az S9 esetén pedig elég könnyen megeshet, hogy a BTU vagy DBT rom korábbi build, így a régiós reset után egy hivatalosan meg nem jelent rom jön létre, ami ezáltal nem tud hivatalosan frissülni, de Odinnal megoldható hónapról-hónapra.
-
Reverting
őstag
válasz helixP #27105 üzenetére
Irja google-nak... lehet elobb utobb meghallgatnak... Nem konkretan az S9/S9+ ra gondoltam vele, ez egybol latszik a videon... azt hitem egyertelmu lesz, de mindig vannak kivetelek... jelen esetben te...
Nekem meg ezek vannak fent... Ampere,PhoneInfo,NiceLock, a samsung app-ok ugye ha ejszakai modban vagy... talan ketto ha nem... nekem ennyi eleg... de tenyleg irj nekik...
Ja es nem kell az akadekoskodas, probalj meg ertelmezni...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Rinocerosz #27104 üzenetére
Az apple az egy tularazott csoda, mar nimcs az ami annakidejen volt. Samsung is kezd elfaradni, se itt a 9nel, se a 10nel nem latok semmi erdemi fejlodest, mint annakidejen.
Es akkor a kinaiak szorosan a seggukben vannak..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
helixP
nagyúr
válasz Reverting #27101 üzenetére
Nem kellenek kifogások, csakúgy osztottad meg azt a videót, mintha az S9-en úgy működne mindez, mint a videón, ergo az lenne a megoldás.
És igen, sorolj kérlek
Facebookra, Chrome-ra, Gmail-re, Galaxy Health-re, Drive-ra, Dropboxra, Fordítóra, Keep-re, Play-re.
Viccen kívül, tényleg nagyon fogok neki örülni, ha tudsz mondani valami módot.
Amúgy meg egyetértünk: dark mode-ot mindenhova. -
Rinocerosz
őstag
válasz Aryon87 #27103 üzenetére
Igen én is így olvastam, hogy a snapi Samsung jobban bírja és még a teljesítményben is jobb..
És a sony szenzor is valamivel jobb. Szerintem ha nem tudják hozni azt a teljesítményt és optimalizációt akkor csúcs kategóriánál maradhatnának a snapi,sony kombónál.Mondjuk tény mi tény, hogy már 2 évvel ezelőtt is gondolkoztam azon, hogy nem Samsungot veszek de aztán mikor utána olvasgattam mindig az jött le, hogy a Samsung az aki tud hozni minden területen magas elvárásokat a többi gyártónál mindig volt valami ami túlzottan gyengén teljesített.
Persze ott van még az Apple csak hát ügye oda pénz is kell főleg ha kiegészítőket is szeretnék
-
Aryon87
félisten
válasz Rinocerosz #27098 üzenetére
Tudomasommal a snapdragonos verzio sokkal jobb.
Ahogy az is hogy regen a Sony kameraszenzoros kameras valtozatok is jobbak voltak kepalkotas szempontjabol, valamint az sem elhanyagolando, hogy a Snapis Samukra a Gcamot is fel lehet fenni.
Amit nem ertek ezzel kapcsolatban, hogy az S8 es Note8 szeriara csinaltak egy franko Gcamot, a 9es szeriara mi a banatert nem csinaltak meg..
Az S10-re ugy tudom szinten csinaltak.
Fuck logic..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Reverting
őstag
válasz Rinocerosz #27099 üzenetére
Igen, es minden bekapcsolaskor megkerdezi h akarod e a simnek megfelelo CSC-t... nyomsz egy nemet es ok, de az elso OTA utan nem lesz ilyen tobbet, es nem is fog talalni tobbet OTA.n semmit... S7 az mas azzal meg ok a buli...
helixP Ok akkor ne hasznald... a link csak egy pelda volt, de latom mindenaron a kifogasok kellenek... akkor hasznalj olyan appot aminek van sotet modja... sororjak meg?
Rinocerosz Voda vagy XEH
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest